A fordrászatban - A Rasszizmus szívás

123
Feliratkozom
hirajanlo
3756 videó
pro
27807 Loop készítése
7
0
2012. febr. 22.

Rövid, vicces történet arról, hogy miért ciki rasszistának lenni. A jelenetet játsza: Bogdán Árpád, Tenczler Timi, Lipka Péter. Operatőr Fillenz Ádám, Producer: MS3.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Megnéztem három "a rasszizmus szívás" videót és szimpla előítélettel szemben láttam két zsarolást és egy besúgást (ami egyébként igazolja az előítéletet) KÖSZI! most sokkal jobb......
Mellesleg ezt a hozzászólást a "Cigány TV" Facebbok oldaláról kitörölték és egyben letiltották a hozzászólás lehetőségét számomra. Ez akkor most rasszizmus??
thumb
A rasszizmus szívás??? OK ezzel egyet értek mert magam nem vagyok rasszista. De abszolút nem vágom, hogy mi köze van a rasszizmusnak a turul madárhoz, meg az árpád sávos zászlóhoz. Pusztán az a tény, hogy valamikor a történelem folyamán egy politikai csoport a saját céljaira használta fel ezeket a jelképeket és a saját ideológiai felfogása által meghatározott módon bizonyos jelentést tulajdonított neki az még nem jelenti azt hogy ezen jelképek tényleg hordozzák ezt a jelentést. ÉN MAGAM BÁR NEM VAGYOK RASSZISTA, BÜSZKE VAGYOK A MAGYARSÁGOMRA MEG AZ ÁRPÁDSÁVOS ZÁSZLÓRA, MEG A TURULMADÁRA. Hangsúlyozom, egyet értek a film alapvető mondanivalójával, de teljes mértékeben meg vagyok győződve arról hogy a készítők történelmi szempontból analfabéták.
thumb
Emberek! Mindenki, aki ilyen videókat készít, magát antifasisztának, liberálisnak, elfogadónak, vagy bármi másnak titulálja, ugyanannyira kirekesztő, mint akik ellen "harcol". Sőt, még képmutatóak is. Az én üzenetem feléjük, és egyben mindenki felé: FOGADD EL AZ EMBERT! Ne csak a magyart, a cigányt, a zsidót, a színesbőrűt, az arabot, stb., hanem a bűnözőt, a gyilkost, a rasszistát, az antiszemitát, mindenkit! Mert ők is emberek, és az ember nem tökéletes!
thumb
Nem tűnt még fel,hogy mindenki lefikázta ezt a szart!? Nem kéne tán' nyomatni a gagyi zsidó-liberál kloáka médiátokban!
thumb
Dramaturgiailag egy szánalmasan gyenge,értékelhetetlen,egyébként meg aljas magyargyűlölő,a többségi dolgos,az uzsoraszedő-zsidó transznacionális finánc rezsim által a végletekig kirabolt magyarságot lejárató szemét plágium(lásd Rasism in the Elevator és társai című szintén fehér ellenes zsidó-nigger uszítás!).
Karácsony előtt a feleségemet rabolta ki az Astória aluljáróban három ,,nem hiába született". Buzi poszt-szdsz,hiperliberál lmp-s köcsög gyerekek, miért nem erről a napi szakmányban elkövetett bűnözői életformáról csináltok propaganda filmet,meg a keleti végek cigánybűnözéséről,ahol öreg néniket erőszakolnak,kínoznak,vernek vascsövekkel agyon cigány-retek suhancok,naponta rutinszerűen a nyomorúságos kis nyugdíjukért,a kábellopásról,termény lopásról(arra felé e miatt szinte megszűnt a mezőgazdasági kistermelés),erdők letarolásáról a tömeges falopás miatt(10-15 év és elsivatagosodik az a térség),áramlopásról,stb.,stb.,stb. nem is beszélve?!
Sémi cigány-zsidó paraziták! --kikérem ezt a rasszista szemetet magamnak!!!
Takarodjatok a sivatagba,az etnikai problémátokat foszforbombával kezelő rablógyilkolt Palesztínába,-buzi színházat csinálni köcsög alföldivel mellesleg,úgy is ez a ti műfajotok!!!
thumb
iszonyatosan béna mindegyik film e témában.
Egyáltalán nem életszerű.
thumb
nem rasszistának ciki lenni, hanem ciki más országban ingyen élni. A zsaroló cigány meg eleve elárulja, hogy ő lopta el :)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY