1 0 2
1827
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2013. máj. 25.
Klasszikus szinkronnal!
Szinkronstúdió: Pannónia Filmstúdió
Magyar hangok: David McCullum (Dörner György), Melinda Fee (Tóth Éva), Jackie Cooper (Végvári Tamás), Henry Darrow (Papp János), Alex Henteloff (Sinkó László),

A sorozat 1975-ben debütált az NBC-n. Története egyszerű: Daniel Weston, egy tudós a molekuláris dezintegrációval kapcsolatban végez kísérleteket és egy kísérlet mellékhatásaként láthatatlanság lép fel. Miután pár tárgyat és állatot sikerül ideiglenesen láthatatlanná tenni, Weston önmagán is kipróbálja a dolgot. Főnökéről azonban kiderül, hogy el akarja adni a találmányt a hadseregnek, ezért Daniel úgy dönt: megsemmisíti a Láthatatlanná Tevő Készüléket. Nem sokkal ezután azonban a pofára esés tipikus esete következik be: Daniel ismét láthatatlanná válik, és a folyamat instabil, azaz nem tud visszatérni a látható állapotába. Szerencséjére van egy barátja, egy igen jólképzett plasztikai sebész, aki készít neki egy maszkot és egy pár kesztyűt az általa felfedezett Dermaplex nevű anyagból, ami nagyon hasonlít az emberi bőrre. Így aztán Daniel meg tud jelenni nyilvános helyeken, bár van egy hátulütője a cuccnak: időről időre el kell távolítani. "A borosta lesz a legnagyobb ellenséged"- mondja a doki, szóval Daniel kénytelen lesz jó alaposan borotválkozni.
Hozzászólások | 2
Adrienne39
2017-06-09 01:17:36

Kár, hogy nincs meg az egész rész :( De amúgy nagyon jó :)

werft2qfeqe
2013-06-03 21:27:56

Szia ! Köszi ezt a kis flashback-et! Nem tudom, hogyan sikerűlt ilyen jó minőségben megszerezni a szinkront, de szenzációs volt. Nem lehet valahol elérni az egész sorozatot ? Vagy egy jelentősebb részét?

A felhasználó további videói
Marius - Marius (1931) - részlet
17:04
Antigoné - Antigoni (1961) - részlet
14:56
Nana - Nana (1981) (1.rész) - részlet
19:08
Hasonló videók
17:04
14:56
19:08