0 0 10
1292
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. máj. 4.
Volt egy párt, a Jobbik, és volt egy nép, a magyar, mely az előre bejelentettek szerint hatalmas hahotázásokkal ünnepelte saját nemzete legnagyobbjainak sokkos gyilkosait, minden átmentett kádári és államvédelmi pszichiáter és elmegyógyász bűnöző bűntetteit, és taposta ezen utolsó nagy babiloni ördögök áldozatait. Ártatlan hősei kínjain és halálán hízott kuruc.in fos röhögéstől leölendő disznóvá, hogy Vona Gáborozva megszavazza saját családja, nemzete és a világ népei válogatás nélküli, idegen lelkű multimilliárdosai általi folyamatos irtását, az elkövető háttérhatalmi tömeggyilkosok védelmét, és a népirtások bizonyítékai megsemmisítését. Ez a nép (ahogy évekkel előre elmondtuk leépülését) nem volt normális, mert (mint 2000 éve Izraelbe) eljött hozzá minden idők legnagyobb lehetősége, hogy a világ legnagyobb nemzetévé és ISTEN népévé váljon. Ez a nép őrült volt. Megérett a gyámságra, a gondnokság alá helyezésre, a kárhozatra. Azért jöttünk, hogy igaz beszédeinkkel biztosítsuk, amire e nép (ISTEN Ítélete szerint) méltóvá tétetik, s biztosítsuk ellenségeink teljes elbutulását, degradálódását, és örök kínszenvedését. Pusztuljanak, amik pusztították a Földet. A Földet! A filmben: Bajnai Gordon, Bill Clinton, Hillary Clinton, Chris DeNicola, Fenevad, Fenyvesi Theresa, Gerald Ford, Für Lajos, Gyurcsány Ferenc, Barbara Hartwell, János apostol, Lyndon Johnson, Candy Jones, Kádár János, John F. Kennedy, Henry Alfred Kissinger, Kopasz Zsolt, Kovács Tamás, Jézus Krisztus, Kurimay Tamás, Kürk Roland, Martin Luther, Molnár Balázs, Molnár F. Árpád, Morvai Krisztina, Claudia Mullen, Richard Nixon, Novák Előd, Mark Phillips, Cathy O'Brien, Barack Obama, Orbán Viktor, Pákh Tibor, Andy Pero, Pigniczki Zsuzsa, Vlagyimir Putyin, Ronald Reagan, Sátán, Soós József, Spéder Zoltán, Szabó György, Tánczos Gábor, Tánczos Krisztina, Brice Taylor, Varga Szibilla Anna, Veér Andr
Hozzászólások | 10
after80
2010-08-06 00:08:18

Minden amit Molnárról tudni érdemes: http://molnarf.sokoldal.hu

csontpete
2010-07-12 15:37:23

drsovereign: Akkor esetleg a kurva anyádat. Nem lehet elégszer elmondani, hogy a bolondoknak a bolondok házában a helyük. Mars befele!

drsovereign
2010-07-09 03:33:07

A Holocaust és a kommunizmus bűneinek tagadása már börtönnel büntethető. A HAARP és Echelon-népirtás viszont sokkal több áldozatot követel, és most van, nem régen volt. Tehát azt is büntetni kell. Nem is tagadja senki néhány csonthülye petén és egy KBH-s ügynökterroristán kívül, akit a Hírháttér úgy tucatszor feljelentett. Minthogy a HAARP és Echelon-népirtás leleplezésének üldözése Emberiség elleni főbűn, ezért ahogy a sokkos gyilkosságokon vihogást törvény bünteti, ezt is visszamenőleges hatályú törvények bevezetésével kell megtorolni. Ausztriában Holocaust-tagadásért 20 évnél is több adható. Mivel a Sanoma Zrt.-s Szabó György még meg is semmisítette a bizonyítékokat, ezért neki és akik mellé szegődtek, életfogytiglan jár. Amiket ide írnak ezek a bűnözők, mint csontpete, fontos tárgyi bizonyítékok. Annyi bűncselekmény került itt részükről elkövetésre, amit csak olyan kormány néz el, amely maga is népirtó terrorista és tömeggyilkos.

csontpete
2010-05-10 12:43:50

drsovereign: Még mindig tudom, hogy Te vagy Molnár Faszomvége Árpi, kár másik nicknévről kommentelni. Ezt is már leírtam sokszor, hogy honnan tudom, ne csinálj magadból még nagyobb hülyét. Vagy a tévképzeteid mellé betársul a kettős személyiség? Orvosi eset vagy Árpád, nem csak egy egyszerű hülye.

drsovereign
2010-05-08 18:15:25

Két ország van, amelyik vezető az Echelon leleplezésében. USA és Magyarország. Magyarországot ki is lőhetjük, mert ott egy ember végzi ezt a hatalmas munkát: Molnár F. Árpád, a magyarok pedig elkeseredetten próbálják megszerezni a leghátsó helyet. El is érték, Molnár Úr meg az elsőt. Ja! És Molnár Úr régóta mondja, hogy ő nem magyar, mert nem üti meg a magyarok szintjét. Megértem.

csontpete
2010-05-04 15:02:23

Ja, meg az, hogy a telefonálós jelenetre mindig ráfeliratoztok valamit (most pl azt, hogy Vonával beszéltek) ugyancsak szánalmas, ki a faszom hisz nektek szerintetek? (a szellemi fogyatékosokon kívül?)

csontpete
2010-05-04 15:00:20

Amúgy azok a bevágások a legviccesebbek, amelyeken pózolgattok! :D Kurva röhejes! :D Már csak egyet nem értek: ha ilyen szar a magyar, miért nem húztok el a ribanc kurva anyátok retkes picsájára (csak, hogy a Ti stílusotokban beszéljek) külföldre? Ja, mert pszihiátriai kezelés alatt álltok, nem lehet? Bocsi. :-)

csontpete
2010-05-04 14:55:57

Egyébként megértem, hogy ki vagytok akadva a pszichiáterekre, ha egyszer pszichopatának nyilvánítottak titeket. De higgyétek el, jogosan. Hülyék vagytok, mint a picsa.

csontpete
2010-05-04 14:50:51

Még mindig nehezemre esik elhinni, hogy elhiszitek, amit mondtok. Kurva szánalmas, ahogyan két ilyen súlyosan szellemi fogyatékos emberszabású hogyan fantáziál.

timprice83
2010-05-04 13:46:32

Nagyobb sebességre kellene kapcsolni Molnár úr. Szélesíteni a csatornákat, szisztematikusan felépített Molnárhoz hasonló irányultságú buborékokat létrehozni a cyber-térben, és a hétköznapi életben. Megválogatni az igazság töménységét, és mennyiségét a különböző forumokon, hogy kevesebb embernek égjen ki a szeme, aki talán nem is disznó, csak sok neki egyszerre. ÜDVözlet

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31