Advertisement
468 Loop készítése
2
0
2013. jún. 30.

A politikai gyilkosságok megoldás Orbán, Pintér és nemzetközi hekkerterroristáik ellen - Telefonon a titkosszolgálattal (4 perc 38.88 másodperc)

A telefonvonal végén:
A magyar polgári titkosszolgálat (Alkotmányvédelmi Hivatal (AH)) ügynöke.

Telefonál:
Molnár F. Árpád "ELI" (Szupertitkolt, D-Notice alatt lévő Keresztyén Emberjogvédő, A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, a Koppány Csoport FB-elnöke, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Operatőr:
Domján Tibor (Keresztyén Emberjogvédő, Filmrendező, a kezdetektől fogva Supertitkolt Molnár F. Árpád (ELI) által alapított, a rekordüldözött és rekordtényfeltáró HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Főmunkatársa, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, Világszintű Echelon-Leleplező)

Executive Producer:
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.06.24., Bp., Falk Miksa utca, Magyarország.
Készült: 2013.06.29. és 30., Budapest, Hungary.
Premier: 2013.06.30.
http://www.echelon8.org/
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1. és 2.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
2013-05-22. Orbán és Pintér hekkerei a Föld összes nemzetbiztonsági törvénye szerint üldözendők vagy megölendők (Plusz a Pintér-Radnai-Portik-ügy és a Józsefvárosi piac)
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentő: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

A HÍRHÁTTÉR Bemutatja
A politikai gyilkosságok megoldás Orbán, Pintér és nemzetközi hekkerterroristáik ellen - Telefonon a titkosszolgálattal

2013-05-09. Világranglista! Magyarország a 10. abban, hogy innen indítják a világ országai ellen a legtöbb hekkertámadást! (Kis ország, világvezető kormánybűnözéssel!)
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentők: Molnár F. Árpád "ELI" ; Domján Tibor ; Kovács Adrienn Nikoletta.

2012-11-29. Orbán Viktor és Pintér Sándor állnak a Magyarországról indított interkontinentális computerbűnözés 90-98%-a mögött! Megvan a hekkercsoportjuk is! - Hivatalos Feljelentés az USA Nagykövetségénél
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

2012-08-04. Fenyegető levelek Orbán Viktor és pintéri titkosszolgálata címeiről Molnár F. Árpád és Domján Tibor ellen (Nemzetközi Feljelentésünkkel, a világsajtónak szóló felhívásainkkal!)
(KLIKK a Cikkre!) HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

Keresse Gyorsfilmünket az Interneten!
A titkosszolgálatnál jártunk, maximalista hazaárulást láttunk! - Orbán és Pintér minden tömeggyilkosság és a világ összes titkosszolgálata kémkedése mellett (KLIKK!)

2013-03-28. Orbán Viktor a mentelmi jog mögé bújt a Molnár F. Árpád és munkatársai elől (Életellenes fenyegetések Orbán Viktor aláírásával, a titkosszolgálat elnöki címéről a Molnár F. Árpád és Munkatársai ellen, majd emiatt feljelentések...)
(KLIKK a Cikkre!)

2013-03-29. Orbán Viktor mentelmi jogi maffiabotránya - Az ország, ahol mindenki hazudik és eltussol - A legnagyobb titok...
(KLIKK a Cikkre!) HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

2013-03-29. Orbán titkosszolgálati botránya: Molnár F. Árpádék feljelentették Rogánt és a teljes Mentelmi bizottságot
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentők: Molnár F. Árpád "ELI" és Domján Tibor.

2013-05-09. Orbán Viktor rejtélyes ügyének és rejtélyes feljelentőinek háttere (A maffiaügy, amiben teljes lett a hírzárlat)
(KLIKK a Cikkre!) Multimédia Hírháttér.

2013-05-17. Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából
(KLIKK a Cikkre!) Forrás: Alsóörsi Hírhatár

Felvétel: 2013.06.24. Készült: 2013.06.29., 30.
Operatőr: Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA: www.echelon8.org
Telefon: +36/30/919-6386.

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

ÜGYNÖK MONDJA:
~ Sajnos nem tudok jobbat tanácsolni, mint hogy e-mailben írja le ezt a problémát és küldje el a hivatal e-mail címére. És továbbítani fogjuk az illetékes kollégáknak, akik ezzel foglalkoznak.

AZ ÉVEK ALATT EZERNYI E-MAILT KÜLDTÜNK ENNEK A TITKOSSZOLGÁLATNAK, AMIKRE ÉLETVESZÉLYES FENYEGETÉSEK ÉS KORMÁNYZATI BŰNÖZŐ AKCIÓK INDULTAK ELLENÜNK!

2013-06-29. Orbán és Pintér multimilliárdokkal, de az életükkel is fizethetnek az interkontinentális hekkerterroristáik abszolút körű védelme és szervezése miatt! (Villámjelentés Világszerte!)
(KLIKK a Cikkre!)

2012-12-03. Az INTERPOL bevonását kéri a HÍRHÁTTÉR a magyar állam által biztosított, az egész világot nyílt bűntettek tömegével bombázó magyar hekker bűnszervezetük és politikai, igazságügyi védelmezőik planetáris elfogása céljából
(KLIKK a Cikkre!)

Annyira nyilvános, hogy már a hivatalosan nemzetközi kereskedelmi tévés csatornákon is beszámoltak - alig pár hete is - például arról az esetről, amikor egy arab terrorista az USÁ-ba utazván egy nyilvános szórakozóhelyre ült be, ahol a CIA már várta. A CIA egy hangszeren játszó zenész ügynöknőjét ültette a zenészek pódiumára, aki a hegedűtokhoz nyúlva aktiválta az úgynevezett plazmalézer elsütő billentyűjét. A plazma lézer - amely sokkal jobb, mint a lőfegyver, ráadásul hangtalan, sugara pedig láthatatlan - gamma tartományban lévő lézersugarat lőtt ki a terroristára, aki a helyszínen az asztalra borult és meghalt. A gammasugárzás áthatolt a beteg ember koponyáján és azonnal megsütötte, szétrázta, cseppfolyósította a lakosságra veszélyes pszichopata bűnöző agyának megcélzott részét. Ez az egyik módszer egyébként, amivel a titkosszolgálatok agyvérzést okoznak, mégpedig mindig ott, ahol okozni akarnak. A dokumentumfilm nyilvánosan megemlékezett róla, hogy a - valójában egyébként réges-régóta alkalmazott és rendszerbe állított lézerfegyver, sugárfegyver - széles körű rendszerbe állítása célszerű lehet, mely alkalmas kiszorítani a régimódi lőfegyvereket. Ez persze már régen megtörtént.

2012-11-22. HÍRHÁTTÉR TV: A Teljes Dokumentumfilm!: Orbán Viktor kivégzésében látják az igazságszolgáltatást a hajléktalanok is - A legüldözöttebb otthonvédők, a Koppány Csoport adományokat osztott a hajléktalanoknak
(Film, 17 perc 48.88 sec; KLIKK!) [Zene: Rahmanyinov: II. szimfónia]

2012-11-28. Feljelentés az FBI-nál és többek között az NNI csúcstechnológiai bűnözés elleni osztályánál, továbbá az NNI-osztály vezetője és "nyomozói" ellen a Magyarországról a világ államai ellen indított hekkertámadások 90-98%-áért felelős magyar elkövetők abszolút körű védelme, a feljelentők üldözése, és az elkövetések évek óta folytatólagos biztosítása miatt
(KLIKK a Cikkre!)

2013-03-05. Pintér Sándornak szóló bomba jó részletekkel: Hekkereid és békési maffiád provokálta: Feljelentés Csóka János alezredes és Babar Tamás rendőrbűnözőid ellen
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentő: Molnár F. Árpád "ELI"

2012-12-04. HÍRHÁTTÉR TV: Lippai László megérdemelte, hogy 5 milliós autóját 30 ezres tartozásért elkobozta a maffia! - nyilatkozták a végrehajtói maffia mellett álló orbáni és pintéri hekkerbűnözők! - A HÍRHÁTTÉR kezdeményezi a hekkerbűnözés drasztikus és visszamenőleges hatályú törvényi szankcionálását és az elkövetők kényszergyógykezelését! (Nemzetközi Feljelentés és Gyorstanulmány)
(Film, 20 perc 14.88 sec; KLIKK!) [Zene: Ligeti György: Lux Aeterna]

2013-05-29. Pintér Sándor katonája lehetett a Portik-ügyben koronatanúnak elnevezett Radnai László
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentő: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA


Érintve: Alkotmányvédelmi Hivatal, főügyelet, jó napot kívánok. Molnár F. Árpád, hacker, hekkerek, computerbűnözés, NNI, Nemzeti Nyomozóiroda, terrorizmus, bűnözés, számítógépes bűnözés, honlapfeltörés, blogfeltörések, cybertámadás, cyberterrorizmus, kiberterrorizmus, terrorism, terrorist, terrorists, Orbán Viktor, Pintér Sándor, Fidesz, AH, AVH, politikai gyilkosságok, állami gyilkosságok, takarítás, nagytakarítás, interkontinentális, nemzetbiztonság, politikusbűnözés, politikai maffia, alvilág, likvidálás, HÍRHÁTTÉR, főszerkesztő, világsajtó, magyar, Magyarország, hekkertámadás, nemzetközi terrorizmus, hekkerfórumok, bűnözés, bűntettek, feljelentés, Rogán Antal, frakcióvezető, életveszélyes fenyegetések, NBH, Nemzetbiztonsági Hivatal, Országgyűlés Mentelmi bizottsága, kormánybűnözés, FBI, INTERPOL, bíróság, becsületsértés, maffia, maffiabotrány, hírzárlat, D-Notice, Novák Előd, Jobbik Magyarországért Mozgalom, sajtóbotrány, Lázár János, sajtótájékoztató, hivatali kötelességszegés, bűnpártolás, bűnszervezet, bűnszövetség, történelem, Lukasenko, BRFK, ORFK, külföldi titkosszolgálatok, villámjelentés, törvény, anarchia, káosz, börtön, fegyház, temető, gamma pisztoly, gamma fegyver, gamma puska, gammapuska, plasma laser, plazma lézer, lézerfegyver, lézerpuska, lézerpisztoly, sugárpisztoly, sugárpuska, sugárfegyver, gamma sugárzás, halálbüntetés, megtorlás, agyvérzés, szívleállás, rák, agydaganat, légzésbénulás, Pintér antik.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.echelon8.org/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Most komolyan! Ez a tökkelütött felkereste telefonon a hatóságot, hogy politikai gyilkosság kellene orbán és pintér ellen? Láttam már "bölcselkedéseit" a neten és már akkor is elgondolkodtatott, hogy hisz ennek az idiótának bárki? Csak hogy félre ne értsenek: utálom a kormányt és erre jó okom van (dehát az van kb. 10millió embernek csak Magyarországon, Európa többi országa esetén meg se merném saccolni), de milyen pszichiátria engedte szabadon ezt a sülthalat?
Csak nekem tűnik fel, hogy ez a nagy titkokat tudó és mindent leleplező ultrariporter egy bohóc? Na persze bohócból van itt bőven, még a parlamentbe is bejutottak - azokra is szavazott valaki...
thumb
Jaj a telefon betyárkodás a legjobb!
Bolond vagy Molnár, bolond!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY