0 0 0
2059
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. nov. 29.
(Serbuan maut, 2011)

IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1899353/
PORT.hu: http://tinyurl.com/porthurajtautes
Honlap: http://merantaufilms.com/the-raid/
U.S. Honlap: http://www.sonyclassics.com/theraid/
Facebook: https://www.facebook.com/TheRaidIndonesia
Facebook (U.S.): https://www.facebook.com/TheRaidUS

Hazai bemutató: 2013. január 31.

A könyörtelen drogbáró búvóhelyét megrohamozza egy 20 tagú rendőrségi elit osztag. Erre a helyre idáig még egy rendőr sem merte betenni a lábát, hiszen a 30 emeletes épületben drogosok, könyörtelen gyilkosok és bűnözők élnek. De ennek vége. A kommandósok véres harcba bonyolódnak, ahogy emeletről-emeletre járják az épületet, mindkét oldalon kegyetlenül irtják egymást. Amikor már a töltények is elfogynak, a harc késsel, puszta kézzel és machetevel folytatódik közeledve a végső összecsapásig, ami a legfelső szinten következik be... (filmkatalogus.hu)

Stáblista:

  • Rendező - Gareth Evans
  • Iko Uwais - Rama
  • Joe Taslim - Jaka
  • Donny Alamsyah - Andi
  • Yayan Ruhian - Mad Dog
  • Pierre Gruno - Wahyu
  • Ray Sahetapy - Tama
  • Iang Darmawan - Gofar

Zene:

  • Mike Shinoda (Linkin Park), Joe Trapanese & Chino Moreno - Razors Out
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Rodney Dangerfield: Rappin' Rodney (1984)
3:32
Dredd 3D (2012) szinkronos előzetes #1
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
Film-mix: Cinema 2012
7:58
2012. dec. 22. 191 néző
The Incredible Burt Wonderstone (2013)...
2:31
Film-mix: Filmography 2012
7:06
2012. dec. 21. 962 néző
40 és annyi (This Is 40, 2012) feliratos...
2:44
Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) szinkronos...
2:20
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:56
The Gatekeepers (2012) Official Trailer #1
2:01
Pain & Gain (2013) Official Trailer #1
2:29
2012. dec. 20. 1284 néző
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:06
Chinese Zodiac (2012) Official Trailer #1
1:54
Parker (2013) Official Trailer #1
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
After Earth (2013) Official Trailer #1
2:31
Az acélember (Man of Steel, 2013) Official...
2:32
Oblivion (2013) Official Trailer #1
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
Hitchcock (2012) feliratos előzetes #1
2:11
The Best Offer (2013) Official Trailer #1
1:14
Hannah Montana: A film (2009) (szink. tr.)
1:28
Miért éppen Minnesota? (2009)
2:24
2009. máj. 3. 9073 néző
A felolvasó (2008)
2:25
2009. ápr. 29. 9897 néző
A Provence-i fűszeres (2007)
1:49
2009. ápr. 29. 2112 néző
Spancserek (2009) (szink. tr.)
2:27
2009. ápr. 29. 2061 néző
Ádok Zoltán - Velem a fény
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző
Hasonló videók
3:32
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
7:58
2012. dec. 22. 191 néző
2:31
7:06
2012. dec. 21. 962 néző
2:44
2:20
1:56
2:01
2:29
2012. dec. 20. 1284 néző
1:06
1:54
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
2:31
2:32
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
2:11
1:14
1:28
2:24
2009. máj. 3. 9073 néző
2:25
2009. ápr. 29. 9897 néző
1:49
2009. ápr. 29. 2112 néző
2:27
2009. ápr. 29. 2061 néző
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző