10 Loop készítése
0
0
2019. máj. 22.

2019.05.22. forrás:MTI
Toroczkai László, a párt elnöke a rendezvényen azt mondta, hogy szervezete mindig ki fog állni a magyar emberekért és meg fogja védeni őket a „cigánybűnözőktől”.
Hozzátette: azért kellett Törökszentmiklósra menniük, mert az állam nem védte meg a település „rettegő lakosait”.
A Mi Hazánk azt követően hirdetett demonstrációt Törökszentmiklósra, hogy egy férfi április 25-én az egyik törökszentmiklósi szórakozóhelyen bántalmazott egy embert, május 3-án pedig a helyi dohányboltban támadt másik két emberre. A Szolnoki Járásbíróság letartóztatta a gyanúsítottat.
„A tisztességes magyar emberek” rettegnek a településen, és sem a hatóságok, sem a város jobbikos polgármestere nem tesz semmit a védelmükért” – mondta Toroczkai László. A Fidesz-kormány is csak a migráció veszélyeiről beszél, miközben semmit nem tesz a közbiztonság, a „magyar-cigány együtt nem élés” ügyében – tette hozzá.
A pártelnök közölte: ebben a helyzetben a nemzet megmaradásának egyetlen esélye, ha 2022-ben a Mi Hazánk alakíthat kormányt, és „bérrabtartás keretében” szibériai börtönökbe küldi a bűnözőket.
A demonstráción Nagy Tibor, a Mi Hazánkkal szövetséges Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke úgy fogalmazott: ma Magyarországon „idős embereket meggyilkolni és magyar nőket megerőszakolni bocsánatos bűn, ha cigány az elkövető”. A „gyilkos cigánybűnözőt” több jog illeti meg, mint a sértettet – tette hozzá.
A demonstráció mintegy ötszáz résztvevője nemzeti színű és árpádsávos zászlókat lobogtatott, illetve a Mi Hazánk Mozgalom lobogóját emelték a magasba. Sok demonstráló a „Betyársereg” jelképeit viselte a ruháján.
A rendezvényt ellentüntetők egy kisebb csoportja zavarta meg. Az aktivisták a holokauszt áldozataivá vált romák nagy méretű fényképeit mutatták fel. A demonstrálók és az ellentüntetők között szóváltás alakult ki, ám a rendőrök szétválasztották őket. Az MTI tudósítói a helyszínen mintegy száz rendőrt láttak.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére kedden azt közölte: a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra a Mi Hazánk Mozgalom képviseletében több bejelentés is érkezett a május 21-én Törökszentmiklósra tervezett, gyülekezési törvény hatálya alá tartozó gyűlésről.
A szervező május 10-én és 12-én tett bejelentését a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság gyülekezési hatósági jogkörében eljárva megvizsgálta, és tiltó határozatot hozott a gyűlés megtartásáról a megadott helyszínen és időpontban.
Május 10-én a szervező „Tiltakozás a bűnözés ellen” címmel jelentette be a rendezvényt, majd május 12-én a demonstráció célja – a „cigányterror” és a véleménynyilvánítás korlátozása elleni tiltakozásra – változott.
A rendőrökkel folytatott egyeztetésen a szervező megváltoztatta a rendezvény célját, és a korábban vonulásosra tervezett esemény helyett “statikus rendezvény” megtartását jelentette be.
A gyülekezési hatóság az egyeztető tárgyaláson elhangzottak alapján tudomásul vette a gyűlést – közölte a rendőrség.
Egyúttal társadalmi egyeztető fórumot kezdeményeznek „a hasonló gyűlöletkeltő akciók” megelőzésére és kezelésére.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY