17 Loop készítése
0
0
2020. febr. 17.

2020. február 16.
Borsod megye és az ország közbiztonságáért tüntettek Miskolcon vasárnap délután. A Mi Hazánk Mozgalom által szervezett demonstráción a párt arra hívta fel a figyelmet, hogy szerintük egyre több olyan település van Magyarországon, ahol az állam jogrendjét nem tartják be. A mintegy ötszáz résztvevő a miskolci helyszín után Sályba vonult, hogy gyertyát gyújtsanak a múlt hónapban brutálisan meggyilkolt asszony háza előtt.
Miskolcon a Városház téren gyülekeztek vasárnap a „Rendet Borsod megyében!” elnevezésű demonstrációra érkezők. A Mi Hazánk Mozgalom a januárban történt sályi gyilkosság miatt szervezett tüntetést, amikor egy 21 éves cigány származású férfi a saját otthonában karóval vert agyon egy 61 éves néprajzkutatót.
A tüntetéshez csatlakoztak a Betyársereg, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, és a korábban már betiltott egykori Magyar Gárda tagjai is. A mintegy ötszáz fős tömeg Miskolc után a közeli Sályra ment, hogy egy rövid fáklyás felvonulás után gyertyát gyújtsanak a megölt asszony házánál.
A demonstráció nagy rendőri biztosítás mellett zajlott. A rendőrök mintegy 100 roma ellentüntetőt tartóztatott fel a település határában. A csoporthoz különböző jogvédő szervezetek aktivistái is csatlakoztak. A demonstráció végül kisebb bekiabálásoktól eltekintve békésen zajlott. A Mi Hazánk szervezte tüntetők a gyertyagyújtás után elhagyták a települést.
Hír TV
………………
„Kell, hogy történjenek olyan csodák, amiket tíz nemzedék megemlegessen. Példákat kell adni ennek a nemzetnek, amik a szíveket megerősíték. Hóhérpallost a futó rabszolgahadnak! Addig nem fog győzni a szabadság ügye, Amíg a magyar nemzet saját áruló korcsivadékának hulláiból olyan hegyet nem rak, Mint a Mátra, s a döghalom tetején az utolsó áruló apát a saját fia le nem nyakazza!"
(Jókai Mór)
…………………
Feljelentést teszünk a Sályon történt bűncselekmények miatt

https://www.youtube.com/watch?v=l3BSuq7vbyk

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY