172 Loop készítése
0
0
2017. márc. 10.

A történet egy kis mexikói városban kezdődik. Ernesto Ríobueno egy fiatal marhakereskedő, aki megerőszakolja a mindössze 13 éves Guadalupe Santost. Amikor Guadalupe magához tér, maga mellett találja Ernesto holttestét, és egy pisztolyt a kezében. A lány nem tudja, mi történt, ezért elmenekül a helyszínről, de órákkal később a rendőrség elfogja, gyilkossággal vádolják és börtönbe zárják. Lupe a börtönben életet ad lányának, Libertadnak, aki annak az embernek a lánya, aki kihasználta őt. Guadalupe nővérére, Milagrosra bízza lányát addig, míg ő ki nem szabadul a börtönből.

Guadalupe kénytelen megszökni a börtönből, és menekülés közben átlépi az Egyesült Államok határát. Itt ismerkedik meg Daniel Moncadával, aki ismeretlenül is segít neki a szökésben. Lupe és Daniel egymásba szeretnek, azonban nem is sejtik, hogy a sors milyen játékot űz velük: Daniel bátyja Ernesto, akinek megölésével Lupét gyanúsítják. Egy őrült pillanatában Daniel házasságot ajánl Lupénak, és majdnem össze is házasodnak, amikor megjelenik Nacha, Lupe egyik barátnője a börtönből, aki szintén szökésben van. A lány rádöbbenti Guadalupét, hogy azzal, ha hozzámenne Danielhez, tönkretenné a férfi életét.

Lupe szembenéz a valósággal, és elhagyja Danielt, miközben rájön, hogy életének egyetlen célja megtalálni a lányát, Libertadot. Guadalupe visszatér Mexikóba, és a Salvatierra birtokra siet, ahol rájön, hogy Milagros „ellopta” lányát, sajátjaként tüntetve fel, férjének, a gazdag földbirtokos Panchonak azt hazudva, hogy Libertad az ő lánya.

Miután rájön az igazságra, Lupe úgy dönt, hogy hallgat, és a Salvatierra-házban marad, mint alkalmazott, hogy a lánya közelében legyen, és elnyerje a szeretetét. Időközben újra feltűnik Daniel, és Lupe megtudja, hogy lánya is szerelmes a férfiba, így Libertad gyűlöletével is szembe kell néznie

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
23:37
Jóbarátok
10 órája
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY