Advertisement
773 Loop készítése
0
0
2019. jún. 2.

A szellemek erdejét védelmező óriás vaddisznót meglövik. A testébe fúródott lövedék egészen a csontjáig hatol, haragot és gyűlöletet hozva szívébe, így átokistenné válik. Őrjöngve tör át az erdőn, hogy embert ölhessen, így jut el Ashitaka falujába. A fiú kiáll ellene és megállítja. Azonban csata közben az átokisten megfertőzi, így életének hamar és nagy fájdalmak között lesz vége.
Hogy gyógymódot találjon, elindul a szellemek erdejébe, hogy az Erdőistent megkérje, gyógyítsa meg. El is jut oda, de nem ő az első ember a vidéken. Hatalmas vaskohó épült egy tó partjára, aminek működtetéséhez szükséges fát a szellemek erdejéből vágják. Az itteni emberek így állandó háborúban élnek az erdőt védelmező istenekkel. Elsősorban Moro, az óriás fehérfarkas és családja jelent veszélyt rájuk. Moro fogadott lánya San, az emberlány, akit Szellemhercegnő néven ismernek a telepesek.
Miután Ashitaka megment pár embert és visszaviszi őket a kohó köré épült faluba, a helyiek örömmel fogadják őt. A Szellemhercegnő viszont pont ezt az estét választja arra, hogy megölje a telepesek vezetőjét. Ashitaka beavatkozik a párviadalba, ezzel megmenti San életét. Viszont súlyosan megsérül, és csak az Erdőisten tudja megmenteni az életét, amit meg is tesz, de a fertőzést nem gyógyítja meg.
A viszály fokozódik az emberek és istenek között. Végül Kodo, a vaddisznók vezére csatára vezeti népét az emberek ellen. Ahogy mondja, az erdő istenei minden nemzedékkel egyre kisebbek lesznek, és ha ez folytatódik, akkor az emberek idővel a húsukért vadásszák majd őket. Eközben egy csapat vadász Jo Go vezetésével megpróbálja megölni magát az Erdőistent.
Ashitaka a két tábor közé szorul, de amennyire tőle telik, megpróbálja a békét visszaállítani. A csata azonban elkerülhetetlen.

Rendező: Hayao Miyazaki
Szereplők: Billy Crudup, Billy Bob Thornton, Minnie Driver, John DiMaggio, Claire Danes

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
A hozzászólások le vannak tiltva ennél a videónál
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY