51120 Loop készítése
17
0
2012. febr. 20.

Rövid, vicces történet arról, hogy miért ciki rasszistának lenni. A jelenetet játssza: Nagy Móni, Tenczler Timi, Bogdán Árpád. Operatőr Fillenz Ádám.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Aki a villamosnál védi a tulajdonát az mégis mitől rasszista?
thumb
Ez egy rakás szar!
Ha valaki akkor a cigányok tehetnek leginkább arról, hogy a létükkel is összecseng a bűnözés!
Innentől kezdve bármiféle lovagolás a témán, csak ezeknek a semmittevő férgeknek árt!
Szerencsére! :)
thumb
Szerintem ezek a videok nagyon durván félreértelmezik a helyzetet. Az emberek többségének nem a romákkal van bajuk, hanem az igénytelen, naplopó, évekig segílyen élő emberekkel, függetlenül a bőrszíntől. Ezekben a videokban pont azok érzik magukat megsértve, akiknek normális az életvitelük.
thumb
Aki azt hiszi, hogy ez elcseszett koncepciójú videó az téved. Ez szándékos provokáció. Szóval, az igazi céljukat elérték...

A szerencsétlen "rasszistákon" egyébként csak az undort látni, a cigány viszont GYŰLÖLETTEL beszél!
thumb
magmarci, te minden rasszizmus-ellenes vidit végignézel és leírod ugyanazokat a zöldségeket? nekem se igazán tetszenek, de nem értem hoyg lehet ennyire felháborodni és ennyit foglalkozni ezekkel...
thumb
Szar,szájbarágós,sematikus, médiaagymosottaknak való magyargyűlölő videó.(Láttam az eredetiket is, amiről koppintották az LMP-s -SZDSZ-es hiperlibrálisok) Nemzeti jelképek gyalázásáért,előítéletes rasszista magyargyűlöletért be kell perelni ezt a külföldről pénzelt zsidó-komcsi-kokós politikai törpe pártot!
Dramaturgiailag is röhej, egy komplett nulla!
A cigányok egy sémi parazita faj,tessen elhúzni innen,ha valami nem tetszik,vagy nem hajlandók 800 éve beilleszkedni a magyar társadalomba Indiába,vagy foszforbombával etnikailag kezelt,rablógyilkolt Palesztinába,a buzi-világ fellegvárba!
Nőjön össze ami összetartozik!--genetikailag is.
thumb
A fent látható nácifasiszta, szélsőrasszista, ultrairredenta (de régóta le akarom ezeket a szavakat írni. Köszönöm nektek: Nagy Móni, Tenczler Timi, Bogdán Árpád, Fillenz Ádám! :D ) videó létével nem értek egyet. 1 Mint már sokan írták: nemzteti jelképek gyalázása (ami ha jól tudom most már szerepel a BTK.-ban): turul (a Magyarnemztenek az eggyik legősibb jelképe), árpád sáv (az országalapító dinasztia jelképe) Szent Korona ( A magyar államot jelképezi...) Ha ezekkel bajotok van mit kerestek ebben az országban???
2 Minden a videóban szereplő fehér embert rasszistának ábrázóltok! Ez bizony rasszizmus. Ha az USA-ban lennénk...
thumb
A vége jó. De baszki, az így kinéző cigányoktól nem fél senki, ez egy baromság! Az ilyenektől félnek: http://w.kuruc.org/galeriaN//hir/080409ajtaipal1.jpg és tőlük nagyon is jogosan..
thumb
Mélyen felháborít a turult kifigurázó rasszista ábrázolás. Nem véletlenül az NBH címerállata.
Továbbá az árpádsávos zászló a történelmi zászlók egyike, melyet a törvény nevesít.
Hivatalos nemzeti és állami szimbólumokat gyalázni szívás.
Szopjanak le a rajz készítői.
thumb
Jajj istenem, de nagy szar ez a videó! Talán nem véletlenül félti a két lány a táskáját, mivel mindennaposak a tömegközlekedési eszközökön az atrocitások és lopások! Azt hiszem mindenki hallott már sztorikat lopkodó és ajtóbezáródás előtt leugró kis cigánygyerekekről.. Szóval SZÁNALMAS ez a videó, a készítői pedig baromira ráérhetnek, menjenek inkább DOLGOZNI!!!
thumb
Ez a video semmivel sem jobb, mint azok, akiket megpróbál kifigurázni, ugyanúgy rasszista a végén a rajzolt jelenet ráadásul a cigányokat ... ja bocs, romákat is rosszabb színben tünteti fel.
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve ...
thumb
Nem szégyelitek magatokat,aTURUL ezer éves MAGYAR jellkép.Nem értem mért kell mindig meggyalázni a jelképeinket..A két hölgy meg éljen a cigányai között és majd megtudja mi a rasszizmus.Az ilyen szemetet nem szabadna leadni
thumb
Hát ez sz.r volt. Minél többet emlegetjük a rasszizmust annál több lesz. A gyerekek simán eljátszanak egymással hiába az egyik sárga a másik fekete a harmadik cigány, ahogy megtanulják megkülönböztetni egymást onnan kezdődik a rasszizmus. Jönnek a sztereotípiák stb.
Alapjába véve nincs semmi bajom a cigányokkal. melegekkel, zsidókkal, stb. Amíg otthon csinálják a dolgaikat. Van egy TÁRSADALMI NORMA ami szerint viselkedni kellene a közösségi tereken. Ezek ugye változnak. De ne erőltesse már rá a kisebbség a viselkedését rá a többségre hogy az legyen a társadalmi norma. És utána raszistázza le a másikat hogy az nem fogadja be amit rá akarnak erőszakolni. Ilyen hogy a "roma" tartsa rendben a ruháját, mosakodjon, ne zajongjon, ne zúgassa a telefont a zenével fennhangon stb, a meleg párok meg ne járjanak már úgy mint egy papagáj, ne vágjanak olyan lesajnáló fejet. :D és próbálatlan otthon turbékolni. Én sem fingok a tömeg közepén mert az nekem olyan jól esne.
Nem kell mindenkire ráerőltetni a véleményemet mert én meggyőződéses exhibicionista vagyok. Ha meg nem hajolok meg neki akkor meg rasszista, nacionalista stb vagyok.
Haladjunk minél gyorsabban az anarchia felé hogy megszabadulhasson a föld tőlünk.
thumb
ma magyarországon rasszistának és antirasszistának is szívás lenni
thumb
Mi köze van két idétlen pesti picsához és egy félcigányhoz a Turul madárnak?
Kár, hogy a rasszizmust a Turul madárral azonosítják. Nyugodtan lehetne az izraeli zászlóval és a dávid csillaggal, hiszen a zsidó katonák azok írtják a palesztínokat. Erőszakosan építkeznek a területeiken, gépfegyverekkel és tankokkal lőnek a köveket dobálókra. Lehetne a rasszizmust az amerikai zászlóval is párosítani, akik több millió indián őslakost írtottak ki. Lehetne akár a török zászlóval is azonosítani, ugyanis a törökök 1,5 milliót örményt mészároltak le. aki a magyar nemzeti jelképeket ilyen és ehhez hasonló ocsmánysághoz használja, az maga a kirekesztő és rasszista, mert ezek szerint utálja a magyar jelképeket és vele együtt a magyarokat is. Tehát kirekesztő és rasszista. A rasszistákat meg hát ugye utálni kell ;)
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY