0 0 3
1032
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. aug. 30.
Cimkék: béke, hm, agykontroll
Igen átfogó filmünk külön tetszeni fog azoknak, akik a HÍRHÁTTÉR-filmek ama klasszikus darabjaira vágynak, amelyek szépségükkel is sodrók és magukkal ragadók, és egyszerre varázslatosak és borzalmasak. Eme ismét világszinten is páratlan tényfeltáró és keresztyén dokumentumfilmünk további titkokat fed fel az ISTENBŐL és az Ő Végzése szerinti Kapcsolatunkból a Forrásból, ahonnan a világot irányítják. A mű második felében egy listát is hallhatnak főképp a világ legnagyobb Echelon-tanúiról, azaz olyanokról, akik a világ elmeirányító titokzatos háttérhatalmáról már tényfeltártak, tehát túlélve a sötétség emiatti gyűlöletét. Zene: Hans Zimmer. Rendezte: Molnár F. Árpád. A filmben: George W. Bush, Laura Bush, Bill Clinton, Hillary Clinton, Chris DeNicola, Garbage együttes, Barbara Hartwell, Heffentrager Zsófia, Hende Csaba, János apostol, Henry Alfred Kissinger, Kopasz Zsolt, Kovács Tamás, Jézus Krisztus, Stanley Kubrick, Lajkó Ilona, Claudia Mullen, Nagy Sándor, Nagy Tamás, Cathy O'Brien, Barack Obama, Orbán Viktor, Leon Panetta, Andy Pero (Michael Andrew Pero; Montauk-fiúk), Péter Szabó Szilvia (NOX), Mark Phillips, Pintér Sándor, Vlagyimir Putyin, Sátán, Soós József, Spéder Zoltán, Szabó György (Sanoma), Tánczos Gábor, Tánczos Krisztina, Brice Taylor, Varga Szibilla Anna, Veér András, Valerie B. Wolf, Paul Wolfowitz. hirhatter.com
Hozzászólások | 3
Rigormortis
2010-09-02 16:56:55

köszönöm szépen a segitséget és sok sok sikert továbbra is!

MolnarEfArpad
2010-08-31 18:27:13

Köszönjük a kérdést, Molnár Úr helyett válaszolok. A zene a Mission Impossible 2-ből való, az alcíme úgy tudom "Injection" és Lisa Gerard énekli. Ez a HÍRHÁTTÉR-film 24 órán belül 6 ezer letöltéssel indult, persze úgy, hogy egy magyar média vagy blog sem vette át. Így is ekkora az érdeklődés, hogy a titkosszolgálatok most is agyonhallgatják. Molnár Urat pedig sorban keresték telefonon, és már kérik a film angolra fordítását.

Rigormortis
2010-08-30 21:29:52

enegem megfogott ez a vidi van mondani valója tetszett a zene is hozzá és itt ragadnám meg a kérdés lehetöségét hogy Hans zimmertöl van zene de melyik filmjeiböl?várom a választ mert nekem nagyon fontos lenne!

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31