0 0 1
637
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2011. jún. 2.
ALCÍM: És Meir Dagan sátándisznó Echelon-titkolózásaiból: Valerie B. Wolftól a Molnár F. Árpádig 13:56.88 perc. Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy ha Munkatársunk akar lenni: Telefon: +36/30/919-6386; +36/20/298-9546.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Munkatársak:
Molnár F. Árpád "ELI" (Echelon-Tanú)
Soós József "Titán" (Echelon-Tanú)
Angela Trianglar "Musica" (Echelon-Tanú)
Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró)
Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
Nagy Sándor "Naleksz" (Echelon-Tanú)
Daria Rubinstein (Echelon-Tanú)
és további, nem publikus személyek

ORBÁN VIKTOR MINDŐJÜKET ÜLDÖZI, MINDÜK ÉLETMŰVÉT BETILTOTTA, ÉS MINDENT, AMIHEZ HOZZÁFÉRT, A ZENESZERZŐINK MŰVEITŐL A DOKUMENTUMFILMJEIKIG ELKOBOZTA!

Tényfeltáró és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád "ELI" keresztyén (helytelenül írva: "keresztény") újságíró, orbántól TELJES ÉLETMŰVÉVEL BETILTOTT oknyomozó, tényfeltáró, évekkel előre Bejelentve a magyarság Legüldözöttebb újságírója, évekkel előre Bejelentve a magyarság Legüldözöttebb Médiája, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, az állami szervezett bűnözés legfőbb leleplezője a bolygón, az Amnesty International (AI) tagja, a KJE alapító tagja, Filmrendező, Minden Idők Legfőbb Echelon-Tanújának Eleve Elrendelt Próféta.

Operatőr:
Domján Tibor
(keresztyén újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, világszintű Echelon-Tényfeltáró. Mivel az Echelon-Tényfeltárás az Emberiség túlélésében meghatározóan fontos, így érthető, hogy orbán viktor végzetes stratégiai idiotizmusa, elhatalmasodott rosszindulata és antikriszticizmusa, és szintén Előre Bejelentett súlyosbodó Elmebetegsége miatt Domján Tibor Teljes Életművét BETILTOTTA és üldözi, hiszen orbán ELMEBETEG!)

Rendezte:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Felvétel: 2011.05.31., Budapest
Készült: 2011.06.02., Budapest
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztyén HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
orbán viktor által Az Egész Életművével BETILTOTT Molnár F. Árpáddal "ELI" - akit a világ Legfőbb és Legnagyobb Hatásúnak Teremtett Echelon-Tanújának tartanak - BEMUTATJUK...

Bill Clinton (elnök: 1993-2001)

Dokumentumfelvétel! : Echelon-tanúk az 1995-ös Elnöki Bizottságon!

Kapcsolataink szerint 2011 áprilisában Navracsics Tibor telefonon egyeztetett Zoltai Gusztávval a HÍRHÁTTÉR megsemmisítéséről, Lázár János és Zoltai pedig személyesen a Molnár F. Árpád elleni "megoldásról", azaz meggyilkolásról! FELJELENTÉSEKET TETTÜNK!

Soós József "Titán" és Molnár F. Árpád "ELI": orbántól BETILTOTT és minden magyarok Legüldözöttebb Újságírói! Keresztyének, világszintű Echelon-Tanúk!

A Holocaust-"ellenes" ún. "Élet menetén" belekötöttek és elhurcolták A HÍRHÁTTÉR Keresztyén Életvédőit! Feljelentésáradatot kezdtünk a bűnbanda ellen a Btk.174/B.§ alapján Közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt is, ami 2-8 évig büntetendő!

Zoltai Gusztáv MAZSIHISZ-vezér középen! Jobbra a bűnbanda egyik bűnöző szteroidpszichopatája!
(Operatőr: Molnár F. Árpád "ELI")

FEGYHÁZAT A KERESZTYÉNEK ÜLDÖZŐIRE!

Orbán, Navracsics, Lázár és Zoltai ellen FELJELENTÉST tettünk Emberölésre való felbujtás, Emberölésre irányuló előkészület bűntette, Közérdekű bejelentő üldözése, Közösség tagja elleni erőszak és más bűncselekmények miatt!

Keresztyének elhurcolása az Élet menetéről, egy egész hadsereg rendőrrel, közpénzen! ÖRÖK KORDOKUMENTUM orbániádáról és fasiszta bűntársairól! A Címe!: "orbáni államfasiszta terrorizmus a Holocaust "elleni Élet menetén"!"

Feldmájer Péter, Zoltai Gusztáv, Lendvai Ildikó sortüzes-csonttörő fasiszta, Keresztyénüldöző sokkos gyilkos és roma sorozatgyilkos antikrisztusok!

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP-Filmjeit is mi készítettük! Eme, a faj Túlélését Szolgáló Filmek, Dokumentumok BETILTÓIT számos Btk.-paragrafus fegyházba és életfogytig terjedő szabadságvesztésre követeli! ÉLNI FOGUNK A TÖRVÉNYEKKEL!

Mindenki ellenségei!: Feldmájer, Zoltai, Lendvai! NÁCI FÉRGEK!

A Moszad moslék pedofil kéjgyilkos JÚDÁS-főnöke, Meir Dagan! TE FÉREG! Semmi közötök JAHVÉHOZ! AZ ISTENRE hivatkoznotok moslék júdáspatkányok MEGBOCSÁTHATATLAN SZENTSÉGTÖRÉS ÉS KÁROMLÁS! Mózes Törvényeit a Sátán zsinagógájára!

Háttérhatalmi, omega-szintű ELMEBETEGEK. Ezen ördögök, antikrisztusok betegségét A FORRÁS Echelon-Schizophreniának is hívja!

Az MK-Ultra 1953-tól 1965-ig működött! Fél évszázada elavult!

Részletek egyik Csúcsfilmünkből, aminek címe: "Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?"

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Filmbejátszás a "Világhatalom előtt - Magyarország, USA" című Csúcsfilmünkből.

Az ELMEBETEG orbántól BETILTOTT HÍRHÁTTÉR főoldala!

A következő 5 Kordokumentum mellékelt képeire hivatkozva ELMEBETEG JÚDÁSorbán házkutatást tartott, 3 napra rá BETILTOTTA A HÍRHÁTTÉR Összes Keresztyénje Élete Összes Munkáját, és indítványozta a Molnár meggyilkolását! ELMEBETEG fasiszta ámokfutó!

orbán által Gyűlölettel BETILTOTT Kulcsfilmjeinkből!:
1. Fénylény szinte minden éjjel...
2. A világkormány titkaiból
3. Akik mindig itt voltunk...
4. A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött

Elmebeteg orbán által BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből, azaz ÉLETFOGYTIGLAN!:
1. HAARP-álomban az egész bolygó
2. HAARP-project az Emberiség ellen
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! - JK JK JHVH JHVH

Ez egy atom! Minden élő és tárgy ebből épül fel! Látható, hogy szilárd pontja sincs!: AZ ISTEN LÉTEZIK!

Pl. a HAARP időjárás-, földrengés-, elbutulás- stb. irányító tevékenysége a műholdas tévézéshez hasonló: A fellőtt jeleket az ionoszféráról tükröztetve fedünk le városokat, országokat, kontinenseket! Ettől ilyen buta, erkölcstelen, vigyoridióta a vágónép!

Ez pedig egy amerikai elnökválasztási kampányfilm részlete a totális kontrollról!

Amerikai elnökválasztási kampányfilm részlete az egész világot leuralt elmeprogramozásról! Amiről a vágóbarom magyarok nem tudtak, és aminek leleplezése ellen minket üldöztek, azt az USA kisgyermekei is tudják! A magyar faj világhülyét csinált magából!

Csak a Bibliában, A JÉZUS KRISZTUS és Prófétái Deklarálták az Elmetechnológiai, kapzsi politikai Világrendszert! Így Az Emberiség Eredetét és végét másutt keresni mesterséges vakság eredménye...!

Ajánljuk pl. Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek... (Krisztusi Bizonyságtétel arról, hogy Tervezett volt...)

Az arab államok bukásáról további orbánBETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Libanonból a holtak világtengere
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen
3. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (...kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért...)

Molnár F. Árpád "ELI" Pokol Kapui-Predesztinációjából

Ha üldözik, ha információval szolgálna vagy Munkatársunk lenne: Telefon: +36/30/919-6386; +36/20/298-9546.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.

A Film, ami láttán orbán hatósági utasítással megsemmisítette a HÍRHÁTTÉR elérhetőségét, és Szorzatos Rekordüldözésbe borult!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés - Életfogytiglan A Bűnöző Államfasiszták Ellen"

A HÍRHÁTTÉR Megalakítása előtt Tudta, majd Kijelentette: Az első magyar Echelon-Leleplezőként rekordüldözötté válik, közben pár év alatt az egész elmetechnológiai Világrendszert bebuktatva, A Molnár F. Árpád Lesz minden idők Legfőbb Echelon-Tanújaként...

Molnár F. Árpád a bűnüldözésben kezdte a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. A féktelen állami bűnözés miatt 2001 óta hadban áll az állami maffiával. Politikai gyilkosság elől többször távozott külföldre. 2004 elején logikai úton lett keresztyén.

Molnár F. Árpád (ELI) és Soós József (Titán) orbántól BETILTOTT és börtönnel, elmegyógyintézettel, halállal fenyegetett Keresztyén újságírók, világszintű Echelon-Leleplezők! A politikai gyilkosság elől külföldre távozást terveznek! REKORD!

A 2 X 3

És a H Gyűrűjével

orbántól BETILTOTT Sikerfilmünket ajánljuk: "Akik mindig itt voltunk..."

És...
ELI ki...

Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész, 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

Orbánterror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
- 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
- 2011.02.14.: Budapest rendőrkapitánya aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
- 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
- 2011.03.07.: Kihallgatások, melyekben a kényszervallatás ellenére sincs terhelő tanúvallomás!
- 2011.03.07.: Ugyanaznap A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
- 2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása!

Több ezer Feljelentésünkre, Orbán utasításaira!:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
3. El kell fogni, mert nem tudja magát ellátni!
4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
6. A kuruc, puruttya, napiszar.com stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
8. Orbán Facebook-oldaláról még a hírét is törölni kellett, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!

A Titkolt "SUPER 8" Film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Megjegyzés: Orbán és Andrew Vajna őrjöng, hogy AZ ISTEN és a Super 8 titokban maradjon! Vajna Célja: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

- Abrams! Legyen magotok annyihoz hasonló, mint Ábrahámnál égen a csillag?!

Filmajánlatainkból:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni...

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Sokkal a Super 8 film előzetese előtt, Filmjeinkben évek óta minden légiparádék legnagyobb katasztrófáját vetítjük, az Emberiség ellenségeinek egy Júdáslistájával! A Tett Karambol Dátuma 8888-as Kód!: 1988.08.28.!


Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
Hozzászólások | 1
szabokucsma
2012-06-13 16:58:33

Titánnak meg van a 8 osztálya?

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31