1420 Loop készítése
15
0
2010. máj. 17.

Az emberprogramozás és a még csak számunkra ismert és belülről tudott Új Világrend (Novus Ordo Seclorum) alapjairól, és a Kozmosz Hatalmi felépítéséről. Aztán: MK ULTRA világhatalmi agyprogramozó project (1953-1965). Bill Clinton és az 1995-ös Elnöki Bizottság. Alain Aspect francia fizikus, az entanglement és a többiek. Műholdóceán; az első és a későbbi GPS. Nanorobotok és HAARP-technológia. Nem magyaroknak, mert nem állatoknak, hanem nekünk, és az ördögilluminátusok is értik... (folytatás a hirhatter.com oldalon!). Tényfeltárók: Soós József "Titán" és Molnár F. Árpád. A filmben érintettekből: Hillary Clinton, Chris DeNicola, Exit Clov együttes, Fenyvesi Theresa német Echelon-tanú, Barbara Hartwell, János apostol, Candy Jones, Kopasz Zsolt, Kovács Tamás, Jézus Krisztus, Kurimay Tamás (Magyar Pszichiátriai Társaság), Magyar László (Repülőkórház, Kecskemét), Claudia Mullen, Cathy O'Brien, Barack Obama, Orbán Viktor, Michael Andrew Pero, Mark Phillips, Pigniczki Zsuzsa, Pink Floyd együttes, Pintér Sándor, Sátán, Spéder Zoltán (CEMP, Index), Szabó György (Sanoma), Tánczos Krisztina (Körmend, Szombathely), Brice Taylor, Varga Szibilla Anna (az MSO főszerkesztője), Veér András (OPNI), Valerie B. Wolf. hirhatter.com

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Azért az eleje milyen kemény!
thumb
Idefigyelj te csontpete! Ki vagy te, hogy ismeretlen személyeket lehülyézzél, és seggnyalózzál? Én ilyen eseteket tényleg csak a szociopata elmebetegeknél tapasztaltam. Aki a jó mellett áll ki, annak nincs félni valója. De nektek, rosszindulatú alja, bűnöző népnek lesz mit fizetnie. Olyan nincs egy normális embernél, hogy mindenféle előzmény nélkül valakire rátámadjon a legtrágárabb kifejezésekkel. Nem az igazságosság mellett kiálló emberek a seggnyalók, hanem a pszichopata agresszív trágár, tróger bűnöző típusú emberek. Ezek a világ leggyávább emberei, és igazán talpnyalók, az ördögök talpnyalói. De ezek az ördögök, akik felhasználják talpnyalóikat, nem fognak jutalmat adni nekik, hanem mikor már nincs rájuk szükségük, kidobják a szemétdomra, a lelki nyomorúságba.
thumb
Akkor mi van ha terjed angolul? Voltak régen hasonló sumák áltudományos emberek akik szerint pl. ufók épíették a piramisokat. Volt ismerősöm akit még a múltrendszerbe elektrosokkal kezeltek. Elmebetegből lett egy csendes elmebeteg. Tönkrement az idegrendszere. Az utolsó kezelésbe belhalt. Ma már nem csinálnak ilyen baromságot.
thumb
Ez a film már angolul is terjed az Interneten. Aki pedig tagadta minden idők legnagyobb Holocaustját, sőt, nagyokat röhögött és őrjöngött a dühtől, mint csontpete, tomcat74, botticelli, afgter80, meg a többi népirtó sokkos gyilkos, börtönbe való. Amiket összeokádtak itt évek alatt, azokért egyrészt már régen ki kellett volna zárni őket, másrészt pedig fontos tárgyi bizonyítékok a börtönbe juttatásukra. Ausztriában a Holocaust puszta tagadásáért is 20 évnél több adható. Ezek viszont minden határon túlmentek.
thumb
drsovereign: Attól, hogy mindenhova bemásolgatod ugyan azt, még nem lesz igazad, szellemi fogyatékos árpád faszom.
thumb
A Holocaust és a kommunizmus bűneinek tagadása már börtönnel büntethető. A HAARP és Echelon-népirtás viszont sokkal több áldozatot követel, és most van, nem régen volt. Tehát azt is büntetni kell. Nem is tagadja senki néhány csonthülye petén és egy KBH-s ügynökterroristán kívül, akit a Hírháttér úgy tucatszor feljelentett. Minthogy a HAARP és Echelon-népirtás leleplezésének üldözése Emberiség elleni főbűn, ezért ahogy a sokkos gyilkosságokon vihogást törvény bünteti, ezt is visszamenőleges hatályú törvények bevezetésével kell megtorolni. Ausztriában Holocaust-tagadásért 20 évnél is több adható. Mivel a Sanoma Zrt.-s Szabó György még meg is semmisítette a bizonyítékokat, ezért neki és akik mellé szegődtek, életfogytiglan jár. Amiket ide írnak ezek a bűnözők, mint csontpete, fontos tárgyi bizonyítékok. Annyi bűncselekmény került itt részükről elkövetésre, amit csak olyan kormány néz el, amely maga is népirtó terrorista és tömeggyilkos.
thumb
Gyerekek! Ne ezt az agyrémet nézzétek! Több baki is van benne! Gondoljátok át!
1,Már rég törölték volna ezt a videót,ha igaz lenne
2,Molnár már rég halott lenne,ugyanis ő nem megy soha sehova,mindig yugyan onnan jelentkezik.
3,Mindig vannak lázadók
4,Bizonyíték 0 amit fölmutatnak!

Komolyan! Olyan birkák vagytok,hogy az már nekem fáj! Valaki mond valami hülyeséget,azt elhiszitek,hogy ő milyen okos... Hát ez nonszensz!
thumb
sandormatyasgrof: Tény, hogy Te is hülye vagy, és/vagy molnárefárpád egyik seggnyalója, esetleg te is Árpád egyik kamuregisztrációja vagy a dsovereign mellett, csak a kultúráltabb fajtából. Te is nézesd meg magad orvossal, zagyvaságokat irkálsz.
thumb
Egyébként nincsenek egy súlycsoportban a bűnözők az emberjogvédőkkel. Ha egy igaz ember azt mondaná magáról, hogy ő nem az igazságért áll ki, akkor hazudna, amit nem tehet meg.
thumb
Tény, hogy feltárják a világ bűnöző bandáit, és én is gyűlölöm az összes bűnözőt, akik a világ leggyávább lényei. Hát nem lehetnek életellenesek a feltárásaik. És a bűnözők biztos megkapják a legkegyetlenebb büntetésüket, ez 100 %. De az örök tűz, az valójában az az örök kárhozat, ami a végső elpusztulást ábrázolja ki. Igaz, hogy tűz által, melyben egyesek tovább, mások kevesebb ideig szenvednek, míg végleg elvesznek.
thumb
Ó, de! Lebuktam! KBH-s megbízásból írogatok, hogyne! :D Mert aki rájön hogy szellemi fogyatékosok vagytok, azt biztos, hogy felbérelte valaki! Látod, pont erről beszéltem rengeteg kommentben, tévképzeteid vannak elmebeteg barátom.
thumb
Szerintem az elhárításnak kéne nyilvánosságra hozni, hogy Magyarországon egyik legnagyobb videomegosztóján tényleg csak egy értelmes ember akadt-e, aki az én nevemben írt Molnár F. Árpádként. Ez pont azt bizonyítaná, hogy itt csak hülyék vannak, és az Indavideót is csak csontpetés elmebetegek és szellemi fogyatékosok látogatják. Már így is sikerült végképp hülyét csinálni a magyarokból. Tényleg csontpete! te nem valami elmebeteg rendőr vagy KBH-s megbízásából írkálsz, ingyen? Én a Moszad helyében még több hülyét állítanék rá a magyarokra, hogy teljesen ki lehessen őket fosztani, és nemsoká rajtuk röhögjön a világ...
thumb
drsovereign: Árpi, mondtam már, hogy tök felesleges ezt a kamu nicket használni, az meg kurva gáz, hogy magadat élteted, de hát egy ilyen egoista fogyatékos majomból mondjuk ki is nézem.
thumb
Az Isten áldjon meg benneteket ezért a hatalmas és felelősségteljes munkáért! Isten pusztítsa el a gyávákat és az emberiség megrontóit! A Hírháttér a best!
thumb
Ugyan azt a szart fújjátok állandóan, szánalmas. Nem akartok inkább egy öngyilkos szektát alapítani? Persze csak ti ketten lenétek tagok, de psszt! Nem én adtam az ötletet. (Mert aki hülye, haljon meg!)
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY