0 0 11
1218
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. febr. 2.
Életvédő, Tényfeltáró és Rendező: Molnár F. Árpád (keresztyén "keresztény" emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú). Zene: Lorin Maazel: Zene hegedűre és zenekarra; Ligeti György: Lux Aeterna, Requiem. Érintve: Bajnai , Balajti László (NBH-igazgató), Boros Tamás (Aranykéz utcában felrobbantott), George W. Bush, Dietmar Eduard Clodo, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Draskovics, Gyurcsány, Adolf Hitler (náci Németország Führere, fasiszta), Juhász Gábor (titokminiszter), Kádár János (MSZMP KB első titkára), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kassai László (Kmét r.kap.), Kopasz Zsolt (Kmét Városi Ügyészség vezető ügyésze), Kovács Árpád (katonai főügyész), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (Katonai Biztonsági Hivatal főigazgatója), Jézus Krisztus (Megváltó), Kurimai Tamás (Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) elnöke), Laborcz Sándor (KGB-rezidens), Madarász Károly (Katonai Felderítő Hivatal főigazgatója), Vladimír Meciar (szlovák miniszterelnök), Metzinger Éva (Zombor jegyzője), Barack Obama (USA-elnök, CIA, NSA), Orbán Viktor, Pigniczki Zsuzsa (kém- és katonaorvos, a Kádár-rendszerből átmentett igazságügyi elmeszakértő), Pintér Sándor, Posta Imre (Köztársasági Őrezred volt szakpszichológusa), Rákosi Mátyás (MDP), Jan Rohac, Sátán (Lucifer, Ördög, Gonosz, Ősgonosz, Őskígyó, Azazel, Baál, Belzebub), Nicolas Sarkozy (francia miniszterelnök, volt belügyminiszter), Seress Zoltán (vállalkozó), Spéder Zoltán (CEMP-csoport Igazgatóságának elnöke, Magyarország egyik leggazdagabb embere), Szilvásy György, Joszif Viszarionovics Sztálin (Szovjetunió, despota), Varga Éva (Kmét csoportvezető ügyész), Zombor Gábor (Kmét Fideszes polgármestere). HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA: http://hirhatter.com
Hozzászólások | 11
gmbh
2010-07-01 12:21:59

Rendben van ,hogy beteg de miért nem kezelik?Elmebeteg ember nem szabadna kint járnia.Megyek ,hányni.ja..ja..

tomcat74
2010-02-24 13:22:26

Tisztelt Molnár Úr! Mivel rendkívül hiányos és rosszul értelmezett jogi tudását rendszeresen emlegeti, egy kis segítség.Ön több embert ebben az utolsó kommentjében pszichiopata terroristának nevezett, ebben az esetben ez: 179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. (2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást a) aljas indokból vagy célból, b) nagy nyilvánosság előtt, .. követi el. Amennyiben feljelentésével nyomozó hatósághoz fordul: A Btk. 233.§-ának (1) bekezdésébe ütköző hamis vádat valósítja meg, aki hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol, vagy más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására. De Ön szerencsés, mert nyilvánvalóan kóros elmeállapotú, ezért nem büntethető.

MolnarEfArpad
2010-02-24 00:32:03

Az alábbi lista újabb feljelentés formájában az imént csatolásra került. Az egész alosztályt - az azóta tömeggyilkosságokba bukott ugyanilyen nbh-val - azonnal előzetes letartóztatásba kellene helyezni. Nem is értem, hogy amikor részletes feljelentéseket tettem erről is már lassan 10 évvel ezelőtt, hogyhogy ellenem indított eljárást a gyurcsányféreg államtitoksértés címén, hogy még egy darab szembesítésig sem sikerült eljutni, de még a hamis vádat is az ügyészségen közölték, az utolsó napon. vadászni kell a rendőrbűnözésre, amíg egy is szabadlábon vagy életben van.

MolnarEfArpad
2010-02-24 00:17:12

Az indavideo tömeggyilkos despota, roma sorozatgyilkos és repülőrobbantó férgei és hivatásos katonái ellen számos feljelentés érkezett a Katonai Főügyészséghez és a katonai titkosszolgálatokhoz, és nagyon, nagyon, nagyon sokba került ez a tömeggyilkos és nyíltan hazaáruló bűnöző és terrorista anarchista katonai férgek vezetőinek, így kovácsics terrorista ferenc tömeggyilkos kémnek és hazaáruló anarchistának. Ezt is előre bejelentettük, ahogy azt is, hogy ennél sokkal, sokkal, de sokkal-sokkal többe fog kerülni. 2.: nem gondolom, hogy olyan bűnözőkkel és szociopata, pszichopata terroristákkal és anarchistákkal kellene vitatkoznom, amiket annyira vesznek komolyan nyilvánvaló tények ezreivel szemben, amennyire gyurcsányt, mikor azzal állít bíróság elé nagymamát, hogy megtámadott és összevert négy állig felfegyverzett rebiszes terroristát. Egy bolygó legundorítóbb férgei mindig annyit bohóckodnak egymás előtt, hogy egy idő után zabszemnyi agyukba többé nem fér, hogy senki nem hisz nekik.

Botticelli
2010-02-15 18:36:18

Én is alig várom, hogy Molnár Ferenc Árpád feljelentsen. Attól tartok, a hasamat fogom majd a nevetéstől, a jogászkodó, nyakatekert mondatai láttán.

tomcat74
2010-02-13 20:39:37

Csakhogy hasolnló stílusban válaszoljak. Árpád ön egy idióta féreg, gratulálok a kutatómunkához a nevek és személyek valósak, de ettől még a nagyképű hazugság az nagyképű hazugság marad. Ön elmebeteg szemétláda, alig várom már, hogy feljelentést tegyen ellenem. Mint jogvégzett ember, előre mosolygok a feljelentésén(próbálja meg Árpád hátha sikerül), nagyon csúnyán kommentelték a videómat az Indán... Remélem nem kerülünk előzetesbe... Paranoid hazudozó.

MolnarEfArpad
2010-02-12 21:03:15

Hadd hulljon a szemét. Összekötő Prónai József. Rendszám pl.: GPE-790, GPE-791. Ezeket Orbán és Medgyessy mentette ki. Alkalmazásomat Csordás alezredes intézte. Az első fedett nyomozó, akit behívott az irodába, egy fiatal, sunnyogó gyerek volt: Zolinak hívták. Prónai főnöke Miskó Imre volt. Korábban a rendőrgyilkos Kubicsek András embere. Azért szakítottam velük, mert állandóan súlyos bűncselekmények elkövetésére akartak rávenni, és mivel rendőrök voltak, állandóan össze-vissza hazudoztak, és egy döglött patkányt sem lehetett volna rájuk bízni. Undorító féreg fajta a rendőr. 100%-osan hitvány bűnöző, ahogy REBISZ 2006-os állománya: tökéletesen antikrisztusok.

MolnarEfArpad
2010-02-12 20:56:59

Még két ilyen kitartón undorító utolsó férget, mint ez a két álneves nicknevű, betoji, gerinctelen, hazaáruló idióta. Ennyi éven át kínlódni. Minket egy-egy ilyen röfögésért is előállítanak. Ha ebből vesszük a fáradtságot egy feljelentéshez, aztán követeljük az egyenlő bánásmódot... Különben az anonimitásuk a feljelentésig tart.

Botticelli
2010-02-10 18:59:10

Kizárt dolog, hogy ez az ember valaha is rendőrségi vagy titkosszolgálati állományban lett volna, senki nem emlékszik rá. Maximum takarítóként. Egész egyszerűen egy szerencsétlen rokkantnyugdíjas, akit idegbetegséggel százalékoltak le. Erre a rendőrségi, meg NBH-s Háry Jánosos handabandázásra csak később kezdett rá. Kezdeti videóiban még teljesen ártatlan kérdésekkel puhatolózik a titkosszolgálatok témakörében riportalanyánál, Kozenkay Jenőnél. Internetfüggő ás sorozatfüggő. Ez az a két szféra, ami tömve van összeesküvés elméletekkel, meg James Bond sztorikkal. Biztosra veszem, hogy Tomcat 74-nek is azzal fog válaszolni, hogy nem mondhatja meg, mert azzal szolgálati-, sőt államtitkot sértene... Hehe...

tomcat74
2010-02-10 15:29:56

Árpád! Ezek az elképesztő, beteges hazugságok kapcsán szeretném Önt megkérdezni, hogí hol dolgozott Ön fedett nyomozóként? Kecsekeméten nem, mert Ön 96-ra datálta egy korábbi riportjában amikor ott rendőr volt és én nem emlékszem rá, pedi életvédelmi osztályon dolgoztam és az egész nyomozóalosztályt ismertem. Esetleg ha elárulná a nyomozó autók hívókódját az talán segítene (a miénk "parázs 1121 volt"). Mikor és hol képezték ki? Én 95-ben végeztem a Rendőrtiszti Főiskolán és Ön nem volt az osztálytársam, sőt meg merem kockáztatni iskolatársam sem, az Ön által említett nyomozásokat nem magányos farkasok, és beteges James Bondok hajtották végre, de Ön előtt titok egy szabályos nyomozás lefolytatásának menetrendje. A magyar rendőrség kötelékéből ki delegálta önt az összes európai országba? Önnek fogalma nincs hogyan zajlik egy ilyen megbízás az kiderült! Amit ebben a videóban előad, az egy betegesen paranoid elme kitalálmánya vegyítve nagyképű hazugságokkal.

Botticelli
2010-02-08 20:08:25

12:53-kor kimondja a nagy igazságot! Molnáref Árpádot be kell zárni elmebetegként. Na, csak tudod ezt te is, Árpi. Ez egyébként tényleg nagy dolog, ebben minden szakember egyetért, ha már ki mered mondani és magad előtt bevallani, hogy elmebeteg vagy. Jól van Árpi, van talán esélyed a gyógyulásra.

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31