15 0 3
8640
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2014. okt. 17.
Ismertetője: A történet főszereplői a "Hét Halálos Bűn"-nek titulált titokzatos lovagcsoport, akiket annak idején azzal vádoltak meg, hogy meg akarják dönteni a Monarchiát. S ezt kihasználva a Szent Lovagok erőteljes, ellenük irányuló offenzívát indítottak, aminek a következménye az lett, hogy eltűntek, mint lovagcsoport a Királyság földszínéről.
Egyesek szerint meghaltak, mások szerint pedig még mindig élnek. Miután a Szent Lovagok kihasználták, hogy megszabadultak tőlük, katonai puccsot hajtottak végre és elfogták, majd börtönbe vetteték a királyi családot, de az utolsó pillanatban a király egyik lánygyermekének sikerült megszöknie előlük. S mivel kisgyermekként sok jót hallott a "Hét Halálos Bűnről", úgy dönt h felkerekedik egy utazásra és megkeresi őket, mivel úgy hiszi, hogy az egyedüli esély arra, hogy visszafoglalja a Királyságot és hogy keresztülhúzza a Szent Lovagok tervét, az, ha segítségül hívja a legendás lovagokat a "Hét Halálos Bűnt".
De vajon tényleg a "Hét Halálos Bűn" nevű lovagcsoport tagjai a jófiúk? És vajon mit rejtegetnek a múltjukban? Miért tekintenek rájuk már életükben legendaként és van -e bármilyen alapja is a hírnevüknek? S vajon sikerül Elizabeth terve és siker koronázza -e a törekvését?
Ha kíváncsiak vagytok ezekre a kérdésekre adandó válaszokra, akkor nézzétek ezt a remeknek ígérkező őszi animét hétről hétre nálunk!

Várunk titeket az oldalunkra! Töltsétek le a részt akár BD-s feliratként is!
HTTP://ANIMERAPTORS.GPORTAL.HU

Jó szórakozást hozzá!


Készítette:

Fordító, Lektor, Formázó: Ryosuke-kun
Égetés, Feltöltés: Honoka-chan
Hozzászólások | 3
Nacc
2019-12-26 19:36:11

KHR Anime Nevelde - MEGNYITOTTUNK! - http://khr-illusionists.gportal.hu/ Oldalunk népszerűbb, mint valaha, és most bővített animelistával vár minden kedves érdeklődőt. Neveld kedvenc karaktereidet olyan népszerű művekből, mint a Kimetsu no Yaiba vagy a Nanatsu no Taizai egy remek közösségben! Mindenkinek kellemes ünnepeket kíván a: http://khr-illusionists.gportal.hu/

AnimeRaptors
2014-10-29 00:00:22

Naon szívesen!

Lalice
2014-10-21 14:39:16

Köszi a feltöltést :)

A felhasználó további videói
[AnimeRaptors&Mirai Fansub] Hige wo Soru...
0:50
[AnimeRaptors] Granblue - 02X13. rész...
23:40
Hasonló videók
0:50
23:40