1092 Loop készítése
6
0
2010. máj. 3.

Most teknikai okoból egy másik anime bemutatót rakok ki, legközelebb felrakom az előző (japán TNMT) folytatását! Ezúttal egy kiváló, s azon is belül egy király animét mutatok be, mely nem más, mint kedvenc playstation játékom, a Devil May Cry anime adaptációja! Jó szórakozást!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Már megbocsáss, de szerintem ez az anime egy rakás szar. Mentségemre szolgáljon, hogy előtte csak Bleachet és Death Note-ot néztem, valamint a játékokkal sem játszottam. DE! Ki kell, hogy ábrándítsalak, de te csak azért szereted ezt a franchise-t, mert gyerekkorodban ezzel játszottál, de ha most vennéd a kezedbe, egy szarnak tartanád. És az anime? Hát az első részeknél még én is olyan extázisba estem, mint te a videóban. Extrém jó látvány, kidolgozott harcok, nagy beszólások, egyszóval Devil May Cry. A Madhouse tényleg a legjobb animációkat csinálja a mai napig. A szereplőkről nem szólhatok, mert én egy játékkal sem játszottam.

És most a negatívum, amivel elszúrták az egészet! A történet. Az elején még élvezettel néztem, ahogy gyilkolássza a démonokat, de úgy az 5. résznél már aggódni kezdtem, hogy "Gyerünk már, kezdődjön a történet, már csak 6 rész van hátra!" Aztán végre a 10. résznél el is kezdődött, deakkor meg az egészet összesűrítették, és a vontatásból erőltetett menet lett. Oké, hogy ki kell derüljön, hogy az egész 12 rész valakinek a terve volt (ez a végén kiderül), de ezt akkor csinálták volna a Bleach mintájára több száz résszel. Vagy minimum a Death Note-éra 37 résszel. A mellékszereplőket pedig alighogy megismerhettük, máris vagy meghaltak, vagy örökre eltűntek. Némelyik rész pedig úgy fejeződik be, hogy be sem fejeződik, csak valahogy lezárják a francba, ott ahol eléri a 22 percet. Emiatt úgy tűnik, mintha nem is egymást követnék.

Na, ennyit erről a nagyon elszúrt animéről.
thumb
hát a harcok szerintem is kicsit rövidek voltak, szerintem jó volt ez így... És szerintem is nagyon király anime lett ez így.
thumb
Vergilius, Dante-t már "megölték" a Devil May Cry 1-ben, a Devil may Cry 3-ban és még a 2-ben is ha jól emlékszem, de abban már nem vagyok biztos. Szóval neki lazán megy a "Self-Resurrection"!
thumb
én nem 1v1-re gondolok hanem tömeg vs. Dante(mész-mész,darabolsz,mész-mész,darabalsz...) valami ilyen kellet volva ledalább a démon világban(onnan jött átt 1/2tonna démon ott meg nem maradt senki? na ne etessenek már be ilyenekkel)
+Dante mért"halt"meg amikor fölszúrták a falra?(ha játékban nézzü már 2x megtörtént addigra és még él)
thumb
A One Piece-el semmi, egyetlen normális Neverending Shone a Kinnikuman és Dragon Ball óta. Azért azt ne felejtsd, hogy a Madhouse nem a Neverending Shonen szerű 6-7 epizód hosszú harcokra gyúrnak, és bevallom, engem idegesít, ha 8 részen keresztül csak harcolnak.
thumb
csáó Mangikám!(baaadmoviesről talán ismeresz:Dante.s)
én rühellem a DMC 2-t,az nem pedofilpofájú kobold hanem 1 koboldpofájú pedo, a történet folyton folyik csak úgytűnik te nem nézted rendesen, a harcok rakás trütyik a játékhoz képest+kevés van belőle(kellet volna 4 részenát folyó gyakás(vagy valami hasonló),megcsinálhatták volna ennél 100x jobra is és Vergilre mért nem utaltak sehol(pl.:a Sparda 2 tanítványás részben) a grafikára meg nem kell annyira figyelni(ez CGI munka a One Piece med rajzolt)végül:Lady is the BEST!!!
és a One Piecevel meg mi a baj?!
Felhasználó videói
thumb
0:44
A Bullshit Szám
2019. jún. 29.
thumb
2:01:05
Parasite Eve
2019. máj. 24.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY