0 0 5
277
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. jan. 19.
The Walking Dead moe-lolikkal a főszerepben!
Hozzászólások | 5
BladeX05
2018-05-04 19:21:11

Jó kis anime, a mangája viszont még jobb. Ott jobban kifejtik a dolgokat és a történet is érthetőbb.

xx18Rolandxx
2018-01-20 21:13:35

Nagareboshi_GIN Nincs mit! Már elkezdtem a Giant Killinget és én is meg vagyok lepődve de eddig egész élvezetes sorozat ami nem úgy tálalja a témát ahogyan azt elsőre várná az ember.

Nagareboshi_GIN
2018-01-20 20:21:37

Köszönöm a válaszodat! Ne haragudj, nem tudtam a diszlexiádról, így elnézésedet kérem! De mondom, hajrá! Várom a további videókat! :)

xx18Rolandxx
2018-01-20 20:00:24

Nagareboshi_GIN Köszi! Igazából csak az utolsóra akarok válaszolni. Igen tudom, hogy hadarok de mindig előre megírom a szöveget akárcsak a többi videós csak hát nekem ugye ott van a diszlexiám és éppen ezért van, hogy némely mondatot 4-5 alkalommal kell újra meg újra felmondanom mert mindig elrontom vagy a bizonyos betűkkel kezdődő részeket ( általában az R , M és N betűsök) vagy nem jól mondok ki valamit és éppen ezért a végére már nagyon kiszárad a szám és folyamatosan innom kell közbe ami némileg torzítja is a hangot de mindezek ellenére általában sikerült 1 óra alatt felvennem a hangot de sietnem is kell általában mert csak akkor tudok hangot rögzíteni ha senki sincs itthon vagy ha délelőttös vagy éjszakás műszakban dolgozom mert akkor délutánonként meg tudom csinálni. És ahogy ezt már sokszor mondtam is ez csak egy hobbi nekem nem ebből élek mint Dancsó vagy Szirmai de nem is akarok olyan lenni mint ők. Meg próbálkoztam más videószerkesztőkkel is de az Adobe-tól kaptam egy olyan vírust ami után telepíthettük újra a gépemet úgy cakkum-pakkum mindenestől, a Sony Vegas meg mindig lefagyott szóval hagytam a francba őket és maradtam a Movie Maker-nél. És hidd el a hangom és a beszédem miatt nem egyszer kaptam már meg a " fúj buzis a hangod" és a " raccsolós köcsög takarodjál el ha még egy mondatot sem vagy képes kinyögni" dicséreteket de ezeket megtanultam ignorálni meg a Recruit01 féle okoskodókat is! Na csak ennyit akartam bár elég tartalmas lett ^^

Nagareboshi_GIN
2018-01-20 00:59:14

1. Már a beköszönőn behaltam! 2. A zombik említését tényleg alig akartam elhinni! 3. A HOTD-animével kapcsolatban, bár tényleg sok hibája van, elég korrekt, de abszolút jogosan hoztad fel példának, csak a vidióban úgy jön át, hogy az mekkora szar. 4. Nem tudom mennyire volt szándékos, de az a kijelentés, hogy "Sose laposodik el", miközben egy bikinis kiscsajt vágsz be, az frenetikus! 5. Igazam! XD 6. A végső benyögésed zseniális! XD Alig várom! Baromi jó videó lett! Egyetlen dolog, ami tanácsolnék, hogy egy kicsit jobban gondold át, amit szeretnél mondani, mert bár nagyon bírom a videóidat, sokszor hadarsz, és tűnik úgy, hogy nem is tudod, mit is akarsz mondani. Ezt nem bántó szándékkal mondom, hanem tényleg jó tanácsként, mert, amit képviselsz, sokkal nagyobb ismertséget érdemelne, és ehhez nem csak a nézőnek, hanem az alkotónak is fel kell nőnie. Köszönöm ezt a remek videót! :)

A felhasználó további videói
Anime Bemutatók Sorozat - Hataraku Saibou
13:18
Anime Bemutatók Sorozat - Grimms Notes
7:02
Hosoda Mamoru Maraton 5/5 - Mirai
9:42
Hosoda Mamoru Maraton 3/5 - Ookami Kodomo
11:17
Hosoda Mamoru Maraton 2/5 - Summer Wars
8:19
Hasonló videók
13:18
7:02
9:42
11:17
8:19