31785 Loop készítése
65
1
2018. dec. 9.

Jó szórakozást kívánok!

Fordító, lektor, égető, feltöltő: Kyuu-chan

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Köszi a feltöltést! ♥‿♥
thumb
Kyuu-chan
Nem tudom lehet nálatok alap hogy minden apró zajra oda rohantok megnézni mi az, de nyilván ezt az emberek 90% nem teszi meg azonnal...még a horror filmekben SEM....XD
thumb
Uuufff. Ez durva rész volt hogy lecsapták a kezüket Kiritóék.
thumb
A szöveg végére csak annyit reagálnék, hogy ez egy anime. Mégis mit vársz tőle? Hogy az első lánc csörömpölésre megnézi mit csinálnak? Az életben az lett volna, de itt nem egészen.
thumb
Kyuu- igen egyes pontjaim el hamarkodtak voltak, erre gyorsan rá is jöttem, sajnos vagy sem még most is kicsit szkeptikusan állók hozzá.
Ámbár nem gyűlölködéséből jövök ide de azt se tagadom hogy húzza az idegem néha, de hát igen, a képességeket még mindig nem értem, azt értem hogy mi kép kéne működniük csak hát eddig elég érdekes meg nyilvánulásai voltak az e világi erő rendszernek.
A Börtönös, cellás bilincses részt már bánnom hogy meg írtam.
De azért az a egy szem állom szuszék őr 2 halálra ítéltre elég arc pirító volt (persze kint várta a őket a nagy ágyú)
thumb
Amiket nem értesz, azok valószínűleg később ki fognak derülni. Ámbátor kijelenteném, hogy nem nagyon értek egyet veled, ami a felépítettségre vonatkozik. Ha megnézed a következő 2 részt, megtudod hogy mik történnek a háttérben, mi az a megmagyarázatlan varázslat, valamint hogy nem a toronyban vannak a rész végén. Bár ezt tudtommal egyértelműsítik, mikor azt mondja a tanár, hogy valami történni fog, mikor belépnek a toronyba.
thumb
Ez az egész csak arra volt jó hogy kiritoék bűnt kövessenek el, és így a toronyba kössenek ki valami mágikus eddig el nem magyarázott úton, se karakter, se belső viszály már pedig lenne hisz Eugeo egy új és mondhatni érdekes karakter lenne.

Csak attól mert még Véres meg, röpül a kéz nem lesz jó, most pl Overlord, Tök jó hogy ártatlanok gyilkolása meg minden de olyan szar Cg-vel meg koronázva hogy mit sem ér a szavakba le irt gonosz.

De Persze itt kicsit más a szitu, Az animáció meglepően jó.
De ez nem harc volt, de még csak nem is belső konfliktus, Eugeo olyat tett amit amúgy is tenne, nem a világ törvényein gondolkozott el csak tette mert amúgy is már a 2 részbe ilyen irányban gondolkozott.
Már megint nem értem az erő rendszert, most akkor ők mitől is voltak erősek ? Mert beképzeltek ? Hát ez elég komikusan hangzik, ennyiből ha valaki falánk, félős, vagy csak nagyon szereti a zöld szint már ilyen erővel rendelkezik.

De ami kicsit ki akasztott vagy pontosabban szólva hiányolok az a átmenet,
oké csajok felkoncolása meg akadályozva csak hogy aztán máris a toronyba vannak ? Kiengedték a cellából de még bilincs sincs rajtuk ? Már meg történt az ítélet vagy mi a fene ? Miről beszélt a nénike a végén ? Hogy "neki" sikerülhet az ami neki évekkel ezelőtt nem sikerült, mert meg szegte a szabályt ?

Röviden: Mi ? De hát mindegy, ember keze írta emberi hibákkal, de azért oda kellet volna figyelni mert ez így hanyagság
thumb
Uhhh,na ez erős volt!
thumb
Hé, ezt megloopoltam!
Olyan klassz ez a videó, hogy készítettem belőle egy loopot!
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY