Another 3.rész magyar felirat

3406
Feliratkozom
SakuraSensei
6519 videó
21873 Loop készítése
53
0
2012. febr. 2.

Fordította: Normand
Lektorálta, formázta: Hibarin
---------------
Jó szórakozást kíván a Vampire Famiglia csapata!
http://www.vampirefamiglia.aninet.eu/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
illik hozzá az openingje
thumb
OOF. Csori lány... Ezt a részletet pont láttam pár hete/hónapja, hogy elesik a lépcsőn, de az már nem volt benne hogy meghal csak addig hogy éppen nem szúrta még át az esernyő bár ezt gondoltam már akkor is, hogy tuti belehal. Sajnálom szegényt és ez még csak a 3. rész volt. :(
thumb
Hát gyerekek ezért nem kell futni a folyoson :'D
thumb
ha jól emlékszem én 1999 ben kezdtem a sulit ha igaz történet akkor nem is olyan rég volt ................... viccet félre téve Mei aztán jól tud szinészkedni eleinte nekem is ugy jött le hogy ő el akarja taszítani de valójában vágyik arra hogy beszéljen valakivel viszont tudja hogy ezt nem szabad mór csak azt nem tudtam ki találni Meit miért kerüli a halál ? Talán azért mert már halott (nem szó szerint hisz akik már látták tudják mi az igaz ) Vagy talán az amiért látja a halál színét az emberek mellet azért kerüli bár ha jól emlékszem lesz olyan hogy saját magán is meg fogja látni bár ez nem biztos lehet keverem az eseményeket :D 14 :18 kor mikor a szöszi srác azt mondja hogy jól eleredt az eső lám itt is el kezdet zuhogni mintha dézsából öntenék alá vagy meg nyitották volna az égi csapokat . ja tanulság sose vigyél magaddal hegyes esernyőt még kiszúrod valakinek a szemét :D Reiko mikor azt mondja Koichinek hogy : " Majd eljön az a idő mikor meg tudod ..." én arra gondoltam bárcsak ne tudná meg azt amit az a madár állandóan közöli próbál már vele valószinüleg a Halál nála elfelejtete ki törölni az emlékeket vagy az is lehet csak az embereknél müködik mindenki elfelejette mi történt akkor amikor ő meg halt hogy ne legyen gyanus hogy most ott van amolyan halál hírnök ahol ott van mindenki meg hal amint le szívta az élet energiákit ha bár ez csak prózai meg látás ne ved komolyan . na jó azt hiszem jól döntöttem 22dik per után hogy nem ettem a torkomban még mindig érzek egy kis fémes ízt azok után ami a végén volt na de ha nem így lenne nem lenne Horror kár szép lány volt de hát a halál már ki szemelte amúgy magának okozta a bajt nem hallot még arról . "Ne rohangálj az iskola lépcsőjén hegyes esernyővel " ez meg magyaráza miért is tiltják más animékben az iskolákban való rohangálást aki rohan az a saját halálába siett . Itt ne kedveljetek meg senkit mert könnyen meg halhat bár ki inkább arra szavazatok ki meddig fog élni vagy ki által hal majd meg mert hát ezek a végén meg bolondulnak eszüket vesztik de nem szúrom le a poént miért lesznek elme betegek a diákok elég annyi hogy nem lesz más meg oldás ki ezért úgy deritik ki ki a halott hogy .... de hát egy szerű menjenek egy dili házba és majd mikor vége az évnek ki mehetnek aztán úgyis el csapja őket egy jármű mert hát életbe hagyták a halottat na de ki a halott Mei Kouichi vagy Aizawa aki meg érzi a halottakat ? Vagy az akinek nem kéne ott legyen mert hát egy paddal több van az osztályban mint kéne de olyan feltűnő ki a halott hogy az már hietetlen hogy nem vettem észre ott van a szemük előtt csak náluk van olyan esett sehol másut de ők ezt nem vették figyelembe talán ha még kouichi előtt meg ölik az aki már eleve halott akkor minden oké lett volna már persze a diákok részéről.
thumb
@Nikki
Nagyon nem kellett volna xD
thumb
Köszi ^^
jonnyjoker: Szerintem se kellett volna elfutnia :/ De azért durva xd
thumb
Szerintem nem az volt az irreális,hogy az esernyő miatt halt meg,hanem,hogy mi f...nak kellett elszaladni s sráctól....!
Amúgy meg szerintem igen is jó kis "horror".Gondoljunk bele ez 1 "mese",rajzfilm.
Ahhoz képest elég jól fenn tartja a feszültséget elejétől végéig.
thumb
Na ezert van nekem az a kicsi osszecsukhato esernyo aminek nincs hegye.
thumb
Szóval van olyan pszihopata beteg állat aki ezt élvezi -.- Hová tart a világ?!
thumb
XD ez milyen vicces volt XD szakadok.. megölte egy esernyő :DD ez kész.. bocs a tapintatlanságomért... de én egyáltalán nem látom félelmetesnek ezt a történetet.. egyenlőre. remélem lesz benne valami izgi csavar
thumb
Köszi a feltöltést.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY