0 0 5
1290
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2010. ápr. 23.
Cimkék: keresztény, mta, nos, fed, nwo, lsp
Illuminátusok, Echelon-tanúk és a Bibliai Eredet. Szentírás és Háttérhatalom: kölcsönös függőség. Extrém kontrasztok: csúcs-leépült magyarság és pártmagyarok versus Isteni elválasztottak. Kuruc.info és féktelen Emberiség-pusztítás. Humor és tumor. A kuruc.info rejtőzködő férgeinek sátánlistájából és életfogytiglan: molnár balázs, kürk roland; Novák Előd és tömegpusztítás. Háttérhatalmi Vona Gábor, Jobbik és csődbe vitt szavazótábor. A Világtörténelem legnagyobb szégyene, a magyarság és az Emberiség legnagyobb Holocaustgyártói és árulói. ISTEN-árulás. Minden idők legnagyobbjai és leghitványabbjai. Puruttyablogos magyarság, néptragédia. Hol a titkok kapuja? Nem tudják megölni a Molnár F. Árpádot. Nincs kívánságműsor, hanem megmondtuk előre! A világ leghülyébbjei és legocsmányabb férgei. Eszközök és fogyóeszközök. A filmben megnevezett Echelon-tanúk: Chris DeNicola, Fenyvesi Theresa (német), Barbara Hartwell, Molnár F. Árpád, Claudia Mullen, Cathy O'Brien, Andy Pero, Mark Phillips, Soós József "Titán", Tánczos Krisztina, Brice Taylor, (Varga Szibilla Anna), (Valerie B. Wolf). A filmben érintettekből: Acháb király, Baló György, Bánó András, George W. Bush, Laura Bush, Bill Clinton, Hillary Clinton, Bafomet, Fenyvesi Theresa, Gerald Ford, Harrison Ford, Für Lajos, Gyurcsány Ferenc, Hittig Gusztáv, János és Péter apostol, Jézabel, Lyndon Johnson, Juhász Gábor, Lech Kaczynski, John F. Kennedy, Henry Kissinger, Kopasz Zsolt, Kovács Tamás, Kovácsics Ferenc, Jézus Krisztus, Kurimay Tamás, Martin Luther, Máté evangélista, Morvai Krisztina, Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Richard Nixon, Barack Obama, Orbán Viktor, Pákh Tibor, Simon Peresz, Vlagyimir Putyin, Ronald Reagan, Rodin, Sátán, Spéder Zoltán, Szabó György, Joszif Viszarionovics Sztalin, Tánczos Gábor, Nikola Tesla, Veér András, Valerie B. Wolf, Zombor Gábor. hirhatter.com
Hozzászólások | 5
csontpete
2010-07-12 15:40:18

drsovereign: szar duma, egyszer sem hihető, meg ötvenszer sem, mint ahogy mindenhova bemásoltad, mert tudod te is, hogy nincs igazad, te kis gané.

drsovereign
2010-07-09 03:34:32

A Holocaust és a kommunizmus bűneinek tagadása már börtönnel büntethető. A HAARP és Echelon-népirtás viszont sokkal több áldozatot követel, és most van, nem régen volt. Tehát azt is büntetni kell. Nem is tagadja senki néhány csonthülye petén és egy KBH-s ügynökterroristán kívül, akit a Hírháttér úgy tucatszor feljelentett. Minthogy a HAARP és Echelon-népirtás leleplezésének üldözése Emberiség elleni főbűn, ezért ahogy a sokkos gyilkosságokon vihogást törvény bünteti, ezt is visszamenőleges hatályú törvények bevezetésével kell megtorolni. Ausztriában Holocaust-tagadásért 20 évnél is több adható. Mivel a Sanoma Zrt.-s Szabó György még meg is semmisítette a bizonyítékokat, ezért neki és akik mellé szegődtek, életfogytiglan jár. Amiket ide írnak ezek a bűnözők, mint csontpete, fontos tárgyi bizonyítékok. Annyi bűncselekmény került itt részükről elkövetésre, amit csak olyan kormány néz el, amely maga is népirtó terrorista és tömeggyilkos.

csontpete
2010-05-04 14:43:23

drsovereign: Még mindig tudom, hogy Te vagy Molnár Faszomvége Árpi, kár másik nicknévről kommentelni. Ezt is már leírtam sokszor, hogy honnan tudom, ne csinálj magadból még nagyobb hülyét. Vagy a tévképzeteid mellé betársul a kettős személyiség? Orvosi eset vagy Árpád, nem csak egy egyszerű hülye.

drsovereign
2010-05-03 22:13:17

csontpete, te vagy a leghülyébb az egész Interneten. Ennyi filmet végignézni, és egyre hülyébbé válni, ha valami bizonyítja az Echelont, akkor te vagy az. Köszönjük Varga Szibilla, Molnár F. Árpád és Soós József áldozatos és bátor tényfeltárásait, csak így tovább!

csontpete
2010-04-24 14:18:21

Elképesztő, mennyire sötétek vagytok, hihetetlen! Itt már lusta is vagyok megindokolni, láttátok már épp elég kommentemet másik videóitok alatt. Azt azért el kell mondanom újra, hogy hihetetlen szánalmas, mit képzelsz magadról Árpi. És van pofád ilyenek hazudni, hogy neked listád van mindenkiről, hihetetlen. Ki hiszi el nektek ezeket a szarságokat, hacsak nem pszichopata/ fogyatékos /maximum öt éves? Gyökerek.

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31