3866 Loop készítése
3
0
2013. júl. 4.

Attack on Titan 13 rész magyar felirat

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Le fogom cserélni csak nem tom lesz e rá idöm
thumb
SPOILER! - (legalábbis csak feltevés)
Én nem néztem a mangát, meg persze nem is fogom (mert így sokkal izgalmasabb), viszont van egy lehetséges magyarázatom a sok kérdést övező óriásokra- avagy titánokat.
Ami tény, az óriások csak embert esznek, semmilyen más állattal nem törődnek, de az embereket is általában egyben lenyelik, de nem "rágják meg rendesen". Nincsen nemi szervük, azaz a szaporodásuk ismeretlen, már pedig valahogy meg kellett születniük. Nincs megfelelő emésztőrendszerük, ezért a megevett embereket kihányják nagy trutyival együtt.
Amire én ebből következtetni tudok, azaz, hogy az óriások azért eszik csak az embereket, mert így lesznek még többen. A megevett, majd kihányt emberi holttestek a trutyiból nem tudni mennyi idő alatt, de kifejlődnek az óriások, és mind birtokolja a korábbi, emberi arcukat.
Az óriások teste többnyire hím jellegű, és a sorozat folyamán ténylegesen nem láttunk még a másik nemből. Miért? Azért mert a Felderítő katonák, akik a falakon kívül harcolnak, többségük férfi. Így csak férfiak estek az óriások áldozatául. Ez az oka annak hogy az óriások túlnyomó többsége férfi jellegű. Az emberek erről még azért nem tudnak, mert ahol az óriások felbukkantak, ott élő ember nem maradt, így nem volt senki aki szem tanúja lehetett volna egy óriás születésének. De Trost viszont az első kivétel... :)
De most jön a csavar!
A Mária (legkülső) fal bukása során számtalan nő is áldozatul esett, pl.: Eren anyukája. Így a következő részekben nem meglepő, ha női óriások is felbukkannak. Abban pedig biztos vagyok, hogy valamelyik szereplő összetalálkozik egyik ismerősével, de már óriás formájában. Ironikus lenne ha pont Eren találkozna a már óriás anyukájával.

Mi a véleményetek erről? :)
thumb
Én is megszeretnélek rá kérni arra amit Gina001 írt mert így elég zavaró, de azért nagyon jó h felteted csak a felirat nem jó. Szóval lécci mihamarabb válaszolj h mit fogsz tenni.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY