23822 Loop készítése
27
0
2014. aug. 22.

Avatár - Korra legendája 3. könyv, 13. fejezet: A Vörös Lótusz mérge

A fordítást, időzítést és a felirat beégetését a Boukendan fordítócsapat követte el. Kövek, kommentek, észrevételek jöhetnek ide, a honlapunkra (http://boukendan.wordpress.com) vagy Facebook oldalunkra (http://www.facebook.com/pages/Boukendan-manga/196156050438899).

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Azért 13, mert gondolj bele, az Aang legendája 20, 20 és 21 részes volt, de csak 3 évaddal. A Korra legendája viszont 4 évados, és nagyobb ugrások vannak benne. Az események gyorsan lefutnak, aztán pedig jön a hónapokig (vagy jelen esetben évekig) tartó semmittevés, gyógyulással és akciók vagy történések nélkül.
Gaara22, én azért megnézném a Kataang kapcsolatoz is :3 . De úgy összességében, leadhatnának 1-2 részt az immár felnőtté vált Gaang-ról, mondjuk a 30-as éveikből.
thumb
nekem is egy picit jobban tetszett Aang legendája és örülnék,ha még viszont láthatnám,főleg Zukót fiatal korában :D
thumb
Már ilyen hamar ? Ez furcsa. De miért csak 13 részes lesz ez az évad is ?!?!?!:( Az Aang mindig 20 volt.:/
thumb
Hú, a trailer elég dark a sorozat hangulatához képest. És ha jól vettem ki holnap indul.
thumb
De mondták, hogy nem csinálnak több avatárt :(
thumb
A föld királyságának helyreállistása lenne a legnagyobb dögunalom amit betehetnének a sorozatba...
thumb
Szerintem biztos találkozunk még majd a Vörös Lótusz egyéb tagjaival is, de egy másik fontos szálat szerintem elfelejtettek,amit szerintem tuti előhoznak majd a következő könyvben, még pedig a Föld Királyságának alakulását a királynő halála után. Mondták, hogy nagy a felfordulás. Engem ez is érdekelne, hogy alakulnak ott majd ezek után a dolgok, és persze hogy oldják majd meg. Nem mondom, hogy főszál lesz,de meglepődnék rajta ha nem szerepelne.

Én már a következő Avatárt is várom, aki pont, hogy a Föld népében fog születni, ez biztos. Hiszen tudjuk Aang előtt, hogy tűzidomár volt az Avatár, Aang levegő, Korra víz.
thumb
TeamAvatar
Nagyon remélem, hogy ez igaz. Nekem a Korra legendája nem tetszik annyira, mint az Aang legendája, de a 3. évadot én is végig izgultam. Igazából kíváncsiságból kezdtem el, főleg azért, mert tudtam, hogy a két kedvenc szereplőm (Aang és Katara) összeházasodtak, és érdekelt, hogy milyenek a gyerekeik. Mondom, ez a 3. évad nagyon tetszik, de én mindig Aang fan maradok.
thumb
modestrena

Nem esik neked senki mindenki maga dolga mi tetszik jobban, de emgsúgom nekem Korra személyisége jobban tetszik mint Aangé, ám ettől független mind kettőt imádom.

TeamAvatar

Jó hallani de nem mondják élve vagy holtan szerepel, szóval a helyre állítós egyensúly elmélet talán alátámaszható ezzel. Akár mi is lessz várom , főleg hogy ezután mi lessz :)
thumb
modestrena
Az egyik készítő csaj lelőtte, hogy a Korra legendája után készülni fog majd egy újabb avatár sorozat, amelyről csak annyit lehet tudni, hogy Aang lesz az egyik főszereplője.
thumb
Ez valami kegyetlen jó évad volt! Fuh és kb a 9. résztől folyamat borsóztak a végtagjaim, annyira élveztem :D Köszönöm a feltöltést,fordítást mindent! :)
thumb
Boukendan
Semmi kritizáció vagy ilyesmit nem akartam közvetiteni sajnálom ha félre értetted, én arra szerettem volna rávilágitani hogy a 2 nyelv néhány dolgot máshogy tud értelmesen megfogalmazni és ebből eredhet néha probléma. Én speciel nagyon is hálás vagyok a feliratért ráadásul nem véletlem benne felfedezni hibát. Bocs még1x ha netán kétértelmű voltam és negativul jött le :D További jó munkát!
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY