Az orgazmusnál is jobb?

1
Feliratkozom
prolibertate
79 videó
791 Loop készítése
23
0
2008. jún. 11.

A szent szellem Kóreában is fertőz...

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
és a katolikusoknál milyen ha a szent szellem megérinti őket???

és itt nem azzal van a baj h valaki katolikus vagy nem...hanem isten igéje szerint tanítanak vagy sem...és hát...:S
thumb
Mert egy katolikus templomba nincs ott isten jelenléte azért...
mert ami az eredeti bibliában benne van, nem a szerint élnek a katolikusok, ők hozzá és elis vettek a bibliábol amelyet a biblia megtilt...
és igen jézus nem mondta ezt h fetrengjenek de miután elment a földről azt mondta h "elküldöm a vigasztalót hozzátok" aki a szent szellem és a szent szellem az alkalmakon is jelen van erősen és ez különböző fizikai dolgokban nyílvánul meg...amit pl láttál a videón, tudom mert a szent szellem engem is nagyon sokszor megérintett és a legjobb érzés...ezek után megkérdezem ...A katolikusoknál ottvan isten jelenléte?:)
thumb
Vajon miért nem lehet látni katolikus misén ilyet? Ez az "istentisztelet" egyrészt szánalmas, másrészt csúfot űz Jézus tanításából. Jézus nem mondott olyat, hogy "fetrengjetek"!
Ezeket a szerencsétleneket nem a szentlélek szállta meg, hanem egész egyszerűen pszichés betegek.
thumb
"...mert egy kevés kovász is megerjeszti az egész tésztát."
Szombaton, 4-én, azt mondta a bálványotok (a "szeánsz" vége előtt kb. 10 perccel), hogy - a jogdíj miatt nem szószerint idézem: szét kell trancsírozni a palesztínokat (ott, a gettókban, menekült táborokban), mert ha nem teszik ezt, akkor ők fogják ezt megtenni az "ellenérdekelt féllel". Először csak a megszállt területeken (ezek tételesen felsorolva), majd (most jön a poén:) a NEMZETKÖZILEG ELFOGADOTT területeken is!
thumb
A HGY.-ben is valami hasonló lehet. Ezért is kell (csaknem) MINDEN "hites" kiadványon ott vigyorognia Sándor pásztortestvérrabbigurumuftinak. Ha nincs ott a képe, akkor (pl. az egyik audió kazattán) "köszönjük néked, oh, nagy N. Sádor, osztmeg a Judit nagytiszteletű asszonysád, hogy e kazetta létrejöhetett!" Sajnos nem én találtam ki!
Mi a személyi kultusz, ha nem ez???
thumb
Ez valami hihetetlen, bárki józan ésszel elhiszi, hogy ez a hisztérikus, vinnyogó-kotkodáló őrület a Szentlélek - a józanság, az erő és a szeretet Lelke - munkája? Ébresztőőőő! Nézzétek a bevezető képsorokat: az oltár helyén húszméteres plakát a pásztorok képével! Személyi kultusz, pszichés függés az egész. Szánalom. És idegen lélek.
thumb
Bocsánat,elírtam,elnéztem.:)
thumb
desertland!
Prolibertate nem azonos velem!
thumb
Légyszi!Alpha,Gloria,Kokog.Tegyetek fel olyan vidit,ahol "szerintetek" a Szent Szellem munkálkodik!Alpha,a videó leírásánál az írtad:a Szent Szellem,Kóreában is fertőz!:)Pedig messze van a Gyömrői úttól.
thumb
bjn777! Nézz utána a kéjgáz hatásának az emberi szervezetre, hasonlítsd össze a HITGYÜLI-ben tapasztaltakkal, majd cáfold meg, légyszives! Remélem, Neked lesz igazad!
thumb
bnj777! Nem utáljuk a gyüliseket és más szektásokat. Leginkább csak szánalmat érzünk. Ha egyesek leírják, hogy mit tesz veletek a szekta azt nem azért írják, hogy megbántsanak titeket, hanem, hogy felnyissák a még meg nem fertőzött emberek szemét. Vallásszabadság van, abban hiszel amiben akarsz! Minden jót Neked!
thumb
Ilyen hiztérikák vannak felénk is minden vasárnapdélelőtt tapsolnak a TV-ben 1 csatornán. A csatorna nevét inkább nem mondanám ha nem baj.
1 | 2
következő
Felhasználó videói
thumb
1:15
Pedofil lebukik
2008. jún. 15.
thumb
2:42
Pedofil ragadozók
2008. jún. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY