0 0 0
3585
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2012. dec. 14.
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1351685/
Honlap: http://jackthegiantslayer.warnerbros.com
Facebook: https://www.facebook.com/jackthegiantslayer

Hazai bemutató: 2013. március 21.

Egy újabb mese fantasy köntösben: Babszem Jankó
A Jack, az óriásölő sztorijának középpontjában egy fiatal farmer fiú áll (Nicholas Hoult), aki szerencsétlenül megnyitja a rettegett átjárót az óriások földjére, s ezzel újra lángra lobban az emberek és óriások között dúló ősi háború. A fiúnak meg kell védenie földjét, családját és meg kell állítania az elszánt óriásokat...
(cinestar.web4.hu)

Stáblista:

  • Rendező - Bryan Singer
  • Nicholas Hoult - Jack
  • Ewan McGregor - Elmont
  • Ian McShane - Brahmwell király
  • Bill Nighy - Fallon generális
  • Stanley Tucci - Lord Roderick
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Rodney Dangerfield: Rappin' Rodney (1984)
3:32
Dredd 3D (2012) szinkronos előzetes #1
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
Film-mix: Cinema 2012
7:58
2012. dec. 22. 189 néző
The Incredible Burt Wonderstone (2013)...
2:31
Film-mix: Filmography 2012
7:06
2012. dec. 21. 959 néző
40 és annyi (This Is 40, 2012) feliratos...
2:44
Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013) szinkronos...
2:20
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:56
The Gatekeepers (2012) Official Trailer #1
2:01
Pain & Gain (2013) Official Trailer #1
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into...
1:06
Chinese Zodiac (2012) Official Trailer #1
1:54
Parker (2013) Official Trailer #1
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
After Earth (2013) Official Trailer #1
2:31
Az acélember (Man of Steel, 2013) Official...
2:32
Oblivion (2013) Official Trailer #1
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
Hitchcock (2012) feliratos előzetes #1
2:11
A rajtaütés (The Raid Redemption, 2011)...
2:21
The Best Offer (2013) Official Trailer #1
1:14
Hannah Montana: A film (2009) (szink. tr.)
1:28
Miért éppen Minnesota? (2009)
2:24
2009. máj. 3. 9071 néző
A felolvasó (2008)
2:25
2009. ápr. 29. 9865 néző
A Provence-i fűszeres (2007)
1:49
2009. ápr. 29. 2109 néző
Spancserek (2009) (szink. tr.)
2:27
2009. ápr. 29. 2055 néző
Ádok Zoltán - Velem a fény
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző
Hasonló videók
3:32
2:30
2012. dec. 22. 1737 néző
7:58
2012. dec. 22. 189 néző
2:31
7:06
2012. dec. 21. 959 néző
2:44
2:20
1:56
2:01
2:29
2012. dec. 20. 1283 néző
1:06
1:54
2:30
2012. dec. 18. 794 néző
2:31
2:32
2:36
2012. dec. 11. 658 néző
2:11
2:21
1:14
1:28
2:24
2009. máj. 3. 9071 néző
2:25
2009. ápr. 29. 9865 néző
1:49
2009. ápr. 29. 2109 néző
2:27
2009. ápr. 29. 2055 néző
3:26
2009. ápr. 29. 912 néző