0 0 34
508
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. aug. 4.
Hírháttér - Megelőzzük a kort .

Az államtitkok közül ragadunk meg egyet-kettőt és vetjük a lakosság orra elé. S miközben a későbbi, sokkal strukturáltabb összefüggések és a Valóság felé kalauzoljuk a nézőt és hallgatót, aközben újabb rébuszokat, puzzle-darabkákat és tovább gondolni való rejtvényeket prezentálunk.

Beszél:
Molnár F. Árpád.

Hangeffektusok, bejátszások és rendezés:
Molnár F. Árpád.

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com
Hozzászólások | 34
FenyvesiTheresa4
2008-11-01 21:08:32

Amúgy a titkos tervük a hátėrhatalomnak, amit ők személyesen megfogalmaztak, itt ellehet olvasni; WWW.albatros7.atw.hu
Cionista jegyzőkönyv, pontokba szedték a tervüket! S hogy mi a véleményük a goj nėpröl s a Magyarokról.

FenyvesiTheresa4
2008-11-01 21:06:57

idézet vége...Felismeritek végre magatokat, s hogy mit tesztek?! Árpád nem hazudik, hiszen személyesen átéltem e dolgokat, s én megmertem írni mi zajlik itt Magyarországon, s e könyvet 7 évik senki sem merte kiadni, nem azért mert hazudok!! Most csak egy német cég vállalta el, de a boltokba mégsem merik kitenni, vajon miért? Árpád sem hazudik, s ha kėrdėsetek van akkor kėrdezzėtek nyugodtan mert szívesen megválaszolja, sőt fogad is titeket, de nem kellene rögtön leanyázni ha valamit nem értettek

FenyvesiTheresa4
2008-11-01 21:02:33

így nincsen nehéz dolgunk, hisz úgy csóválják a farkukat ahogy mi akarjuk, ha netán lenne egy olyan ember, aki netán rájönne a mi hatalmunkra, azt elhallgattatjuk, úgy hogy a köznépet ellene irányítjuk, hogy bohócnak tűnjön, így senki sem fog neki hinni, s az előbb utóbb nem tudja magát senkivel sem megėrtettni. Ha netán hinne valaki neki, akkor eltävolitjuk végleg vagy száműzzük Európából.

FenyvesiTheresa4
2008-11-01 20:59:43

de ahogy a cionista jegyzőkönyvbe megfogalmazta a hátėrhatalom a tervüket;
A Goj népet mely IQ szintjük jóval alacsonyabb mint nekünk zsidóknak, az orruknál fogva vezetjük a láthatatlan hatalmunkkal, (rádióhullámokkal irányítjuk)hisz olyanok mint a buta mopszlikutyák akiknek csak az állati ösztönükre terjed az eszük

FenyvesiTheresa4
2008-11-01 20:57:17

át törjük a hallgatás falát! S ö nem mert írni Magyarországról, nem azért mert nem tudja mi itt a helyzet, hanem pont azért, mert ettől akarta magát megkimėlni, hogy kinevessék, hisz minden mondatában ott van az hogy szégyelli hogy Magyar…
Vajon miért?! Mert ti azt az embert csúfoljatok aki megprobäl tenni valamit, ahelyett hogy melléje állnátok!

FenyvesiTheresa4
2008-11-01 20:53:52

Kedves nėzök!
Szomorúan olvasom a kommentárokat, ami rögtön így kezdődik, ez hülye s nem tudja miről beszél stb. Ez sem vélemény sem kommentár, egyszerűen csak primitív szidás! Árpád nem hazudik, s szerintem könnyebben el sem lehetne magyarázni azokat a tényeket amiket elhallgattatnak a Magyarok előtt!S miért csalódtam bennetek, mert azt az embert szidjátok aki a saját refinanszírozás el mondja nektek az igazságot, hogy felébredjünk, De ahogy Dr. Drábik is mondta, Itt lenne az ideje hogy;

Alfaa
2008-08-07 20:46:27

És még valami!Ez egy jó tanács, csak magán áll, hogy megfogadja-e, és ne vegye sértésnek! De nem ártana megtanulni viselkedni és emberszámba venni azt is akinek eltér a véleménye a magáétől!

Alfaa
2008-08-07 20:39:17

Ha Pearl Harbor mögött is az USA állt volna, akkor ezt a történelem legnagyobb baklövésének nevezhetjük! De ennyire senki nem ostoba, főleg nem a katonai vezetők!
Tisztelt Molnár Úr szerintem Ön túl sok összeesküvésekről szóló filmet néz!

Alfaa
2008-08-07 20:28:05

Mert ugye azt maga sem gondolja komolyan, hogy ezzel akart volna az USA belépni a háborúba? Közel 2500 embert vesztettek,négy csatahajó megsemmisült, három súlyosan megrongálódott, ezzel hosszú időre megbénult az egész amerikai csendes-óceáni flotta. Így csak kemény és véres küzdelmek árán tud megfordítani a háborút az USA! De ezt a vereséget így sem heverte ki!
Molnár Úr nem gondolja, hogy sokkal egyszerűbb módja is lett volna "okot csinálni" a háborúba való belépéshez?

Alfaa
2008-08-07 20:27:51

Molnár Úr! Az imént azt írta hogy...."feloldották a titkosítás alól azt a hangfelvételt, amin az amerikai tengeri légvédelem arról rádiózik a száérazfölddel, észlelvén, hogy jön a japán flotta, hogy ne tegyenek semmit, hanem hagyják, hogy a japánok betörjenek"
Hol lehet ezt a felvételt meghallgatni? Kérem bizonyítsa az állításást! Nagyon érdekelne, mert semmi logikus magyarázat nem találok rá mi okuk lett volna ezt tenni.

FeherGy
2008-08-06 19:31:20

Küldök egy pezsgőt a címedre, ha letörlöd a sok szemetet, és megkíméled az indát a további szennyeződéstől!!
Köszönettel,
A Fehér

MolnarEfArpad
2008-08-06 19:30:09

Na, eh, itt egy kis tananyag azoknak, akik rossz azt hitték, a sötétség megvédi őket: a fórumot olvsani, bádogbirkák! Aztzán csak óvatosan a feljelentésekkel, nehogy a szokásos bajotok történjen.
-
http://www.indavideo.hu/video/Magyar_gazdasag_es_globalizacios_hatalom_Hirhatter_TV
-
További agyhalált kíván a kitanult Molnár.

MolnarEfArpad
2008-08-06 18:56:18

Ahány hozzászólás, annyi marhaság. NBH-közeli ismerőseim azzal keresnek meg, hogy barátkoztassuk meg az indás marhákat azzal, hogy a Molnárral szakítani kell, és hagyjuk hátra őket.
-
A Molnár

MolnarEfArpad
2008-08-06 18:54:53

Nem szoktam elolvasni, csak egy-egy indás hozzászólást, de kedves Fehér Gy., ha ilyen igazán magyarosan bunkó és primitív vagy, akkor fajodnak nem ártana jelezni, hogy feloldották a titkosítás alól azt a hangfelvételt, amin az amerikai tengeri légvédelem arról rádiózik a száérazfölddel, észlelvén, hogy jön a japán flotta, hogy ne tegyenek semmit, hanem hagyják, hogy a japánok betörjenek.
-
Buta, primitív magyarok.
-
A többi röfögést nem olvasom el.

FeherGy
2008-08-05 10:51:27

kicsi kis kezedet:XD

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31