0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
*...azt hittem ez is egy ócska hárem lesz. - bocsi,az elírásért.
thumb
Szó szó, nekem tetszett. Nem lett klisés vége. Bárki bármit mond örülök, hogy ez lett végkifejlett.

SPOILER

A végéről: Hina nemcsak amiatt szakított, mert rajtakapták. Megijedt, úgy érezte ez nem helyén való. Szerintem nem igazán szerette főszereplőt, mert nem tudta elfelejteni a kettejüközt húzódó társadalmi határt. Mindenkinek jobb, hogy Ruival jött össze. Nincs mi miatt aggódniuk. Egykorúak, és csak mosotoha testvérek. Továbbá Rui sokat küzdött érte magában. Hina pedig igyekezte ellökni.

A korábbiakra visszatérve, mikor megismertük Momo-t és Azshara-t azt hittem ez is egy ócska hentai lesz, de nem. Csak két testvérrel foglalkozott a mű. Nem ringatóztunk, hogy el ezt szereti, hol azt, aztán még az 5.-diket.

Itt csak két nő volt. Az én vélemény, hogy nagyon jól adagolták a drámát, bár néha kiverte a biztosítékot. Többnyire logikusan viselkedtek a szereplők. Nagyon adta, hogy két szerelmi rivális huga és nővére. A kibontakozó vonzalmak is egész jók lettek. Nem bagatelizálták el. Ésszerűbben tálalták. Én nem láttam a mangát, de több idő kellett volna neki. Hogy jobban elmerülhessünk benne. Jobban átérezzük a karaktereket. Legalább +1-részt. Hogy még jobban finomítsanak Rui és "Nat-chan" kapcsolatán.

A többi szereplő is jó lett. Gondolok én a buja Momora aki látszolag kiegyensúlyozotabbá vált és személyiség fejlődött hála a főhősnek. Aztán "Marie", szórkoztató beszólásaira. És hogy őt is megismertük egy kicsit. Hallottunk a múltjáról.
Megpersze az író, aki egyben tanár is volt.
Mondjuk a szülőkről nem sokat hallottunk, de nem is gond. Ők aggodtak mindenki helyett és miatt is.
Bárki bármit mond Rui is jó volt. Egykori magamra emlékeztett,de csak abból a szempontból hogy nem igazán volt barátkozós típus, de érdekli a világ. Tartózkodóan viselkedett, azonban nehezen eresztette el a nővérét.

És végül Naotsu (Azt hiszem.) Tipikus túl kedves főhő námi bölcsességgel megfűszerezve. Érdekes,volt látni kibontakozni a kapcsolatát a két lánnyal. Hamar leöltötte magáról az átlagos karakterek maszlját mikor eldobta szüzességét. Jól átadta a vágyakozását Hina iránt, akit sehogy se tudott kiverni a fejéből.

Köszi a feltöltést. Remélem nem fog mindenki nekem ugrani a hosszas véleménykifejtés miatt. Ez az anime egy olyan: 10/9, mert túl rövid lett. Viszont örültem a jó befejezésnek.
Köszi a munkát. Felüdülés volt végig nézni ezt az animét az eddigi overpower történetek után.
thumb
Köszi a feltöltést .
Annyiban viszont csatlakoznék azt előttem írókhoz,hogy én se értem egy pixel-es képből hogyan állapították meg mindkettő személyazonosságát.
thumb
köszi a forditást egyete kell értenem Dar1us-al Mi a F.. csak ezért othagyni a gyereket nevetséges
thumb
Elsősorban, köszi a fordítást, hatalmas anime. Imádom.
Másodszorra, MÉGIS MI A TÖKÖM EZ? A PALI HÁTTAL VAN, HOGY A BÁNATBA TUDJÁK KONKRÉTAN HOGY KI AZ ILLETŐ? Rögtön az első 10 másodpercben kiéget ez az anime, rettentően borzalmas így...
Nem tudom eldönteni hogy sírjak vagy röhögjek, lehet mindkettő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY