46968 Loop készítése
115
0
2010. aug. 10.

FORRÁS:http://bleachhun.hu/news.php
A MAGYAR FELIRATOTT KÉSZITETTE:Bazoo
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A FORDITÁST:Bazoo-nak!!!!!!!!!!!!
Előre is nagyon szépen köszönöm a szavazatokat és a kommenteket mindenkitől!!!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
... Ha most belegondolok 1 csomo kapitány 1 rohadt gec. most figyi csak ugy leölte lilinette-t ozt utána meg azt mondta:na csak 2 en maradtunk...legalább bocs vagy valami bazzeg. hagyuk
thumb
Ulqvorra neked is ;)
thumb
És IchimaruGinn : Kurva anyád !!!
thumb
Bakker !!!! Még jó, hogy nem egy oldal kommentet írtok bammeg !!! =)(
thumb
IchimaruGin nem értek egyet mert Ulquiorrával csak Ichigo harcolt Starkal pedig Kyoraku aki azért valljuk be a legerősebb kapitány Yama-jii után, tehát szerintem Ichigonak ellene se lenne esélye plusz Ulquiorra használta a második formáját ami lényegében a Bankai. Ha a többi Espadanak is lett volna ilyene akkor nem feltételen Ulquiorra lett volna a legerősebb. Plusz szerintem Nel egyáltalán nem volt olyan erős, legalábbis nem tudom miért következtetsz erre. Igen sarokba szorította Nnoitrát de alap hogy ezt Halibel is megtudta volna csinálni. Ja meg ő együtt harcolt Lisával Hiyorival és Hitsugayával egybe, ellenbe amikor Ichigo a Vaizardokkal edzett és előjött a teljes Hollowja akkor Hiyori és Lisa is vissza tudta fogni.
thumb
Köszi a részt.:)
thumb
Mikor tudja meg ichigo hogy az apja halálisten ,?
thumb
Istenem... Ha idekommenteltek akkor már könyörgöm normálisan. Jó, persze, van akinek nem magyar a billentyűzet de most nem az ékezetről beszélek. Mindegy is... Köszi :D
thumb
IchimaruGinn te most tényleg nézéd ezt, vqgy átugrottál pár részt? Starkot csak kijelölte egyesnek, nem feltétlenül a "legerősebb" pláne, hogy van nullás is, ami a legerősebb -.- aút ènse értem meg sose, hogy a vaizardok miért nem használnak bankait? Ja és kettes erősebb mint Ulquiorra, talán még a nullás helyet is megkaphatta volna, mert ha harcoltak volna az espadák, ő nyert volna, vagy még talán Ulquiorra :)
thumb
Ezt nem értem Ha "stark" a legerösebb Espada akkor miért ilyen gyenge képeségei vannak..MEg alig van valamicske lélekenergiája..!HÁt nézzük példának "ulquiorrát"AMikor kiengedte az erejét olyanvolt a lélekenergiája mint egy tenger szoszerint..!Itt meg egyiknekse volt olyan hüde nagy.! Ulquiorra volt az Espádából a legerösebb..Ez tény és való!Stark max a 3dik.söt még Nnoitra is jobb lett volna 1sönek mint Strak..A Másik vele Hogy ott van az a két pali akivel harcolt "Rose"-"love" ök ugyebár Kapitányok..(vagyis azok voltak amig megnem történt az a bizonyos dolog)de akkor mért nem használnak Bankai-t+a hollow maszk és már nem lenne baj...Meg a kyoraku ..Mér nem használja a bankait?! Ha már kikönyörögte Starkttol a "ressurection" ö mér nem tudja használni...Aztán ha Stark lenne a legerösebb hogy van az h egy sima Shikai-val legyözik..............!Aztán ha megnézzük stark ugybeár az elsö..ulquiorrához képest sehol nicnsen...Heriber ö róla nemis beszélnék..A 3.dik Espádától nem ezt vártam el...Nell messze erösebb még ugyis h a régi espádák gyengébbek mint a mostanik..Nocomment.Az espádá persze joval elörösebb mint a 13örosztag..!1Espedára jut 1-----2 kapitány..körülbelül (5)ös szintig...Utána nemhiszem h egy ulquiorra ellen lenne esélye akár 2-3 akár 4 kapitánynak is..
thumb
hülyeség hogy kyoraku mindig csal azzal hogy odadob valamit stark elé és úgy győzi le
thumb
köszi am valaki megtudja mondani hogy ichigo mikor tudja meg hogy az apja is halálisten?
thumb
Többet vártam Stark-tól, azt hittem több aktív ellenfelet kap, erre legyőzi őt egyedül egy kapitány (mert hogy a többiek ellen csak játszotta, hogy sérült). Bírtam benne hogy ő is egy pozitív karakter volt a negatív csoportban, de azért nem a legerősebb espadanak kellett volna beírni a történetbe.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY