516 Loop készítése
Megosztás bekapcsolva
Megosztás kikapcsolva
6
1
2012. dec. 24.

... S hogy hiperinflációval végezzen az Isten itteni és távoli ellenségeivel, Megalkotta az Első Attraktort - Kilakoltatások, Jogok és Superjogok (Búza utca Super 8, Babarcsóka 106/B., 2006 és a Superior kivégzések) (20 perc 58.88 másodperc)

Előadó-Tényfeltáró:
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Zene:
Ligeti György: Lux Aeterna és Requiem

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.12.23., Budapest, Magyarország.
Készült: 2012.12.23., Bp., Hungary.
Premier: 2012.12.24.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA : Minden magyar idők Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb, Legbetiltottabb és Legtitkoltabb Médiája!

Bemutatjuk:
... S hogy hiperinflációval végezzen az Isten itteni és távoli ellenségeivel, Megalkotta az Első Attraktort

Alcím:
Kilakoltatások, Jogok és Superjogok (Búza utca Super 8, Babarcsóka 106/B., 2006 és a Superior kivégzések)

Obama-Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1.A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2.HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3.Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4.HAARP-project az Emberiség ellen
5.HAARP-álomban az egész bolygó

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg! Az elhurcolást elkövető rendőrök - Babar Tamás és Csóka János alezredes, akik Magyarország leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözői - gyűlölködve és szó szerint vadásztak a HÍRHÁTTÉR antifasiszta jogvédőire, a helyszínen is sor bűncselekményt elkövetve!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!
2012.10.26-ra a Keresztyén Roma Jogvédő és Echelon-Tényfeltáró, 3 gyermekes Nagy Sándor újra beidézése a 138 km-re lévő hírhedt állami bűnöző Tóth Zsuzsa pszichiátervezérhez, hogy megállapítsa, Nagy Úr azért náci, mert bűnöző, vagy mert bűnöző elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

Molnár F. Árpád (ELI) a bűnüldözésben kezdte a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. 2001-re háborúba került a bűnöző egypártrendszerrel. Politikai gyilkosság elől többször ment külföldre. 2004-ben logikai úton lett Keresztyén. Az Illuminatit belülről

Molnár F. Árpád (ELI) minden magyarok Legfőbbje a titkosszolgálati bűnözés és struktúrák leleplezésében. Az Első a politikai gyilkosságok intézményrendszere leleplezésében. Az Első és Legfőbb az állampszichiátriai bűnözés és népirtás leleplezésében...

Molnár F. Árpád (ELI) anyja munkahelye révén kiskorától sajátította el a pszichiátriát és annak bűnöző módszereit, rendőrségi, kormányzati és katonai titkait. A project következő szakában cirka fél tucat dolgozót végeztek ki a vele ellenséges osztályról.

Minden magyarok eddigi leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözői, Csóka János alezredes alosztályvezető és csicskája, Babar Tamás a Domján Tibor Újságírót-Jogvédőt terrorizálja. Filmajánlat: Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában!

Babar Tamás, meglátva a HÍRHÁTTÉR Újságíróit, lakásmaffiózó főnökei előzetes egyeztetésével azonnal rájuk hajt.

A kilakoltatott idős és beteg Almási Mária élettársa szól a két rendőrgengszterhez.

A két terrorista közül Babar Tamás mondja, hogy nem érdekli, milyen bűntetteket követtek el Orbán és Pintér rendőrei.

Strasbourg

Míg a Molnárt fasizmus hamis vádjával őrizetbe vették, addig az idős, beteg Almási Máriát kilakoltatják. A Koppány Csoport a helyszínen elkezdte összeadni a csekély tartozást, azért az orbán ráheli földbirtokos maffia közölte, akkor inkább a lakása kell!

A nyíltan halmazati bűnöző orbán-pintéri lakásmaffia a 18 négyzetméteres lakást is elkobozta! Az asszony azóta az utcán él.

Kanalas András nyugalmazott rendőr-alezredes a Molnár F. Árpád és a kilakoltatott néni miatt perel. Ő is ugyanebben a kerületben volt rendőri vezető.

Kanalas András alezredest ezt megelőzően már behívta és megfenyegette a megyei rendőrkapitányok bűnbandája, hogy bosszút állnak rajta, ha a HÍRHÁTTÉR Filmjeiben továbbra is fel lesz tüntetve, hogy rendőr alezredes volt, mert ez rombolja a bűnöző morált.

Babar Tamás és Csóka János a leghírhedtebb és bűntetteikkel a leginkább kérkedő kilakoltató rendőrbűnözők az egész országban! Az a XV. kerületi kapitányság is, ahol működnek, a leghírhedtebb kilakoltató botránykerület. Polgármestere is a leghírhedtebb!

Molnár F. Árpád (ELI) vezette be a köznyelvbe a pszichiátriai diagnózisokat és jelentésüket. Ezért napról napra tömegesebb azon felvilágosultak száma, akiket az állam és a média már nem tud megtéveszteni, amikor ártatlanokat a maffia elmebeteggé nyilvánít.

Az Internet elterjedésekor már nem lehetett fenntartani a média által hazudozott demokrácia és becsület látszatát. Mivel a sátáni rezsim gyógyulásra képtelen volt, ezért nyíltan folytatta sátáni tombolását. Most már mindenki tudja...

Csóka János és Babar Tamás a legnyíltabban rosszindulatú szociopata rendőrbűnözők.

Az Internet elterjedésével az agyonfrusztrált politikai maffia rendőrbűnözése nyíltan és elemi erővel rontott rá az országra. A rendkívül súlyos szociopátiás bűnöző alkatú, ösztönállati paranoid pszichopátia a tovább rejtőzködést lehetetlenné tette.

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

Molnár F. Árpád (ELI) minden magyarok Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Elmeprogramozási Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből.

Molnár F. Árpád (ELI) 2001-től - titkosszolgálati szlenggel - "taxis" lett. Ez kozmikusan titkos státusz, amilyen a presidential model. A kiválasztásába a Molnárnak nem volt beleszólása. Magyar és külföldi állami vezetőkkel 2001-től sokat találkozott.

Részlet a "Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket" Című Dokumentum Thrillerünkből. (KLIKK!)

Zene: Ligeti György: Lux Aeterna és Requiem

Titkos Emberprogramozó Projectek:
1. MKNAOMI, MKDELTA, Paperclip (II. Világháború -),
2. CHATTER (1947-),
3. BLUEBIRD (1950-1951),
4. ARTICHOKE (1951-1953),
5. MKULTRA (1953-1965),
6. MKSEARCH (1964-1972),
7. NEWAGE (1972-)

Molnár F. Árpád (ELI) beszél, akit a titkosszolgálatok már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt minden idők Legfőbb hatásúra Teremtett (Interaktív) Echelon-Tanújának tartottak.

Az Obama-Orbán-banda által BETILTOTT, NWO-Feltáró Filmjeinkből:
1. Nincs Önálló Gondolat (KLIKK!)
2. Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") (KLIKK!)
3. A Júdásanya halála és más misztikus halálesetek (KLIKK!)
4. Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás? (KLIKK!)
5. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel Magyarország tönkretételéhez) (KLIKK!)
6. Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK!)
7. Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között (KLIKK!)

Egy lista az állampszichiátriai terrorizmust leleplező Filmjeink arzenáljából!:
1. Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
2. Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
3. Polgári és katonai titkosszolgálati erkölcs, honvédelem
4. A bűnözés pszichiátriája - Az 1500-ak maffiája és az Elkerülhetetlen Világreform
5. A magyarság gyámság alá helyezése
6. Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú (KLIKK!)
7. Botrányinterjú Lázár Jánossal
8. Öljétek meg Polgár Tamást is!
9. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
10. Sátán férgein át a Győztesek Világa felé
11. Globális Megtorlás Készült - Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
12. Gergényi Péter, Szűcs Attila és elektrosokk; Stadler József és Tánczos Gábor kontra 100% ügyészmaffia
13. orbán viktor és Lázár János, a sokkos gyilkos csődtömeg minden kádári-orbáni tömeggyilkos pszichiáterért! - Betiltani és Megölni, akik...
14. Index Fórum: Anonim Cenzorbűnözés!: Üldözd az Echelon-Tanúkat! Éljenek a pszichiátriai állami gyilkosságok!
15. A LEGBETILTOTTABBAK az orbáni kilakoltatások és a patkány pszichiátriai fasizmusa ellen!
16. Nem sikerült meggyilkolni! : Hajdu Attila Keresztyén Tényfeltáró! (KLIKK!)
17. Novák Előd, Polgár Tamás (1 év 4 hónap) és a sokkos gyilkos, sortüzes bíróbűnözés
18. Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkosság tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával! (KLIKK!)
19. Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM!
20. Molnár F. Árpád a pszichiátriai tömeggyilkosságok CCHR-rendezvényén (videoklippel!) (KLIKK!)
21. A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust (KLIKK!)
22. NEMZETKÖZI ANTIFASISZTA ÉS TERRORELHÁRÍTÓ SUPER-FELJELENTÉS! A youtube betiltotta a fasizmus elleni kritikát! A magyar elkövetők IP-címeit követeljük!
23. Exkluzív Titkok a katonai, polgári, orvosi titkosszolgálatokról (KLIKK!)
24. Zaklatás, bíróbűnözés, pszichiátriai terror, gyógyszermaffia, börtönélet
25. Tömegmészárlások Bács megye legnagyobb kórházában! - A Koronatanú Tényfeltár! (KLIKK!)
26. A pszichiáterek már a spájzban vannak
27. A pszichiáterek még inkább a spájzban vannak
28. Minden pszichiáter vagy bűnöző, vagy elmebeteg (Bizonyító Feljelentésfilm) - A Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) Kedvenc Kordokumentumaiból (KLIKK!)
29. Pszichiáter- és rendőrmaffia, MMPI, rendőrpatológia (KLIKK!)
30. Molnár F. Árpád (ELI) 2012. október 23-ai rögtönzött beszéde a Magyar Rádiónál - Benne nőtt fel!: A pszichiátriai gyilkosságok államtitkaiból (és a szegényüldözésekről) (KLIKK!)
31. Az elmeszakértő bűnöző elmeosztályra akarta záratni, ezért beperelte a maffiózót - Monostory Attila, a BAUMAG-károsultak fő ügyvédje pere a gengszter Balogh István ellen (KLIKK!)
32. Iskolarendszer, értelmiség, elmeprogramozás (KLIKK!)

Gamma B R-t For JAH !
Gamma B R-t For JAH !

3

Gamma B R-t For JAH !
Gamma B R-t For JAH !

Gamma B R-t For JAH !
Gamma B R-t For JAH !

1
4
2 3

1
4
2 3

1
4
2 3

Megáll a sír fölött,
Amidőn Látja őt a Nap.
S hogy Tettét véghez viszi,
Tudta Mindig az Örökkévaló.

Menny és Pokol közt van határvonal,
Hogy akarattal és anélkül
megöljön tengernyi gonoszt.

Gondolattal pusztít a 8 11
Gondolattal öldököl a 8 11.

Az ISTENTŐL Eleve Elrendelve

Minden magyarok Első és világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Próféta Rendezője!

Külső Munkatárs: Sid Modwooder

Executive Producers:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Emberjogvédő, Echelon-Tanú)

Felvétel és Készült: 2012.12.23.
Premier: 2012.12.24.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM)∆ ∆AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Érintve még: Karácsony, thriller, rémfilm, maffiafilm, kordokumentumfilm, dokumentumfilm. Búza utca Super 8., kilakoltatás, rendőrbűnözés, rendőrmaffia, rendőrterror. Koppány Csoport, Balogh Béla, Molnár F. Árpád, Szklenkáné Kovalcsik Enikő, BKV, Budapesti Közlekedési Vállalat, BKV dolgozók, Strasbourg, emberjogi bíróság, barikád. Jobbik, Fidesz. Vak, könnygáz, gázspray, Kaszásdűlő, HÉV, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés, üvegszilánk, vészhelyzet, veszély, Büntető Törvénykönyv (Btk.), otthonvédő, bűncselekmény, Titok, Isten, Háttérhatalom, nácik, zsidók, Holocaust, Orbán Viktor, világsajtó, Pintér Sándor, tömeggyilkos, bombarobbantás, Budapest, keresztényüldözés, rendőrminiszter, titokminiszter, olajmaffia, keresztapa, hekkerbűnözés, hekkermaffia, elgázosítás, gázkamrák, Babar Tamás, Csóka János alosztályvezető, újságíróüldözés, előállítás, letartóztatás, fasizmus, XV. kerületi Rendőrkapitányság. Paranoid pszichopátia, szociopátia, skizofrénia. Isten Jézus Krisztus. Domján Tibor, horogkereszt, rendőrféreg, emberi jogok, human rights, humanrights, Pázmány Péter utca, László Tamás polgármester, terror, terrorizmus, Pokol, kárhozat. Kanalas András rendőralezredes. Palota, szkizoid, rendőrbanditizmus, tudathasadásos elmebaj, schizophrenia, Kína, Adolf Hitler, gyámság alá helyezés, cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezés. Cigány, cigányüldözés, zsidóüldözés, zsidóvadászat, cigánygyűlölet, cigányvadászat, Kanada, USA, Peru, Németország, Franciaország, gumilövedék, sortűz, 2006 október 23., bűnpártolás, azonosító szám, terrorcselekmény, életfogytig tartó fegyházbüntetés. Közpénz, közpénzparaziták, kihallgatás, meghallgatás, adminisztráció, zsidóirtás, tömegmészárlások, népirtás, hajléktalanság, II. Világháború, bíróbűnözés, bíróság, panasz, fellebbezés, Független Rendészeti Panasztestület, hatósági vizsgálat, nemzetközi botrány, vizsgálat, álvizsgálat, Szigetiné Juhász Orsolya bírónő, jogerős ítélet jogerős ítélet nélkül, rendőri bemondás, fellebbezésnek helye nincs. Válaszreakció. Bosszú. Gamma B R For JAH! Letöltendő szabadságvesztés, hitlerizmus, tanúmeghallgatás, vádlott, elítélt, pártokrácia, pártizmus, pártbűnözés, Orbán Gáspár, pártrendőr, pártszolgálatos, bírósági tárgyalás, feljelentés, bejelentés, Rákosi rendszer, Rákosi Mátyás, sztálinizmus. BÚÉK, Boldog Új Évet! Idézés, felfüggesztés, panasztétel, agresszív, bűnöző. Egyetem, pszichiátriai konferencia, pszichiátriai előadássorozat, Kádár-rendszer, bírósági bohóckodás, majomkodás, majomparádé, 1984, 666. A prófétaság lelke, Szentlélek, Szent Lélek, Szentszellem, Szent Szellem. Pártítészék, párt ítélőszék, pártítélet, pártsöpredék, pártcsőcselék, Irán, Mahmud Ahmedinezsád, Teherán, kivégzés, emberölés, gyilkosság, lojalitás, Emberiség. Adolf Hitler, II. Világháború, elnökgyilkosság, Burma, Japán, Delta, Gamma kódolás, gamma programozás, gamma csapás, gamma trigger, kollektív gamma incepció For JAH. Superior emberölések, precíziós gamma csapás. Bűnszervezet, bűnszövetség, bűnszövetkezet, nemzetbiztonság, politikai gyilkosságok intézményrendszere, Júdásfaj, börtönbolygó, állami gyilkosságok, elnöki parancs, droidok, sajtó, ultimátum, Gergényi Péter, gergényista, pintérista, hitlerista, orbánista, sátánista, pokolista.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Molnár F. Árpád (ELI) 2001-től - titkosszolgálati szlenggel - "taxis" lett. Ez kozmikusan titkos státusz, amilyen a presidential model. A kiválasztásába a Molnárnak nem volt beleszólása. Magyar és külföldi állami vezetőkkel 2001-től sokat találkozott.

Tévképzetes, tán még halucinál is, mégse segít rajta senki... Miért nem zárják már be végre ezt az E.T. I-t? vagy mi a neve
thumb
Egyértelműen látszik milyen pszichés zavarai vannak az embernek, segítsen már rajta valami orvos!
thumb
"cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezés"
Ja.... Oké, hogy az alá vagy helyezve, de hol van ilyenkor az ápoló, hogy ráverjen a kezedre amikor feltölteni akarsz ilyen agysejtpusztítóan ordenáré ostobaságokat? Nem kéne ám hagyni, hogy egyedül lézengj a kórteremben és felügyelet nélkül használd az internetet! Hol vannak ilyenkor az ápolók?
thumb
Annyira legtitkoltabb, hogy ezzel a szeméttel van tele az indavideo. Rendben van, hogy az autisták is hadd késztsenek szennyet és hadd töltsék fel ők is az internetre, hogy kinevettessék, sajnáltassák, forgassák az ember gyomrát (mivel gyonmorforgatóan ostobaságokat beszél ez az undorító külsejű autista), de azért nem káéne tele spammelnie az indavideót... Attól, hogy autista, erőszakos, hisztis, még nem kéne minden szart ráhagyni. Viselkedjen úgy, mint egy humanoid, ez neki is kötelező lenne, nem csak azoknak akik nem fogyatékosok. Azért nem lehet ám mindent eltűrni, mert
"jaj szegény, nézz már rá, hát fogyatékos!"
Fogd vissza magad mostmár és ne keserítsd meg jobban a magyar emberek életét azzal, hogy erőszakosan nyomod ittt a faszságot. Ilyen ordenáré baromságot bárki ki tud találni, nem vagy te ezáltal különleges vagy bármi. Sőt ezáltal alatta vagy az összes emberenek.
Értelmetlen kifejezések, bullshit az egész ökörség. Szégyelld magad és bújj a sarokba! SZÉGYEN VAGY!
thumb
Inkább fákat ültettél volna ahelyett hogy ezt begépeled!
thumb
Micsoda év értékelő ez Molnár Férfinemi szerv Árpádtól.
......................................................................................................................................................Boldog Karácsonyt Bolondok!!!!!!!!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY