Baaad Movies - Mortal Kombat 2

216
Feliratkozom
SorterBlackSheep
488 videó
pro
4421 Loop készítése
6
0
2018. ápr. 1.

http://www.baaadmovies.blog.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
eze na filmen is csak a zene segitet,ha az nem lett volna bukó lett volna már az első rész is
thumb
Azt hittem, jobban bele fogtok menni a párbeszédekbe. :D
thumb
Mivel hogy ez a játék maga az életem, szóval nyilván meg is fogom védeni. És az új film ami készülőben vagy ennek a történetét fogja követni (ami egy igazi baklövés lenne) vagy elörül kezdik az mk9 alapján vagy nagyeséllyel az mkx története alapján lesz. Egyébként láttad az mk9 vagy az mkx történet módját? Mert az lényegébe vehetjük őket úgy mint egy mk film. Ha végignézed az mk9 történet múdját, úgyanez van benne mint a két filmbe..csak jobban kivan fejtve.
thumb
Hali :)
Nem szoktam itt kommentelni, csak az alattam lévő kettő miatt reagálnék :)
Srácok, tök mindegy, hogy a videóban ki hogy ejti a karakterek nevét; ez a film úgy ahogy van, egy hatalmas rakás szar. Mondom ezt úgy, hogy kevesen játszották nálam többször ezt a játékot. Az első részt csak moziban 10szer néztem, és ennek is ott ültem a premierjén. Ha a frankót akarom mondani, nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy a film után csak és kizárólag az elvakult fanatizmus mondatta velem azt, hogy ez a film jó volt. Sajnos nem volt az. :(
Az meg totál öngól, ha azzal véditek, hogy "csinálj jobbat". Nem kell jobbat csinálni. Már megcsinálták. Az volt a címe, hogy Mortal Kombat. Az a film tette le az összes utána készült film harcművészeti alapját. Rengeteg olyan mozdulat, megoldás volt benne, amit az előtt nagyon keveset láthattál. Köszönhető volt ez annak is, hogy az összetettebb mozdulatokat (liu kang, reptile, scorpion, sub zero) mind harcművészetekben jártas személyekre bízták. Na ez volt az, amivel a második részben arcon köpték a népet. A harcművészeket "színészekre" cserélték, meg belegyömöszöltek egy rakás olyan szereplőt, akinek csak a nevét említik meg, de magát a karaktert egy másodpercre se látod. Hát ennyi. Nagyon remélem, hogy az új MK valóban készül, teszem hozzá, 20 éve készül az új rész. Egyszerűen nincs értelme folytatni. Esetleg elölről kezdeni, na de ki emlékszik már arra, hogy mivel is indult ez az egész? Van értelme egy MK2-höz hasonló agyatlan rohangálást még egyszer végignézni?
thumb
Nem értem miért kell kritizálni egy ilyen nagyszerű filmet? Az jólvan hogy tényleg ideje múlt film mert hogy több mint 20 éves, és kötve hiszem hogy akk ennél jobb filmeket csináltak volna. Elsőnek is mi lenne ha jól eljtenéd ki a karakterek nevét, pl nem lu káng ha nem lu keng, nem ermák hanem örmek(amit utolag már jól ejtettél) és zindel hanem szindel. Egyébként, ha valaki megnyer egy Mortal kombat tornát az örök életű lesz. Egyébként ha már egy kritikát csinálsz a játékról, jó lenne ha legalább az alap történetet ismrnéd és a karaktereket. Azt ténylegesen furcsa hogy Smoke rakétát lő , de hát bakik megesnek. Amúgy Reptile tényleg meghalt az első részben (sajnos) , de azok további reptilienek, mert hogy nem Reptile az egyetlen reptilien. Ugyan ez a Baraka-s úgyben, egy Baraka van a többi tarkata. És mi az hogy senki se akar belőle filmet csinálni? Remélem tudod hogy jelenleg készülőben van a következő film? ...összegezve, annyi hogy tény az hogy a végén a liu kang sárkány meg a shao kahn hidra összecsapás egy kicsit orditóan felesleges mert hogy liu kang egy szárny nélküli sárkány igazából és shao kahn-nak nincs semmi féle belső szörnye, meg az hogy shao kahn és raiden nem testvérek, egyébként nem volt rossz a videó és nagyon vicces is volt. Csak kérlek magát a játékot haggyad, és remélem az mk sorozatot azt hagyni is fogod. A SF-t úgy alázhatot ahogy akarod vagy más filmeket csak ezt hagyd.
thumb
A szereplö cserét még megértem, hogy kritizálod...ezenkivül az okfejtésed trágár, haszna vehetetlen raklap szar. HA meg akkora vagány vagy, menny vissza a 90-es évekbe és csinálj jobbat. Bunkó szarláda
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY