Baracuda - Where Is The Love

3
Feliratkozom
xhead
103 videó
1000 Loop készítése
25
0
2008. dec. 18.

Egy nagyon jó és nagyon új dance zene videoklipje. Plusz 1 enyhe Groove Coverage fíling is befigyel...:))

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Na szóval... Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem fogok ebbe a vitába belemászni. Sajnálom, hogy ez így alakult, talán ideje lenne már kibékülnötök. Monguz! Értette, ahogy értette... Én nem vettem magamra.:) Tudom, hogy nekem is volt 1 kisebb vitám Spaceflexszel, de azon már mindketten túltettük magunkat. Egyébként köszi a csillagokat! A képet megnéztem...;) Peace!:))
thumb
tudod head ennyi hónap elteltével lehet egy képet retusálni is az szóról szóra igaz amit írtam arról az űrszemétről.
thumb
Arról a bizonyos e-mail-ről is van mentésem, érdemes elolvasni, hogy kitalál ki olyat, hogy én itt mindekit utálok, azt hiszem a továbbiakban nem kell kommentálnom monguz hazudozásait, amibe saját maga bukik bele, mint minden eddig förtelmes menyilvánulásába, ami nem igaz. Ime egy kép:
http://kepx.info/files/3qct2vecc8ypdg0npejk.pngbr />innentől többet soha nem reagálok ennek a szánalmas embernek a kommentjeire, de nem szeretem, ha valótlant állítanak rólam.
thumb
**** kib.szott nagy ez a zene!
más:
Megy a megmagyarázás :DDDDDD
thumb
amúgy köszönöm a nevedben neki a hosszú hozzászólásokat amivel javitotta e klip pozicióját.
thumb
ne haragudj head de azt amit mondott azaz leírt az nem a bombon található hanem az én email címemre küldte azzal hogy hogy lehet valaki ennyire bolond,hogy megadja az email címét amit az egyik 2 Brothers clipednél adtam meg valószínűleg onnan tudja és az után abban az email-ben írta azt hogy pontosan minket utál a bombon úgy,hogy ő az aki hazudik.
thumb
Kössz négynégykettő!:)
thumb
Sziasztok! Köszi a csillagokat spaceflex és monguz! Csak légyszi ne vitázzatok már.:) Amúgy a 80-as évek hozzám is közel áll, de szerintem se jó túlzásokba esni egyik évtizeddel kapcsolatban sem. Ja, még annyit, hogy kicsit mindketten félreértettétek a fenti írásomat. Mert amit én nem értettem az csupán az volt, hogy 1,5 napig vajon miért rekedt meg a videó nézettsége 50-nél, és miért nem mennek be a kommentek sehol, bárhova is írok... De spaceflex hozzászólásában végül is benne volt a válasz.
thumb
, hogy nálam is ezek a műfajú zenék elsősorban a favorítok, de ezek sosem lesznek egetverő világslágerek, csak azok fognak emlékezni rá, akik akkoriban reggeltől estig az ilyen stilusú zenéket hallgatták, márpedig a stilust mindig Amerika és Anglia "diktálta" és valószinűleg ez mindig igy is marad.... sajnos.... bocs a hosszú levélért, viszont te Monguz a nevemet se említsd, azt hiszem ezt megbeszéltük és ne állíts baromságokat, csak a te agyaroggyant elmédet nem bírom it...
Üdvözlettel :)
thumb
...feltőrekvőben van a stílus, mind italodoiscoban és spacesynth-ben egyaránt, de saknos az előadók inkább hobbyból csinálják ezeket a remekműveket, mert annak a kicsiny sok embernek akinek tetszik is, inkább lewarezolja valami elcseszett fos mp3 minőségben. Maga zene nem erről szól, mindig az a világsláger ahol a lemezeladások számítanak, persze ehhez kitünő hangú énekesek is kellenek és nagyon sok is van most Amerika szerte..Szóval nem kell favorizálni a 80-as, sem a 90-es éveket, írom ezt úgy
thumb
Mindenhol megmondod a "frankót", holott annyi tudmásod nincs a zenéhez, mintha én nekiállnék zongorán hegedűlni, szóval érdemben még egy együttesről sem nyilatkoztál idáig, csak azt hajtogatod, hogy a 80-as évek az "atyaúristen zene". Ebből a szempontból nálam is igy van, de azok közel nem voltak olyan világslágerek, mint akkoriban egy teljesen más műfajú zene, ergo az italodisco csak európa bizonyos részein volt sláger, vagyis az előadóik nem lettek belőle milliomosok, bár mostanában megint...
thumb
Monguz! Te vadmarha, ha valakit utálok ezen az oldalon az csak is te vagy! ÉRTED! Kurvára unalmas már azt olvasgatni, hogy a 80-as években készültek a legjobb zenék, akárhol nézek videót, mindenhova odavésed ezt az oltári nagy baromságot, attól függetlenül, hogy én is elsősorban az euro-italo disco 80's zenéken nőttem fel és főleg azok a kedvenceim.
thumb
Akkor megmagyarázom xhead, mivel az inda webmestere arra képtelen, hogy normálisan biztosítsa az oldal normális működését (tele javascript hibával), ezért csillagoztam a videót ami nem ment el. Ezért lett többször elküldve..
Üdv
thumb
Neked meg még egy nagy adag 5* *****************************************************
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY