2 0 0
202
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
1 hete
Cimkék: Gay Romance, Comedy.
Be Your Star 2024 Vietnam 20 részes sorozat.

"Ebben a világban nem csak a kézvágás fáj, nem a rák sugárkezelése a legnyomorúságosabb. Arról szól, hogy még mindig szeretünk, de nem tudunk együtt lenni."
Thien Bao és Dinh Huy véletlenül találkoztak egy vakrandin, amikor Huy-t felbérelték, hogy legyen egy lány szeretője, aki azért jött, hogy kényszerítse Bao-t, hogy utasítsa el a közte és a lány között elrendezett házasságot. A találkozó nagyon szörnyűnek tűnt, mint Huy terve, azt hitték, soha többé nem látják egymást. Sajnos a Huy cég vezérigazgatója Thien Bao volt.
Semmi sem történt volna, ha Huy nem készített volna videót Ha Lamról és Thien Bao-ról, amint gyengédek egymással. Sőt, Dinh Huy rájött, hogy Ha Lam Thien Bao ex, és ez azt jelenti, hogy Thien Bao meleg. Mert Lam Huy legjobb barátjának - Gia Hoa-nak - a barátja. Huy ezt a videót arra használta, hogy figyelmeztesse Bao-t, hogy ha továbbra is zavarja Hoa szerelmét, Huy az egész világnak terjeszti a hírt. Mivel Bao meg akarta őrizni a titkot, hogy meleg, Bao-nak el kellett fogadnia Huy-t, hogy dolgozzon neki, de hogy Huy száját megtartsa, Thien Bao elküldte Huy-t a házába dolgozni. Valójában két ember, két ellentétes személyiség, kombinálva egy rossz első benyomással egymásról, ugyanazon a helyen tartózkodik, számtalan vicces történetet okozott. Eleinte Bao csak ugratni akarta Huy-t, mert tudta, hogy Huy heteró srác, de "Először barátkozz, aztán szeretkezz" Bao fokozatosan érzelmeket táplál Huy iránt., az egész teste tele volt sebekkel, és most a szíve ...

Szereplők:
Nguen Ba Winh -
Ho Dong Quan -
Hozzászólások | 0
A felhasználó további videói
Hasonló videók