Beatless - 8.rész

523
Feliratkozom
AnimeJustForFun
112 videó
4224 Loop készítése
8
0
2018. márc. 10.

Műfajok: Action, Romance, Drama, Sci-Fi
Jó szórakozást!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Egy valamit nem tudok sehogy sem megszeretni ebben az animeben,mégpedig a főszereplő Arato-t..
Még a szinkronhangjától is rosszul vagyok..
Egy döntésképtelen baromnak van beállítva a karaktere,aki emiatt az idegemre megy..
Sokkal jobban jártunk volna,ha Roy a főszereplő karakter,ez az Arato meg megmarad valami háttér szereplőnek,akit max akkor vesznek elő,ha mondjuk kell egy feláldozni való emberi karakter...és persze fel is áldozzák a pics@ba,hogy ne kelljen többet a pofáját látni!
Na,mindegy,tudom,hogy ez már így marad,sajnos..

Köszönöm a fordítást és a feltöltést!
thumb
az egyetlen bajom hogy a Lacia osztályu Hiek -nek nincs öntudatuk csak tárgyként gondolnak magukra ez is azt mutatja hogy a japánok mennyire hiszékenyek. Egy inteligenciával rendelkező tárgy idővel emberi érzéseket fog produkálni ami fel teszi az a lehetőséget hogy élőnek gondolja magát főleg hogy az emberek rabszolgakét kezelik őket kell legyen pár lázadó Android akik a népük éredekében harcba szálnának az emberek ellen itt meg mit van semmi az ellenén erre gondoltam mikor meg szöktek de úgy látom tipikus japán felfogást kaptunkmegszöktek csak azért hogy tulajdonost keresenek szóval ugyan ugy rabszolgák plusz a főhös tényleg egy beszari aki nem tudja kezelni . Az ahogy a Hiekhez viszonyul jó mert nem tárgyként kezeli viszont hogy képtelen arra rájönni hogy ő saját akaratából fogata el Laciat vagy sem olyan mint mikor az én androidos telóm üzenetet küldöt az egyik barátomnak (persze erről én nem tudtam hisz a teló a zsebembe volt ép a zsebrán kelltem át ) Ír nekem hogy ,,Hogy is van ez :Vezetés tés közben sörözök mindjárt ott vagyok" mit csinálsz te?" durva volt mikor ellenőriztem hogy ténlyeg én küldtem holott nem is vagy mikor 500 Euros adóságot sózott a nyakamra míg aludta csodálkoztam 2 hét mulva miért kell annyit fizetni a vodafonnak lehet nem ide tartozik az én teló életre kell mig Lacia még mindig egy tárgy meg is ilyedtem tőle jobban mondva mérges lettem rá ezért tul tettem rajta okozon másnak adóságott ne nekem
thumb
ez az anime is egyre rosszabb . A főszereplő egy amnéziás állapotu hujét játszik semi képzelő és akarat ereje . Inkább csináltak volna belőle egy akaratos hüjét . Semi harc nincs bene pedig van Lacia hiék ből sok.
thumb
Lancia jolnezki xD semmi jo nincs ebben az animeben ezzen kivul xD de most komolyan? Storyn folyton elalszok meg mimde. Kicsit pörög hetente az anime mert rohadt uncsi xD
thumb
Köszi a részt!(^^)
Felhasználó videói
thumb
0:58
Bejelentő Videó
2019. márc. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY