Beatless - 8.rész

527
Feliratkozom
AnimeJustForFun
112 videó
4298 Loop készítése
9
0
2018. márc. 10.

Műfajok: Action, Romance, Drama, Sci-Fi
Jó szórakozást!

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
*Kaszás 7000… ha figyelmesebben nézted volna a korábbi részeket... egy Lacia úgy tekintendő, mint egy önjáró backup egység, aminek programozásakor a legfőbb feladatának azt szabták, hogy az adatokat mindenképpen meg kell őriznie illetéktelenektől, továbbá mindent el kell követnie annak érdekében, hogy azok ne semmisüljenek meg. Ez utóbbit szolgálja például a kiemelkedő harci képességük. Itt jön a képbe az átlagosnál jóval fejlettebb MI képességük is, tudják, - bár erre csak célozgattak - hogy a klasszikus Asimov féle robotika 3 törvénye értelmében embernek nem árthatnak, ezért mindenképpen szükség van egy emberi gazdára, aki kvázi átveszi tőlük a felelősséget, ezáltal képesek konkrét esetben önvédelmi céllal túllépni ezen a dilemmán, mert a felelősség már nem az övék, hanem a parancsot adó emberi gazdájuké. Kicsit árnyalja a képet, hogy az egyik rosszindulatúnak tűnő modell - a virágszirom szóró Lacia - felrobbantotta a helikoptert, azonban nem kaptunk információt sem arra nézve, hogy ténylegesen benne volt-e még a pilóta, ha igen, élt-e még az ütközés után, esetleg nem is ember volt a pilóta, sem arra, hogy önállóan cselekedett, vagy neki is van legalább egy gazdája, aki utasította erre.
Hogy a hátralévő részekből fény derül-e erre, azt még nem tudom, de az itt szereplő 5 Lacia MI-je messze nem azonos a történetben szereplő többi átlagos feladatú androidéval, akik háztartási alkalmazottak, titkárok, és társaik. Sőt, ha emlékszel az első részben Arato azt mondja: "nem is tudtam, hogy egy Hiek képes mosolyogni". Több apró utalás volt már a részekben arra is, hogy nagyon is tudatában van Lacia, hogy milyen hatást gyakorol az ellenkező nemre. Avagy puszta véletlen volna, hogy pont egy fiút választott?
Úgy látom, nem is annyira hiszékenyek a japánok. :P
Az MI legfőbb problémája napjainkban éppen az, hogy meddig tekinthető még tárgynak egy robot, és mettől lépi át a határvonalat, mert az öntanuló üzemmód nagyon gyorsan elviszi addig, mit kell tennie annak érdekében, hogy elérje célját, ebben meddig korlátozható az alaptörvényekkel. A 3D nyomtatók kvázi már ma is képesek élő szövethez hasonlító struktúrák nyomtatására, 2100-ra simán megugorják a tutit. Tehát a kérdés nagyon is aktuális: meddig tárgy ez még, főleg, ha szemre nem is lehet megkülönböztetni, sem fizikailag, sem intellektuálisan? Veszélyes vizeken evezünk.
thumb
Egy valamit nem tudok sehogy sem megszeretni ebben az animeben,mégpedig a főszereplő Arato-t..
Még a szinkronhangjától is rosszul vagyok..
Egy döntésképtelen baromnak van beállítva a karaktere,aki emiatt az idegemre megy..
Sokkal jobban jártunk volna,ha Roy a főszereplő karakter,ez az Arato meg megmarad valami háttér szereplőnek,akit max akkor vesznek elő,ha mondjuk kell egy feláldozni való emberi karakter...és persze fel is áldozzák a pics@ba,hogy ne kelljen többet a pofáját látni!
Na,mindegy,tudom,hogy ez már így marad,sajnos..

Köszönöm a fordítást és a feltöltést!
thumb
az egyetlen bajom hogy a Lacia osztályu Hiek -nek nincs öntudatuk csak tárgyként gondolnak magukra ez is azt mutatja hogy a japánok mennyire hiszékenyek. Egy inteligenciával rendelkező tárgy idővel emberi érzéseket fog produkálni ami fel teszi az a lehetőséget hogy élőnek gondolja magát főleg hogy az emberek rabszolgakét kezelik őket kell legyen pár lázadó Android akik a népük éredekében harcba szálnának az emberek ellen itt meg mit van semmi az ellenén erre gondoltam mikor meg szöktek de úgy látom tipikus japán felfogást kaptunkmegszöktek csak azért hogy tulajdonost keresenek szóval ugyan ugy rabszolgák plusz a főhös tényleg egy beszari aki nem tudja kezelni . Az ahogy a Hiekhez viszonyul jó mert nem tárgyként kezeli viszont hogy képtelen arra rájönni hogy ő saját akaratából fogata el Laciat vagy sem olyan mint mikor az én androidos telóm üzenetet küldöt az egyik barátomnak (persze erről én nem tudtam hisz a teló a zsebembe volt ép a zsebrán kelltem át ) Ír nekem hogy ,,Hogy is van ez :Vezetés tés közben sörözök mindjárt ott vagyok" mit csinálsz te?" durva volt mikor ellenőriztem hogy ténlyeg én küldtem holott nem is vagy mikor 500 Euros adóságot sózott a nyakamra míg aludta csodálkoztam 2 hét mulva miért kell annyit fizetni a vodafonnak lehet nem ide tartozik az én teló életre kell mig Lacia még mindig egy tárgy meg is ilyedtem tőle jobban mondva mérges lettem rá ezért tul tettem rajta okozon másnak adóságott ne nekem
thumb
ez az anime is egyre rosszabb . A főszereplő egy amnéziás állapotu hujét játszik semi képzelő és akarat ereje . Inkább csináltak volna belőle egy akaratos hüjét . Semi harc nincs bene pedig van Lacia hiék ből sok.
thumb
Lancia jolnezki xD semmi jo nincs ebben az animeben ezzen kivul xD de most komolyan? Storyn folyton elalszok meg mimde. Kicsit pörög hetente az anime mert rohadt uncsi xD
thumb
Köszi a részt!(^^)
Felhasználó videói
thumb
0:58
Bejelentő Videó
2019. márc. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY