0 0 11
1198
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2008. nov. 18.
Hírháttér - Nem csak mondja, megmutatja. Mindenkinek, aki tudni akarja, elmondjuk, de csak akik méltóknak találtatnak rá, mutathatjuk meg. A mostani, pár perces filmrészletben az "A hamis apostolok és a Sátán zsinagógája" című filmünkből láthatnak, mely egészében megtekinthető és le is tölthető a következő címről:
http://www.hirhatter.com/a_hamis.htm . Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.com
http://hirhatter.t35.com
Hozzászólások | 11
Alfaa
2008-11-22 18:47:32

Nem vagyok provokátor és nincsenek szélsőséges nézeteim sem, csak a véleményemt írtam, ha esetleg valaki megtisztel a válaszával\véleményével kérem ennek tudatában tegye.

Alfaa
2008-11-22 18:43:40

Olyanokra akik nem a keresztény vallás mögé bújva, magukat istenítve, a többieket ostobának titulálva, próbálják feltárni a tényeket. Olyanokra akik nem a saját vallásukat dicsőítő, hanem minden téren független és az állításaikat bizonyító, értelmes és valóban színvonalas filmeket készítenek.
A hírháttér televízió munkáiban én ezeket nem találtam meg, ne haragudjanak, de talán szerencsésebb lenne mást elfoglaltságot keresni, és a tényfeltárást azokra hagyni akik értenek hozzá.

Alfaa
2008-11-22 18:28:18

Tisztelt Molnár F Árpád! mielőtt rám aggatná a kereszténygyűlölő, primitív, sortüzes-csonttörő és hasonló jelzőket, szeretném elmondani, hogy egyik sem vagyok.
De, a maga viselkedése és filmjei egyáltalán nem tetszenek.
Véleményem szerint, nem az ön csodálatos, tökéletes, hibátlan, színvonalas munkáira és a keresztény vallásra van szüksége ennek az országnak, hanem értelmes, szerény és becsületes emberekre!

kameron
2008-11-22 13:38:03

T.
Molnár úr.
A feltett kérdéseimre nem válaszolt,azért köszönöm a bő és értelmetlen semmitmondó válaszát.
Részemről a beszélgetés befejezve.
Üdvözlettel.V.K.

MolnarEfArpad
2008-11-21 16:47:23

T. Kameron Úr,
-
a másik hozzászólását csak most olvastam el: hogy ezeket a fórumokat tömjénezi, ahol (az Indán) ráadásul a legigénytelenebb és legprimitívebb, legordenárébb hozzászólások olvashatók, önmagáért beszél. Lelke nyitott könyv. Jézus szerint az okos halász gond nélkül a legnagyobb halat választja, az összes többit visszadobja a tengerbe.
-
Azt hiszem, ennek fényében mindketten vizsgát tettünk. Ön is, én is megtaláltam a helyet, ahová tartozni szeretnénk. Útjaink szétváltak.
-
Üdvözlöm

MolnarEfArpad
2008-11-21 16:41:21

3.
Jézus azt Tanítja: disznók között ne hintsd az Igét, nehogy bármikor is csülkeikkel megtapossák és nektek fordulván stb. Ehhez igazodtam régen, amikor sokkal erősebb keresztyén voltam. Ilyen fórumokon rengeteg az igénytelen keresztyéngyűlölő, a sortüzes-csonttörő, a szitkozódó, a káromkodó, az erkölcstelenségben tobzódó és élvezkedő, ezért ilyen helyen nem helyes megszólalni sem. Aki akar valamit, levélben, telefonon és személyesen keres, és ott már ritka az ördög és az értelmi analfabéta.

MolnarEfArpad
2008-11-21 16:36:35

2.
Újra: a magyaros stílus nem megy. Aki nem értékeli a jóindulatot, pedig belenézett egy-két tényfeltáró anyagunkba, hogy messze a legtöbbet és a legszínvonalasabban tesszük, annak már keresni valója sincs köztünk, sőt, olyan ragyogón alakíttatott ki a rendszer, hogy a rosszindulat vagy az irigység csírájában fojtja meg az olyat, hogy esélye se maradjon a beavatásnak.
-
Elnézést, hogy rövid vagyok, de ezek a fórumok túlzottan közönségesek és igénytelenek, azért nem szoktam válaszolni.
-
folyt.

MolnarEfArpad
2008-11-21 16:30:56

1.
Tisztelt Kameron Úr,
-
az öntömjénezés látszat, amit számtalanszor elmondtunk. A szabályokat nem mi hoztuk, de kétségtelen, hogy erkölcsi alapok nélkül - Istennek hála - még csak a közelünkbe sem tudott jönni senki. Aki pedig megfelelő jószándék nélkül tette, nem kapott felülről semmit. Aki azt mondja, prófétának nevezem magam, megintcsak nem nézett utána annak, mit teszünk. Aki bennünk keresi a hibát, aki nem érti, miről van szó, már alkalmatlan.
-
folyt.

Callum
2008-11-20 17:17:32

Egyetértek!
Én is ezt magyaráztam Árpádnak hosszú ideig, és nála sokkal intelligensebb emberek is, de kár rá az időt pocsékolni.

kameron
2008-11-19 14:42:53

Nagyon is nyitott szemmel járnak az emberek,csak már belefáradtak mindenbe,nem ártana ezt is figyelembe venni és utána ítélkezni szinte mindenki felett.Sorolhatnék meg ezer érvet de ahogy a többi videónak a hozzászólásait olvasom inkább meghagyom ezt nálam bölcsebb embereknek!
Üdvözlettel.V.Károly.

kameron
2008-11-19 14:39:27

T.
Molnár úr.
Megnézve a videót és a csatolt szöveget,lenne egy kérdésem,
ki vagy kik döntik el,hogy ki "méltó"arra,hogy értse azokat a dolgokat amiket maguk, szinte Prófétának ki kiáltva magukat
hangoztatnak ezeken a videókon,már bocsánat de magukból dől az öntömjénezés,alázatnak nyoma sincs szinte sehol,pedig ha jól tudom és javítson ki ha tévedek,de ez lenne a keresztényi hozzáállás és úgymond igehirdetés?Ha önök azt hiszik,hogy itt
Magyarországon mindenki hülye hát nagyot tévednek!

A felhasználó további videói
A kilakoltatások az Emberi Jogok...
11:31
Hasonló videók
11:31