0 0 3
576
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2014. máj. 25.
Helló kedves leendő nézőim!
Leszögezném, hogy ez még csak egy próba-csatorna. Lehet, hogy lesz jövője, lehet, hogy nem.
Lényegében a kíváncsiság vezérel, ki az, aki hasonló ízlésvilággal rendelkezik, és véleményét meg is meri osztani. Kíváncsi vagyok a másik oldalra is, ki az, akinek az ilyen dolgok nem jönnek be. Nem azért csinálom, mert szeretem hallani a hangom, tulajdonképpen ez épp fordítva van.
Annyira sok filmkritikai videoblogger van már, hogy Dunát lehet rekeszteni velük, de véleménye mindig mindenkinek van. Filmek kritizálását könnyű kritizálni, amíg nem te csinálod, nem tudod, milyen a kamera vagy mikrofon másik oldalán állni.
Most ezt szeretném tenni én is, bár eddig nem kritizáltam senkit és semmit, véleményemet mindig csak magamnak, vagy pedig néhány barátomnak mondtam el.
Kimondottan japán filmekkel-sorozatokkal szeretnék foglalkozni, nem animékkel (vagy esetleg mégis:) ), és nem is amerikai filmekkel.
Ha érdekel a dolog, vagy csak szeretnél néha jót röhögni, akkor remélem, feliratkozol.
Hozzászólások | 3
doramalove
2014-06-05 18:52:11

Szia! Köszi az érdeklődést. Azt sajnos nem tudom megígérni, hogy nem lesz vége, hiszen még igazából el sem kezdődött. Én is jártam már így, tudom milyen rossz, hogy várja az ember, és csak várja, várja... Sajnos benne van a pakliban, hogy 'közbejön valami'. Nem, nem veszem bántásnak, rendes vagy, hogy leírtad. Igazából úgy gondolom, hogy aki ilyen videókészítésre adja a fejét, az igenis vágyik a figyelem középpontjában lenni, és ha valahol nem tud, akkor keres magának egy olyan közeget, ahol ez összejöhet. Önmagam bemutatására talán jobb lenne egy 'Had mutassam be önmagamat' csatornát nyitni, de - és itt jön a kedvenc ellentmondásom - nem tartom magam annyira érdekesnek, hogy figyelem középpontjában legyek. :) Furcsa dolog ez... A határozatlanság pedig szerintem még a gyakorlatlanság számlájára írható, mikor az ember először tesz valamit, még nem mindig biztos saját magában. De a visszajelzések miatt, amit Neked is köszönök, 'talán' (:P) a továbbiakban mérséklődni fog ez a faktor. :) Köszönöm a feliratkozást, én is megtettem. :) Szép napot! :) DLc

Hotaruchan
2014-05-25 18:55:21

nagy dorama fan vagyok,bár én a koreaiakat is szeretem. :D

A felhasználó további videói
Hasonló videók