101036 Loop készítése
71
1
2007. ápr. 16.

Itt látható hazánk mocskos árulói, én magam jobb oldali vagyok, de bizony tőlünk is betettem volna pár embert.... De a videó magáért beszél! Minden tiszteletem annak a HírTv-s hölgynek aki ezt megalkotta!!! GRAT!!! D.Ádám---->http://tagok.hotdog.hu/adams-1986

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
2007 óta hozzá lehetne tenni egy párat !!!
thumb
+ Orbán és a kollégium!
thumb
A tegnapi tüntikézés, minden volt csak nem egy tüntetés! Hazaáruló csőcselék gyülekezete! Nem lett volna szabad hagyni, mert akkor azt hiszik, ők mindent megtehetnek.Nem merték volna ezt megtenni, hogy rendőröket dobálnak nem csak 30 éve, de 10 éve sem!
thumb
Nagy igazsag,amirol beszel.Meddig tur meg a Magyar???
thumb
mindent még nem tudunk--de amit már igen, az is sokk
thumb
szar ballibsibibsik,országunk patkányai.
thumb
A szemét szakonyi és levágott fitymája,tomika bibsi mit keres a Csörtében?
thumb
Rohadékok!!!!
thumb
„…A kommunistáknál kártékonyabb és veszélyesebb embertipust még nem produkált a történelem. ( MKP,KMP,MDP,MSZMP,MSZP)
Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.
A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek… Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista. Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt maga, a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása úgy kívánja…”
Alexander Szolzsenyicin
thumb
Úgy látszik itt igaz a közmondás, más szemében a szálkát de a magadéban a gerendát nem látod meg. Mindenki más is "sütögeti a saját pecsenyéjét". Csak egy teljesen új generáció, talán 50 év múlva lesznek olyan emberek akik már normálisan gondolkodnak, mások segítségét látják maguk előtt és ez a sok mocskolódás nem lesz. Hányinger kerülget, most a jellemző: egyik kutya, másik eb.
thumb
csintalan=Svejk!Ilyen ember?!Mint egy hízott disznó!Kitölti a
képernyőt!
thumb
hamár enyire szereti némelyik ember ezzeket a rablokat mutassa meg nekem hogy lehet 42000-forintbol meg élni és fizetni a rezsit meg havonta kiváltani a gyogyszert meg még enni is
thumb
Laci te, hallod-e! Láttam a szédületes alakításodat a Hír TV „Péntek nyolc” című műsorában.
Jól lefasisztáztad a Jobbikot, náciztad a Nemzeti Gárdát és próbáltad meggyőzni a fideszes birkákat, hogy gazember itt mindenki, aki nem a Fideszt, azon belül is nem téged támogat. Abban is igazad van, hogy Magyarországot közönséges gengszterek, tolvajok és rablók irányítják; pontosan olyanok, mint te vagy. Mennyit loptatok eddig, mondd, Laci! Szerinted egy közönséges tolvaj hogy kérheti a magyar választópolgároktól, hogy szavazzanak rá? Már a saját munkásőr tollforgatóitok is feltették a nagy kérdést, hogy „megérte fiúk”..... ?
Laci, bár neked nyolc, azt azért elmondhattad volna a nézőknek, hogy a rendszerváltozásnak nevezett hazaárulásnál te Pető Iván csicskásaként üldögéltél az Ellenzéki Kerekasztalnál, ahová Lendvai Ildikó egykori MSZMP KB agitpropos munkatársaként keveredtél, Aczél György támogatás
thumb
Ez megy a Hír TV-ben? Látom az agymosás ott is megvolt.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
thumb
0:20
Szebb jövőt!!!
2007. ápr. 18.
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY