518 Loop készítése
0
0
2012. okt. 14.

Betiltott nyerőgépek - Orbán-Pintérnek a vállalkozóktól a jogvédőkig "mindenki" ellenség (Az Echelon-Tényfeltárók Filminterjúja Schreiber Istvánnal, a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnökével) (12 perc 48.88 másodperc)

Nyilatkozik:
Schreiber István (A Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSZSZ) elnöke)

Riporter:
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Operatőr:
Domján Tibor (Betiltott Keresztyén Újságíró, emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező)
Molnár F. Árpád (ELI)

Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ELI):
1. K6
2. 110825/1. Introduction

Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Kovács Adrienn Nikoletta (Echelon-Leleplező)

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.10.10., Bp., Váci út 184., Schreiber István irodája.
Készült: 2012.10.13. és 14., Budapest, Hungary (Magyarország).
Premier: 2012.10.14.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium!

A HÍRHÁTTÉR minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

Pintér Sándor és Orbán Viktor.

Schreiber István MSZSZ-Elnök és Molnár F. Árpád (ELI) HHMM-Főszerkesztő.

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az antifasiszta keresztényekből és zsidókból álló HÍRHÁTTÉR-t lassan 2 éve fasizmus vádjával betiltva tartják, jogvédőit házkutatások, fegyveres elhurcolások, pszichiátriai terror sorozatával üldözik. A Btk. 261. § (1) b) életfogytig terjedően bünteti!

Mivel nem támogattuk a zsidók és a cigányság kiirtását, hanem feljelentéseket tettünk az Internetes, teljes népirtásokra buzdítók ellen, ezért minden életvédő, hajléktalanvédő, roma jogvédő stb. Filmünket fasizmus vádjával a nyíltan náci rezsim betiltotta!

A tarhely.eu, amivel Pintérék összefogtak a betiltás érdekében, a mai napig szó szerint őrjöng a náci tömeggyilkosságokért(!) és azért, hogy ha csak kérdéssel fordulunk hozzájuk, a rendőrség rögtön erőszakkal törjön ránk és hurcoljon el mindannyiunkat!

BETILTOTT FILMEK a nép elleni repülőrobbantásokról! A tarhely.eu és más média bűnbandák minden tömeggyilkosságért!

2012-06-02. HÍRHÁTTÉR TV: Élő adásban az Elmeprogramozásról! A Civil Rádióban Molnár F. Árpád és Domján Tibor Echelon-Leleplezők!
(Film, 42:53.88 perc; KLIKK!)   Munkatársak:   Molnár F. Árpád "ELI"   ;   Domján Tibor   ;   Tóth Mónika és a Civil Rádió [Muzsikus Rádió]

Nyilatkozik: Schreiber István (A Magyar Szerencsejáték Szövetség elnöke)

Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező. www.hirhatter.org

2012-03-24. Youtube állásfoglalása: a gyerekeket a papoknak baszni kell, az Echelont titkolni, és el kell hallgattatni azokat, akiknek nem tetszik, hogy 10 youtube-os magyar kommentelőből gyakran 10 deklarálja, hogy ki kell irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot (A youtube-ot be kell tiltani!)
(KLIKK a cikkre!)   A HÍRHÁTTÉR és A HÍRHÁTTÉR politikai üldözött Keresztény Emberjogvédői, Újságírói, Echelon-Tanúi

Interjú: Molnár F. Árpád "ELI" (Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg.).

Operatőr:
Domján Tibor
Molnár F. Árpád (ELI)

Munkatársak:
Angela Trianglar (Musica)
Emma Paradigma
Kovács Adrienn Nikoletta

Music by
Molnár F. Árpád (ELI):
1.: K6 ; 2.: 110825/1. Introduction

Felvétel: 2012.10.10., Bp., Váci út 184.
Készült: 2012.10.13. és 14., Hungary.
www.hirhatter.org

Directed by Molnár F. Árpád "ELI" www.hirhatter.org

Nyilatkozik: Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSZSZ) elnöke.

Annette Kok, az EUROMAT elnöke. www.hirhatter.org

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Bemutatja

Betiltott nyerőgépek - Orbán-Pintérnek a vállalkozóktól a jogvédőkig "mindenki" ellenség

Az Echelon-Tényfeltárók Filminterjúja Schreiber Istvánnal, a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnökével

Az egyik úgynevezett "Super" Filmünket ajánljuk: "Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig". (KLIKK!)

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!
2012.10.26-ra a Keresztyén Roma Jogvédő és Echelon-Tényfeltáró, 3 gyermekes Nagy Sándor újra beidézése a 138 km-re lévő hírhedt állami bűnöző Tóth Zsuzsa pszichiátervezérhez, hogy megállapítsa, Nagy Úr azért náci, mert bűnöző, vagy mert bűnöző elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

Interjú: Molnár F. Árpád (ELI). Nyilatkozik: Schreiber István MSZSZ-Elnök. Interjú-Operatőr: Domján Tibor. Közreműködik: Kovács Adrienn Nikoletta. HÍRHÁTTÉR (HHMM): www.hirhatter.org

Super 8 8888

Super 8 8888

Obama-Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1.A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2.HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3.Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4.HAARP-project az Emberiség ellen
5.HAARP-álomban az egész bolygó

Orbán és náci bandája az Összes Elmetechnológiai és Keresztyén Filmünket, Cikkünket, Feljelentésünket Betiltotta! Mivel az Emberiség Végső Védelméről volt szó, így Orbán és bandája ellen az életfogytig tartó fegyházbüntetések és a kárhozat Feltétlen!

2012-06-08. FIGYELEM! CSAK AZ USÁ-BAN, DE OTT RÖGTÖN BETILTOTTÁK! HÍRHÁTTÉR TV: Leon Panetta, az ostoba CIA-s védelmi miniszter versus Bill Clinton és az elmeprogramozói világuralom     (Film, 6:58.88 perc; KLIKK!)

BETILTOTT FILM! Ezért Delta Kód 8888!

A világ Echelon-Tanúi jellemzően hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Molnár F. Árpád (ELI) a bűnüldözésben kezdte a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. 2001 óta hadban áll a bűnöző rendszerrel. Politikai gyilkosság elől többször távozott külföldre. 2004 elején logikai úton lett Keresztyén, miközben TUDNI kezdte...

A politikai gyilkosságok létét és intézményrendszerét mi tártuk a nyilvánosság elé. A mai napig az egyetlen titkosszolgálati leleplező média vagyunk!

Molnár F. Árpádot (ELI) már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak.

1. Megmondtuk: Orbánt nem fogadhatják Egyiptomban!
2. Orbán Egyiptomba ment és 1 nap múlva kitört a pánarab forradalom!
Ésaiás 43.!: "Adtam Érted Egyiptomot!"
3. orbán házkutatással és A HÍRHÁTTÉR Blokkolásával a Cikket és a Képet BETILTOTTA!

Pl. a pánarab forradalomról ajánljuk BETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Libanonból a holtak világtengere
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen
3. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (...kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért...)

Ajánljuk pl. Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta - Globalista titkosszolgálati terrorizmus Magyarországon
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek...

Orbán és náci bandája az Összes Elmetechnológiai és Keresztyén Filmünket, Cikkünket, Feljelentésünket Betiltotta! Mivel az Emberiség Végső Védelméről volt szó, így Orbán és bandája ellen az életfogytig tartó fegyházbüntetések és a kárhozat Feltétlen!

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!
HÍRHÁTTÉR

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R
∆ ∆

Directed by: Molnár F. árpád "ELI"
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!


Érintve: nyerőgépek, pénznyerő automaták, EUROMAT, Annette Kok, interjú, játékterem, roulette, casino, kaszinó, póker, fogadás, tét, félkarú rabló, MSZSZ, Magyar Szerencsejáték Szövetség, Schreiber István, Molnár F. Árpád, Las Vegas, rulett, royal flush, poker club, zseton, tét, lapjárás, Váci út, riport, beszélgetés, film, hitel, lottó, totó, kocsma, mulatóhely, kockázás, pörgetés, dobókocka, vállalkozók, tőzsde, kockázat, befektetés, elnök, játékgép, IMF, IMF-tárgyalások, vállalkozás, beszállítók, munkanélküliség, Lengyelország, Európai Bizottság, ombudsmann, ombudsman, emberjogi bíróság, Strasbourg, Strasszburg, jogorvoslati fórumok, versenyjog, alkotmánybíróság, megkárosítás, szerverközpont, szerver alapú szerencsejáték, erkölcs, alku, lefizetés, megvesztegetés, kollektív büntetés, függőség, szenvedélybetegség, nemzetbiztonság, mandiner.hu, Mandiner, nagytőke, tőke, magánvagyon, állam, tiltás, Balogh Ákos Gergely (TuRuL_2k2), online casino, Gibraltár, Málta, offshore cégek, online játék, online games, adó, adóbevétel, fluktuáció, Fidex, Fidesz, Orbán Viktor, Pintér Sándor, jogszabály módosítás, jogalkotás, megadóztatás, hatalom, pénz, adófizetés, bevétel, profit, befektetés, status quo.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Music and Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY