Betontörő...

15
Feliratkozom
Teddyk9
2338 videó
1200 Loop készítése
12
0
2008. jan. 30.

...hát ez a pali vagy vak...vagy vakmerő...

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Waze, wapsuvap. Te viszont nem! :)
thumb
wapsuvap: az első fék használata vészfékezéskor nem jár automatikus orra bukással. Az ember keze sokkal precízebb, mint a lába, és még egy kezdő is észbe tud kapni, hogy gyengíteni kell a satuféken. A hátsó lábfék nem ilyen, az ember lába alaphelyzetben is durva, vészfékezésnél nagyon könnyen "beragad". Igen, jó dolog a hátsó fék, de egy nem profi elégedjen meg a fékhatás 90%-át adó első fékkel, cserébe irányítani is tudni fogja a motort pánik közben.
thumb
Az igaz, hogy a gépkocsi is az első tengelyén fékeződik, de autó ritkán borul át az első keréken... ezt a motor meg kb. egy Simson kategória.
Tárcsaféket meg nem csak azért szerelnek egy kocsira, mert jobb, vezettem én egyszer egy 15 éves Maseratit, amin dobfék volt elöl, lett is halálfélelem fékezés közben. A tárcsafék jobban szabályozható, és a fékezéskor az is lényeges, hogy a két kerék fékezése között minél kevesebb legyen az eltérés.
thumb
Na ja. A Honda motortervező mérnökei is jól be voltak b..va, amikor egyes gépeik első fékjének behúzásakor aktiválódik a hátsó is. :-)
Motorozok már egy ideje, és jópár balesetet kerültem el úgy, hogy használom mind a két féket. Az első kerék is megcsúszik egy bizonyos határon túl.
thumb
Sokat kerékpározom és komolyabb versenyzők tanítottak meg még gyermekkoromban, hogy csak az első fékkel szabad fékezni, igaz a technikáját meg kell tanulni és gyakorolni. Wapsuvap nem kétkerekezik. =;-)
thumb
Wapsuwap tisztán látszik, hogy te nem motorozol. Valamint az is, hogy fizika órán is aludtál. A motorkerékpár és a személygépkocsi is az első tengelyén "fékeződik". Az a sokkal hatásosabb fék mindkettőn. Legközelebb nézz csak meg egy motort vagy egy autót és gondolkozz el azon, miért szerelnek előre a motorokon két nagy átmérőjű tárcsát 6 dugattyús féknyergekkel, míg hátra csak egy sokkal kisebbet 1 dugattyúval. Valamint a normál személyautókon miért van szintén elöl tárcsa és hátul meg csak dob
thumb
Jaja... Nem használ hátsó féket, hanem csak elsőt és akkor talán nemcsak a betont, hanem már az aszfaltot is lebólintja :) Okosabb vagy mint egy 5.-es :)
thumb
Szerintem épp azért füstöl a hátsó kerék, mert van fék. A blokkoló hátsó kerék instabilitást okoz, látható is, hogy nincs irányban a motor. A sofőr bepánikolt, blokkolt, emiatt nem sikerült a két betonelem között elvinni a gépet. Legközelebb több esze lesz, és vészfékezéshez nem használ hátsó féket.
thumb
biztos telefonál..
thumb
Szerintem, nincs fék!*
Felhasználó videói
thumb
1:14
(18!) Halálos filmezés
2009. ápr. 27.
thumb
0:14
A tálentum...
2009. ápr. 27.
thumb
0:49
Köszi a segítséget!!!
2009. ápr. 27.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY