31306 Loop készítése
45
0
2018. máj. 8.

Sziasztok!
Itt is lenne az új rész, jó szórakozást hozzá!
FB: https://www.facebook.com/indeedanime/

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Astával egyszerre van a szülinapunk :3 xDDD
thumb
SZERETNÉD a nyaradat egy összetartó Animés közösségben játszva tölteni? SZERETNÉD minden idők legjobb Animéiből nevelni kedvenc karaktereidet egy meglepetésekkel teli oldalon?
Mi SZERETNÉNK, hogy Te is ott legyél 06.15-én 17:00-tól a KARAKTERFOGLALÁSON!
(A Kezdő nevelők kivételes odafigyelésben és segítségben részesülnek)

https://shichibukai.gportal.hu/ - "Éld át a Saját kalandodat!"

FOGLALÁS: 06.15. 17:00-tól
KÉRÉS: 06.16. 17:00-tól
NEVELÉS: 06.17. 14:00-tól
thumb
Imádom látni ahogy lebecsülik Astát erre meg ő megcsapja őket a 3 méteres kardjàval.

Köszi a feltöltést. Itt valami nem stimmel. Ez túl könnyű. Túl gyengének tűnik az ellensèg.
thumb
Azthiszem, hogy a 49.-ik résznél látjuk Asta formáját.
thumb
Ja! A helyesírási hibákért bocsi, nagyon rosszul megy. (:,
thumb
Jólvan. Kell egy vitapartner? Gyre fel inadvideóre, és kész! Na jó, hagyjuk, nam akarok senkit megsérteni. Köszi a részért és a soriért is.
thumb
hát én sem tartanám Narutó kopinak viszont abban egyet értek hogy egy ilyen sztoryt kivitelezni lehetetlen 52 rész alatt viszont a probléma ugyan az mint a narutónál a fő hősünk egy idióta Natsu is idióta volt meg Luffy is de azért őket jobban birtam bírom (értem én ezt a lnyokkal kapcsolatos jelenetekre) De ha nem lennének idióták nem lennéne érdekes sem Narutó összejött végül azzal akivel össze illet és Natsu ha jól tudom ösze jött a mangában Lucyval Atsa szerelmi életére hogy mikor derül fény az nem tudom de hogy még addig egy csomó csaj fel bukkan Astra mellet az hódziher eddig ha jól számolom Astra Szereti a nővért , Astrát szereti Noelle és az arany hajnalos csaj , na meg már Rebeka és Marie rá hajtott már 4 szerelmi szál van kibontakozó félben ha igaz amit korábban olvastam akkor nem kétséges hogy háremet alkot bár ahoz is idióta hogy tudja mi az iszogatás lányege szóval ez még biztos odébb lesz . amig ilyen részek vannak nem érdekel ha nincs harc na jó itt volt
thumb
Valaki írta, hogy sok a filler rész akkor most leírom, hogy az anime indulása óta kb. 2 filler rész volt a többi mind a benne van a mangában egyszerűen csak lassan halad a story, mert tényleg mindent meganimálnak még a legapróbb cselekvést is, mert nagy valószínűséggel kapni fog 2.évadot az anime, mert 150+ fejezetet lehetetlen 52 részbe belesűríteni.
Ha most még sokan a Narutohoz hasonlítják, akkor elárulom, hogy később ezek a "hasonlóságok" eltűnnek, (esetleges SPOILER következik)

már csak azért is, mert Asta nem veszti el az irányítást az erje felett végig magánál van, csak kell egy kis idő, hogy tökéletesen elsajátítsa, szóval egyáltalán nem lesz Naruto kopi.
thumb
Teljesen egyetértek IndeedAnime.
Talán azt el kell mondani még, hogy megtévesztő lehet a hasonlóságuk, az alaptörténet és kigondolás nem egy gyenge felhozatal. Úgy a Naruto mint a Black Clover próbálja ezekkel az olvasók, avagy nézők érdeklődését fenntartani a manga iránt. A történetben a főhős egy erős céllal kell megbírkózzon, egy hosszú fejlődésen kell átessen, mindez bonyolítja a történetet, konfliktusokat hoz létre, kibővíti a cselekmények számát mindez szükséges egy nagyobb és többrészes anime filmesítéséhez, a manga tökéletesítéséhez és kivitelezéséhez.
(sorozat kritika)
thumb
Úgy látom kisebb tévedések vannak a Black Cloverrel kapcsolatosan.
Először is a Narutohoz köze nincs a Black Clovert Tabata Yuuki írja még most sincsen befejezve a manga(még mindig dolgozik rajta a Mangaka). A Narutot Kishimoto Masashi írta, ami be lett fejezve, szintúgy az anime is.
Az hogy Asta Varázsló Király szeretne lenni egyáltalán nem összekapcsolható azzal, hogy Naruto Hokage akart lenni.
Miközben Naruto a falu elismerését akarta elnyerni a Hokagévé válás által, addig Asta meg akarja mutatni, hogy nem kell szerencsésnek lenned ahhoz, hogy Varázsló Királlyá válj, nem kell nemesi családba születned ehhez, ő bizonyítani akarja az állítását. Ez abszolút nem nevezhető koppintásnak, hiszen a két animeben a stúdió a közös egyedül.
Az anime nem lesz 200+ részes, egyelőre 51 részes, de lehet hogy lesz 2. évadja hiszen a mangának sincs vége, ahogy azt nem rég leírtam. Az aggodalom teljesen jogos, hogy össze lesz csapva mivel kevesebb, mint húsz rész van hátra az egész animéből és Asta démoni erejét még nem láttuk.
Ennyi lenne további kérdésekre szívesen válaszolok Facebookon,
további szép napot!
thumb
Aki kevésbé ismeri a Naruto hátterét, annak nem tűnik fel, de a Black Clover a Naruto alapsztoriját másolja, hiszen a Naruto eredetileg varázslókról szólt volna, nem ninjákról, valamint ott a démonoskönyv ala kyuubi,vagy hogy én leszek a varázslókirály ala Hokage. Tulajdonképpen felesleges Asta karakterén felháborodni, hiszen ugyanaz, mint Naruto volt az első sorozatban, lassan fejlődik, de idővel komoly(szerű) karakter válik belőle, és ne féljetek nem lesz összecsapva, nagy valószínűséggel hosszú sorozatról lesz szó 200+ résszel. Köszi a feltöltést!
thumb
Istenem...Még SteeelBlade-nek magyarázkodnia is kell,mert elmerte mondani a véleményét.Beszarás xD Egy kulturált vélemény volt,erre meg "ha nem tetszik,nem kell nézni"komment. GeeZ ...Hány olyan shounen-t ismersz ahol az MC nem túlbuzgó?(valjuk be van olyan is ahol a shounen ugy viselkedik mint egy shoujo :"D)Narutó,Dragon Ball,One Piece hirtelen tényleg ennyi jut eszembe,de ezekben az MC-k is ilyenek.Ez illik legjobban ehhez a műfajhoz. :)
thumb
Ha egy Shounen-t összeteszel Vicces humoros karakterekkel... szerinted ebből mi lesz?
Azért kell elfogadni h nem csak harcok vannak mert ez egy olyan anime, ahol lényegesen fontos a hangulat megteremtéséhez a karakterek vicces személyisége.
Amúgy ebben az animeben is van karakterfejlődés.. úgy Noelle, Yuno, Asta, mint még mások is átmentek egy fejlődésen.
Igen.. egy shounen harcokra épül DE és ez nagyon nagy DE nem mindenki beteg állat hogy csak gyilkolni tudjon.. általában minden shounen-ben van Jellemfejlődés..
Magyarul azért ölnek , vagy azért térnek rossz/jó útra mert átéltek mindenféle megpróbáltatást , nehézséget és emiatt jutottak olyan következtetésekre hogy harcolniuk kell.
Szóval igen is van értelme a fillér epizódoknak(lásd Naruto ott fillereknél sokat tanul az életről),
ebben az animeben is..
Abban talán egyet értünk h nemsokára az anime végéhez érünk és nem sokat tudtunk meg.. nagyon titkolóznak a készítők vagy csak elbasszák a végét... bármi is legyen nagyon sajnálatos. Amúgy meg Asta tényleg nagyon komolytalan 31 rész után is, de ez engem nem tud zavarni amíg a készítők jól végzik a dolgukat.
Az én csalódásom a történetben , h a sok fillér miatt így a végére lehet h össze lesz csapva a lényeg.. a végén derülnek ki Astarol a dolgok.. a titkok, a megválaszolatlan kérdések.. csak ez az egy amit elbaszak.(szerintem)
thumb
GeeZ,

Tudtommal a Shounen az is anime. Ez egy alkategória, az anime egyik fajtája. Többnyire fiatal fiú / gyerek életét követi nyomom harcokkal és jellemfejlődéssel.
Az pedig h nem a mi dolgunk bele élni magunkat “dude” szerintem nagy hülyeség a részedről.
Ha nem úgy állsz egy anime-hez h üsse kő megvárom mi lesz belőle , elfogadom ha vannak hibái is, megpróbálom a lényeget kiszűrni belőle, azt ami pozitív és figyelmen kívül hagyom a hibáit akkor nem lesz élvezhető. Abban egyet érthetünk, hogy minden karakter más és más. Ebben az animeben kulcsfontosságú a karakterek személyisége. Ez adja neki a hangulatot, ettől lesz humoros az anime. Ha nem lenne Asta olyan tökfej, vagy Yami, Luck, Noelle, a testvérkomplexusos orrvérzős bátty, Bah ah, a varázslókirály .. a nemesek arrogáns viselkedése.. akkor elvesztené azt a megszokott vicces feelingjét.. ez az anime szerintem zseniális, sokszor megnevettetett a sok hülyeségével.
Ja és GeeZ, nem sértésből, miért van az h engem nem zavar a kiabálása? Szerintem pont illik a karakteréhez. Te/ti milyen hangerővel hallgatjátok? Lehet ott kezdődnek a bajok..
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY