15808 Loop készítése
71
0
2013. ápr. 9.

Felirat szerzője: Namida Fansub & Vampire Famiglia
Fordító: Cat999
Lektorálás és formázás: Hibarin

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
köszi a feltöltést !!!
thumb
Én megértem, hogy nincs "normális" befejezése az animének. Nagyon eltérőek a vélemények, valaki azt szeretné, hogy Yozorával jöjjön össze Kodaka, valaki meg azt, hogy Senával és nem akrják senki kedvét elrontani, egy számukra "rossz" befejezéssel. Véleményem szerint Yozorával kéne összejönnie, de döntse el mindenki saját maga :), csak egy kis fantázia kell hozzá. Köszi a fordítást.
thumb
Sorry for the language
Ez baszki valami baszottul szar befejezés.....
Ilyen szart ritkán látok, a szálak felé nincs lezárva, a szereplők felének nincs normális indíték a dolgaihoz, és ez a lezárás valami cseszettül össze lett csapva...
Amúgy köszi a fordítás a két évadon keresztül :)
thumb
Hmm. Szinte mindegyik így ér véget. Nem mond el semmi lényegeset, csak arra akar utalni, hogy "hallod? lehet... de csak lehet hogy valamikor a távoli jövőben megkapod a befejezését." Szóval hogy is van ez? Yozora volt az első barátja. Vagyis nem mert Sena már régóta tudta hogy vele találkozott hamarabb. De konkrétan azért lelépni mert nem vele házasodik össze? Áááh.. butus! Sok minden történt egyébként, nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz. Persze ott volt bennem a tudat hogy "basszus egy klub és nem veszik észre a baráti köteléket..." Hát ha 6 év után akarnak új évadot akkor minden tiszteletem és szóljatok :D Nem írtam le minden gondolatom mert hosszú lenne.
thumb
Megintcsak egy olyan anime ami nem kap normális befejezést. Hogy folytatást várhatunk-e? Őszintén nem hiszem. Ez egy 2013-as anime. Szerintem lassan 6 év elteltével nem fognak hozzá normális folytatást/befejezést készíteni. Sajnos sokszor belefutunk ebbe ugye...
thumb
Ez most komoly?!? Miééééért? Nekem elég lett volna egy olyan lezárás is mint a többi hárem animénél, hogy megmondja nekik azt, hogy nem járhat egyikükkel se, mert mindannyiukat szereti a maguk módján... De neeeem, a végén bedobnak egy csattanót, reményt, amely folytatást ígér! Ami nem fog bekövetkezni! De most komolyan, belehaltak volna a készítők egy normális befejezésbe? Mondjuk egyik hárem animének sincs normális befejezése, helyesbítek. Belehaltak volna VALAMILYEN befejezésbe? Mert ez itt egy nagy semmi! Egy csalódás... Viszont maga a rész jó volt, tele érzelmekkel, nevetéssel, hozta a szokásos formáját, csak a vége... Bár ne ilyen nyitott lett volna! Vagy ha igen, akkor legyen már következő évada! Én olyan vagyok aki nem adja fel, és a remény hal meg utoljára... Úgyhogy nagyon remélem, hogy lesz harmadik évad!!! Mert amúgy imádom ezt az animét, nagyon szórakoztató, kikapcsol :)
thumb
remélem nem örökre ment el yozora mert most nagyon levert engem aval az üzenettel.. :( remélem lesznek még részek nagyon jó lenne.
thumb
Köszi a részeket ;)
thumb
köszi a feltöltést !!
thumb
Szóval a vége, hogy nincs vége? :S
thumb
V26 Nincs neki ha jól tudom. :(
thumb
Ez az anime tökéletes példa arra, hogy hogyan tud 23 résznyi jó történetet, egyetlen befejező rész teljesen elszúrni.
thumb
köszi a feltöltést !
thumb
Most jöhet a 3. évad. :P
thumb
Remélem lesz 3.évada :) Jó lenne látni hogy Kodaka és Sena összejönnek :) de jó lett volna ha legalább megcsókolták volna egymást :) Yozorát kicsit sajnálom, remélem azért nem megy el és a barátai útána mennek :)
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY