3035 Loop készítése
47
0
2020. jan. 12.

Hali!

Itt is lennénk a befejező résszel.
Köszönjük mindenkinek, hogy velünk tartottatok, remélem mindenkinek tetszett az anime.

Sajnos úgy tűnik, hogy nem lesz folytatás a végéből kiindulva+ Original endinget kapott. :/
Ha mégis kapna, (amire nagyon kicsi esély van) egyértelműen azt is visszük, meghát áprilisban jön egy OVA.

Ha tetszett, csapass rá egy szivet + írd le véleményedet! :)

BD várható belőle

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Kíváncsi vagyok, hogy ez milyen hatással lesz az OVA-ra. 5 befejezés nem férne bele. Bár lehet, hogy csak egy sima kiegészítő rész lesz. Viszont mangába megnézném én is Furuhashi -t. Remélem tényleg kidolgozzák. A mangában ő volt a legszerethetőbb.
thumb
Köszi a feltöltést! Adnám ha lenne belőle egy 3.évad :D
thumb
Na erre nem számítottam, hogy Route-ok lesznek. Mivel Furuhashi Fan voltam, így örülök, de az sem lett volna baj, ha az egyedüli nyertes Uruka lett volna, mivel őt is szeretem. :D
thumb
Amúgy ez egy jó ötlet lenne. Így mindenki megtalálja maga verzióját :D
thumb
CallMeBr0 nekem is ez jött le. Bár ez csak a következőből derül ki.
thumb
Spoiler:


A mangába nagy esélyel minden lánnyal ír egy külön történetet/verziót az író.
Az első úgy ért véget,hogy Urukával összeházasodnak.Mondjuk ez csak az én véleményem:)
thumb
Lassan körvonalazódik a vége. A romantikus szál lezárása másabb lett, mint amire számítottam. De a a készítők szándékosan a végére hagyták Nariyuki szemszögét. Ami érthető, hisz eddig neki csak a tanulás volt fontos. Viszont ebben a részben gondolkodik el először, hogy mi legyen utána. A manga jól kifejti az ő álláspontját. Ezért a már majdnem 100%-os lezárás érthető és nagyon jó. Remélem az utolsó OVA ezt dolgozza majd fel. Az egyetlen manga, ami eddig végig le tudott kötni.
thumb
Köszi az egész évados munkátokat jó anime volt
thumb
Éppenséggel ahogy látom a feltöltési időt, nem voltam elmaradva vele nagyon (egy hónap). Nekem tetszett, viszont akkor ezek szerint nem lesz belőle új szezon. Bár nem mintha kellene, ugyanis lényegében le lett zárva. Fokozni lehetett volna egy "X évvel később" részlettel a végén, hogy kiből mi lett, de jó ez így is. Egyébként szerintem két lehetőség van: vagy Uruka volt az, aki felsegítette a tüzijáték kezdetekor (reális ugyanis később a saját kezüket nézik mintha flashback-jeik lennének) vagy valahogy a húga ottmaradt és ő segítette fel XD
thumb
A manga alapján inkább Uruka felé billen a mérleg. az egyetlen, aki a mangában bevallotta neki. remélhetőleg már nincs sok hátra a mangából, mert már lassan utoléri az animét (már készül az utazásra Uruka). A másik négy karakter közül csak Fumino ismerte be magának, hogy szereti, de ő nem tudta bevallani. nagyon kíváncsi leszek, hogy végül mit hoznak ki zárásnak. Poén lenne, ha egy semmilyen lezárást kapna, mint a legtöbb fanservice anime és manga. Bár az anime Nariyuki egyetemre való bejutását dolgozza fel. Az pedig jól sikerült. valhogy már az első résznél sejtettem, hogy végül tanár akar majd lenni.
thumb
Ha nem tudja meg felkötöm magam
thumb
Köszönöm a Feltöltést és a Fordítást :) . Mindent összevetve 1. illetve 2. évadot nekem tökéletesen megfelelt :) . Az összes főbb karaktert kellően érthetően bemutatták az összes lánynak érthető / a valóságban-is elképzelhető indoka volt miért szerette főhősünket ( a legtöbb hárem animében azért ezek nem megszokottak sajnos ) . Mindent egybevetve én kellemesen csalódtam ebben a műben 1 picit kiemelkedett a tucat hárem animékből . Remélem a kedves fordítónk / lektorunk még elhoz hasonló vagy más műfajú animéket :) . A nyelvtani vagy írásjeli hibákat meg szerintem fölösleges firtatni mivel ez 1 rajongói fordítás nem pedig 1 havi 300 - 500.000 Ft hazavivő profi munkája .
thumb
@krisz199898 Ez itt a Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai anime komment szekciója. Itt rajonghatsz (vagy nem) az animéért :D És örülhetsz, hogy minden eddigi rész elkészült. És megköszönheted.
thumb
Kedves @krisz199898 látom a toleranciád és a felfogóképességed is elég gyatra szóval ezt próbáld lassan olvasni akkor lehet megérted. A fordítók saját idejüket és energiájukat szánják ezekre a munkákra, úgy, hogy kb semmi hasznuk nem származik belőle. Esetleg megengednéd nekik, hogy azt fordítsanak amit ők akarnak? Tudomásom szerint nem tartozik senkinek semmivel, hogy azt fordítson amit más szeretne. Arról nem is beszélve, hogy milyen alapon vonod kérdőre, hogy milyen ember ha nem fejez be valamit, azért álljunk már meg egy kicsit. Kismillió oka lehet, hogy egy ember miért nem folytat valamit amit elkezdett. Simán lehet, hogy azért mert nem szívesen csinálja már bizonyos okok miatt vagy esetleg más oka van, de te elég nagy mazo lehetsz ha egy dolgot azután is folytatsz, hogy van felette befolyásod és mégsem szívesen csinálod. Senkit sem kötelező nézni, arról nem is beszélve, hogyha választ kaptál a kérdésedre a felesleges spemeléssel semmit nem fogsz elérni max azt hogy felcseszed a fordító és esetleg mások agyát vele. Egyébként végtelenül egyszerű a megoldás, azt az időt, amit itt felesleges kérdésekkel töltesz használhatnád angol tanulásra és nézhetnéd vagy fordíthatnád magadnak amit szeretnél és akkor nem szorulnál másokra meg hát elég sok mindenre jó lesz még az az angol. Remélem tudtam segíteni, és szinte biztos vagyok benne, hogy egy szép választ fogok kapni erre a kommentre de ne is fáradj a válaszolással ugyanis nem áll szándékomban többet írni neked elvégre nem a szájkarate lenne a célom, hanem csupán őszintén remélem, hogy hátha ettől egy kicsit magadba nézel. A többiektől meg elnézést, hogy emiatt kaptak egy felesleges értesítést. :)
thumb
És ? Bele kezdtél valamibe? Vagy te olyan ember vagy hogy bele kezdesz mindenbe es mindent félbe hagysz?
1 | 2 | 3
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY