427 Loop készítése
2
0
2013. jan. 26.

Börtönnapló: Domján Tibor Újságíró, akit Otthonvédőként, tehát bűnözőként bebörtönöztek (A Világszintű Echelon-Leleplező szabadulása utáni HHMM-Dokumentumfilmje) (98 perc 38.38 másodperc)

Előadók, Leleplezők:
Domján Tibor (Supertitokolt Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Filmrendező, a kezdetektől fogva Supertitkolt Molnár F. Árpád (ELI) által alapított, a rekordüldözött és rekordtényfeltáró HÍRHÁTTÉR Multimédia Munkatársa)
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Executive Producers:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)

Operatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta (Orbán nemzetközi fasiszta rezsimje által Betiltott Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező)

A Vágófelvétel Operatőre:
Molnár F. Árpád (ELI)

Záró Animáció:
Sid Modwooder

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.01.18. Bp., Magyarország.
Készült: 2013.01.22-24., Budapest, Hungary.
Premier: 2013.01.25.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Dokumentumfilmje

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Bemutatja
Börtönnapló: Domján Tibor Újságíró, akit Otthonvédőként, tehát bűnözőként bebörtönöztek

Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor Világszintű Keresztyén Echelon-Tényfeltárók.

Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

Felvétel: 2013.01.18.
Készült: 2013.01.22-24.
Premier: 2013.01.25.

Alcím:
A Világszintű Echelon-Leleplező szabadulása utáni HHMM-Dokumentumfilmje

Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor Világszintű Keresztyén Echelon-Tényfeltárók. Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta.

Orbán utasítására A KERESZTYÉN HÍRHÁTTÉR tartalékhelyét is betiltották az atw.hu-n, ezt a nagy babiloni szajha kurvaképet téve a helyére, ezzel a felirattal: "ISMERD MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!"

Minden magyarok két leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözője a náci üldözésekben is rekordokat döntögető Csóka János alezredes és csicskája, Babar Tamás.

A Fideszes Csóka János alezredes és csicskája, Babar Tamás a XV. kerületi rekordmoslék kapitányság vezető bűnözői.

Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor Világszintű Keresztyén Echelon-Tényfeltárók. Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta.

Csóka János alezredes és csicskája, Babar Tamás az orbán-pintéri XV. kerületi rekordmoslék kapitányság vezető bűnözői.

A példátlan üldözéssel naponként mind kiemelkedőbb Kordokumentumfilm, Amelyre Orbán hatóságilag Betiltatta a Teljes HÍRHÁTTÉRT!!!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"!

Csóka János és Babar Tamás.

Babar Tamás és Csóka János.

Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány Vizoviczki fizetett fasiszta terroristája. Ő írta alá ellenünk a házkutatási és betiltási parancsokat is. A fasizmus hamis vádjával való betiltásunkat Pintér Sándor kezdeményezte. Vizoviczki után e bandát is vadásszuk!

Az Orbán Ráhelista náci kilakoltatást e Filmünkben láthatja:
"Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!" (KLIKK!)

Orbán Viktor és Széles Gábor teljes egységben: minden pártpszichiátriai politikai terrorizmus, elektrosokk, gyilkosság, Keresztény- és Echelon-Tanú-üldözés, eltitkolás és titkosszolgálati D-Notice, valamint Jogvédőink elleni, szó szerinti gyilkos uszítás!

Molnár F. Árpád (ELI) a romagyilkosságok állami háttere legfőbb leleplezője, legüldözöttebbje, legtitkoltabbja, és ő rendezte minden magyarok legtöbb és legtényfeltáróbb romagyilkossági filmjeit. Feltehetően a legtöbb feljelentést is ő tette a tárgyban.

Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor Emberjogvédők, Világszintű Keresztyén Echelon-Tényfeltárók. Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta Emberjogvédő Újságíró, Echelon-Leleplező.

Orbán-Obama-Terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg! Az elhurcolást elkövető rendőrök - Babar Tamás és Csóka János alezredes, akik Magyarország leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözői - gyűlölködve és szó szerint vadásztak a HÍRHÁTTÉR antifasiszta jogvédőire, a helyszínen is sor bűncselekményt elkövetve!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!
2012.10.26-ra a Keresztyén Roma Jogvédő és Echelon-Tényfeltáró, 3 gyermekes Nagy Sándor újra beidézése a 138 km-re lévő hírhedt állami bűnöző Tóth Zsuzsa pszichiátervezérhez, hogy megállapítsa, Nagy Úr azért náci, mert bűnöző, vagy mert bűnöző elmebeteg.
2012 Karácsonya előtt úgy két nappal Domján Tibor Úr végzést kap, miszerint január elején a veszprémi börtönbe kell vonulnia, mert egy rendőr megállapította róla a búza utcai kilakoltatás után, hogy otthonvédő, tehát bűnöző.
Szintén Karácsony előtt 1-2 nappal odaszólnak Domjánnak és Molnárnak, hogy Pintér megbízására minden magyarok két leghírhedtebb kilakoltató és náci rendőrbűnözője, Csóka János alezredes és csicskája, Babar Tamás kiterjedt állami üldözést indított ellenük.
2013.01.07-én Domján Tibor megkezdi börtönbüntetését Veszprémben, mert a búza utcai család kilakoltatásán jelen volt, ezért otthonvédő bűnöző. A bíróság közölte, hogy ők ezt nem vizsgálják, csak az a dolguk, hogy megállapítsák a börtönbüntetés hosszát.
Ugyanezen a napon a rendőrség kiszáll a HÍRHÁTTÉR egyik Munkatársához, hogy Domján Tibort fasizmus hamis vádjával, Sopron megbízásából a soroksári rendőrség kihallgassa. De Domján Úr már Veszprém börtönében ül, mint emberjogvédő bűnöző.
Ahogy Domján Tibor Úr szabadul a börtönből, 11-én máris megkapja a következő idézést fasizmus hamis vádjával. Eszerint a soproni rendőrség 2013.01.21-e kora reggelre a soroksári rendőrségre utaztatná, mert fasizmusa rendkívül veszélyes a társadalomra.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor Világszintű Keresztyén Echelon-Tényfeltárók. Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta.

A politikai maffia leghírhedtebb orvosokkjaiból!: Pigniczki Zsuzsanna, Antal Albert, Keller Éva, Kiss László, Kelemen Oguz, Szűcs Attila, Zala Attila, Kákonyi Róbert, Erdélyi Rita, Magyar László, Veér András, Döme László, Bognár Géza, Gibiszer Éva stb.!

Magyar László ezredes a kultikusan megszervezett haláláig minden rendszer és párt örök pszichiáter bérgyilkosa volt. Mellette a Molnár F. Árpád Rekordtényfeltáró anyja, aki a katonai kórház bizalmasa volt, a legszörnyűbb bűntettek gátlástalan végrehajtója.

A tömeggyilkos Pigniczki Zsuzsanna jelenleg a kecskeméti börtön pszichiátere. 2010 óta Orbán Viktor, Pintér Sándor és Hende Csaba operatív és népirtó bűnözője. Környezetéről, munkatársairól és az elítéltekről is folyamatosan jelent.

A tömeggyilkos Magyar László nagyon magyar volt: nevében és állampolgárságában is. A nácik is haláláig és azt követően is végig pártolták, nem titkolva, hogy élvezik az ártatlan magyarok sokkolását és tömeges halomra mészárlását.

A Dachau koncentrációs tábor barakkjai is gyakran beteltek a civilek tömegeivel, mint Orbán Viktor és Pintér Sándor börtönei és a haláltáborokként működő pszichiátriái és elmegyógyintézetei.

Filmjeink közül: "Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!". (KLIKK!)

FIGYELEM!!! AZ ELMESZAKÉRTŐI VIZSGÁLATOKRA RENDELTEK ÉS A BÖRTÖNÖK ELÍTÉLTJEI ÚGY BESZÉLJENEK A PSZICHIÁTEREKKEL ÉS PSZICHOLÓGUSOKKAL, HOGY TUDJÁK: MONDANDÓJUKRÓL TITKOSSZOLGÁLATI JELENTÉS KÉSZÜL!!!

Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány Pintér Sándor végrehajtója és üzlettársa. Pintér védte meg attól is, hogy Vizoviczki többi rendőrvezetőjével bukjon. Pintér bízta meg azzal is, hogy a HÍRHÁTTÉR elleni házkutatás aláírása után teljes betiltást rendeljen!

A Molnár F. Árpádtól és a HÍRHÁTTÉRTŐL a foglyok és az elítéltek kérjenek kapcsolattartást. Minden rendőr- és politikusbűnözésről, az elítéltek elleni terrorról várjuk a beszámolókat is. Telefonszám: +36/30/919-6386. E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

Fent Auschwitz, lent Orbániáda vidám kollektívája!

Orbán Flóra, a tömeggyilkos paranoiás schizophrén elmebeteg Orbán Viktor lánya. A tömeggyilkosok utódaikat is aberrált tömeggyilkosoknak akarják nevelni.

Orbán Ráhel

Orbán Gáspár Sátán 6-os mezben.

Orbán Flóráról az orbán-pintéri szervkereskedelem is eszünkbe jut.

Auschwitz és Orbán családi idillje a bűnöző klánok maffiaidillje.

A náci Hartheim kastély a magyar OPNI-hoz mérhető. Mindkét helyen tömegesek voltak az emberkísérletek, a kínzások, a csonkítások, a gyilkosságok. Hartheim a magyarok előtt még ismeretlen Aktion T4, az OPNI újranyitási szándéka a Project Obligated része!

Obama-Orbánéktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1.A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból (KLIKK!)
2.HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
3.Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4.HAARP-project az Emberiség ellen
5.HAARP-álomban az egész bolygó

Az Obama-Orbán-banda által BETILTOTT, NWO-Feltáró Filmjeinkből:
1. Nincs Önálló Gondolat (KLIKK!)
2. Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") (KLIKK!)
3. A Júdásanya halála és más misztikus halálesetek (KLIKK!)
4. Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás? (KLIKK!)
5. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel Magyarország tönkretételéhez) (KLIKK!)
6. Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK!)
7. Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között (KLIKK!)

Titkos Emberprogramozó Projectek:
1. MKNAOMI, MKDELTA, Paperclip (II. Világháború -),
2. CHATTER (1947-),
3. BLUEBIRD (1950-1951),
4. ARTICHOKE (1951-1953),
5. MKULTRA (1953-1965),
6. MKSEARCH (1964-1972),
7. NEWAGE (1972-)

Pl. a pánarab forradalomról ajánljuk BETILTOTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Libanonból a holtak világtengere (KLIKK!)
2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (KLIKK!)
3. Az elnök megölése! - Titkok Szaddam Husszein bukásáról (...kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért...) (KLIKK!)

1. Megmondtuk: Orbánt nem fogadhatják Egyiptomban!
2. Orbán Egyiptomba ment és 1 nap múlva kitört a pánarab forradalom!
Ésaiás 43.!: "Adtam Érted Egyiptomot!"
3. orbán házkutatással és A HÍRHÁTTÉR Blokkolásával a Cikket és a Képet BETILTOTTA!

Ajánljuk pl. Japánról BETILTOTT és szuicid, omega kódú orbániáda által ÜLDÖZÖTT Próféciafilmjeinkből!:
1. Japán a népirtást választotta - Globalista titkosszolgálati terrorizmus Magyarországon (KLIKK!)
2. Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek... (KLIKK!)

Az Index vezetője, a CEMP-es extrémmilliárdos Spéder Zoltán által Betiltott, repülőrobbantásokat megbuktató Dokumentumfilmjeink miatt Spéder és sajtóbandája egyes tagjai ellen kényelmesen osztogathatjuk az életfogytiglanokat!

Szándékosan a Krisztus Születésnapján, Karácsonykor Betiltott Elmetechnológiai, Emberiségmentő Superfilmek, a Betiltott Túlélés!

Önfelmentő rendszerparaziták, minden rendszernek szalutálva!

A korábbi Führer végrehajtói is azt mondták: Csak parancsot teljesítenek. És minden elítéltet gazemberként kezeltek: pénzért és pozícióért...

A megbukott emberprogramozások, bűnöző- és bérgyilkosképzések meghatározó motívuma volt az állandó megalázás és az ingerektől való megfosztás. Így képezzük a bűnözőket és a gyilkosokat is.

Magyar László tömeggyilkos pszichiáter ezredes Orbán utasításait hajtotta végre.

Orbán és náci bandája az Összes Elmetechnológiai és Keresztyén Filmünket, Cikkünket, Feljelentésünket Betiltotta! Mivel az Emberiség Végső Védelméről volt szó, így Orbán és bandája ellen a teljes igazságügyi megtorlások és a kárhozat Feltétlen!

Egy lista az állampszichiátriai terrorizmust leleplező Filmjeink arzenáljából!:
1. Lázár Jánosék és Orbán Viktorék életfogytiglanja
2. Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
3. Polgári és katonai titkosszolgálati erkölcs, honvédelem
4. A bűnözés pszichiátriája - Az 1500-ak maffiája és az Elkerülhetetlen Világreform
5. A magyarság gyámság alá helyezése
6. Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú (KLIKK!)
7. Botrányinterjú Lázár Jánossal
8. Öljétek meg Polgár Tamást is!
9. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! (KLIKK!)
10. Sátán férgein át a Győztesek Világa felé
11. Globális Megtorlás Készült - Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
12. Gergényi Péter, Szűcs Attila és elektrosokk; Stadler József és Tánczos Gábor kontra 100% ügyészmaffia
13. orbán viktor és Lázár János, a sokkos gyilkos csődtömeg minden kádári-orbáni tömeggyilkos pszichiáterért! - Betiltani és Megölni, akik...
14. Index Fórum: Anonim Cenzorbűnözés!: Üldözd az Echelon-Tanúkat! Éljenek a pszichiátriai állami gyilkosságok!
15. A LEGBETILTOTTABBAK az orbáni kilakoltatások és a patkány pszichiátriai fasizmusa ellen!
16. Nem sikerült meggyilkolni! : Hajdu Attila Keresztyén Tényfeltáró! (KLIKK!)
17. Novák Előd, Polgár Tamás (1 év 4 hónap) és a sokkos gyilkos, sortüzes bíróbűnözés
18. Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkosság tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával! (KLIKK!)
19. Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM!
20. Molnár F. Árpád a pszichiátriai tömeggyilkosságok CCHR-rendezvényén (videoklippel!) (KLIKK!)
21. A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust (KLIKK!)
22. NEMZETKÖZI ANTIFASISZTA ÉS TERRORELHÁRÍTÓ SUPER-FELJELENTÉS! A youtube betiltotta a fasizmus elleni kritikát! A magyar elkövetők IP-címeit követeljük!
23. Exkluzív Titkok a katonai, polgári, orvosi titkosszolgálatokról (KLIKK!)
24. Zaklatás, bíróbűnözés, pszichiátriai terror, gyógyszermaffia, börtönélet
25. Tömegmészárlások Bács megye legnagyobb kórházában! - A Koronatanú Tényfeltár! (KLIKK!)
26. A pszichiáterek már a spájzban vannak
27. A pszichiáterek még inkább a spájzban vannak
28. Minden pszichiáter vagy bűnöző, vagy elmebeteg (Bizonyító Feljelentésfilm) - A Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) Kedvenc Kordokumentumaiból (KLIKK!)
29. Pszichiáter- és rendőrmaffia, MMPI, rendőrpatológia (KLIKK!)
30. Molnár F. Árpád (ELI) 2012. október 23-ai rögtönzött beszéde a Magyar Rádiónál - Benne nőtt fel!: A pszichiátriai gyilkosságok államtitkaiból (és a szegényüldözésekről) (KLIKK!)
31. Az elmeszakértő bűnöző elmeosztályra akarta záratni, ezért beperelte a maffiózót - Monostory Attila, a BAUMAG-károsultak fő ügyvédje pere a gengszter Balogh István ellen (KLIKK!)
32. Iskolarendszer, értelmiség, elmeprogramozás (KLIKK!)

Molnár F. Árpád (ELI) ült a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) fogdájában államtitoksértés bűntette hamis vádjával.

Pintér pártbűnözői, Csóka János és Babar Tamás (és Karasz Csaba) kapták meg a 2012 legerkölcstelenebb rendőrei címet.

Az ISTENTŐL Eleve Elrendelve

Minden magyarok Első és világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Próféta Rendezője!∆ ∆AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆

Bemutattuk:
Börtönnapló: Domján Tibor Újságíró, akit Otthonvédőként, tehát bűnözőként bebörtönöztek


Érintve: börtön, börtönnapló, börtönélet, BV, Veszprém, smasszer, fegyőr, börtönőr, Domján Tibor, börtönvilág, cella, fogház, előzetes, fegyház, sitt, büntetésvégrehajtás, BV intézet, otthonvédelem, Koppány Csoport, Pigniczki Zsuzsanna, pszichiátria, Keller Éva, kilakoltatás, Csóka János, Babar Tamás, Orbán Ráhel, Orbán Flóra, Orbán Gáspár, Orbán Viktor, Pintér Sándor, Csányi Sándor, Dachau, T4, Tesco, Tánczos Gábor, nevelőtiszt, OPNI, IMEI, HÍRHÁTTÉR, börtönszleng, pszichopátia, Fidesz, alkoholizmus, alkalmassági vizsgálat, elmebetegség, emberi jogok, kultúra, kiképzés, bűnözés, maffia, tv2, RTL Klub, m1, MTV, szegénység, gazdagok, politikai foglyok, Molnár F. Árpád, human rights, humanrights, emberi jogok, hitlerizmus, fasizmus, nácizmus, rendőrbűnözés, Reszkető András, Tóth Tamás, Budapest rendőrkapitánya, hitel, Auschwitz, nürnbergi perek, Vizoviczki László, Borbély József, TEMPO párt, kormányzó, rabosítás, ujjlenyomat, zalaegerszegi ékszerrablás, leltár, terror, terrorizmus, terrorcselekmény, megfélemlítés, zárka, magánzárka, gumibot, bilincs, Boross Tamás, Seress Zoltán, Tahitótfalu, Aranykéz utca, karácsonyfa, börtönséta, ébresztő, takarodó, Discovery Science, Nationali Geographic, Da Vinci Learning, nevelés, neuronhálózat, oktatás, könnygáz, BKV, Szklenkáné Kovalcsik Enikő, szabálysértés, kényszermunka, közmunka, emberprogramozás, Kecskemét, zárt intézet, elmegyógyintézet, kapcsolattartási engedély, kapcsolattartó, börtönlevél, életfogytig tartó szabadságvesztés, Navracsics Tibor, pedofilia, pedohilia, milliárdosbűnözés, kettős mérce, hideg élelem, hidegtál, Irán, oligarchák, Oroszország, Putyin, demokrácia, diktatúra, despotizmus, interaktív cserekereskedelem, betiltás, milliárdos perek, felfüggesztett, hajléktalan, ingyenmunka, csalás, hesslámpa, hesszlámpa, vamzercsengő, hesszelés, hesselés, vamzer csengő, barakkok, koncentrációs tábor, lakosságüldözés, népüldözés, lakossággyűlölet, népgyűlölet, elmebaj, elmebeteg duálpár, orbániáda, pintériáda, orbánpatkány, pintérgörény, skizofrénia, szkizofrénia, világsajtó.

A HÍRHÁTTÉR Filmjének Hossza: 1 óra 38 perc 38.38 másodperc.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Mindig csak Leg, leg, leg és szuper- :D Minden magyarok legostobábbika... szuperunintelligensek...
thumb
Kár, hogy Molnárt még nem zárták el, de ami késik az nem múlik.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY