2017 Loop készítése
1
0
2012. nov. 1.

Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket - Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort (26 perc 58.88 másodperc).

Elítélt:
Domján Tibor (Betiltott Keresztyén Újságíró, emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező)

Narrátor és a bírósági tárgyalás Operatőre:
Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Interjúoperatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő, Echelon-Leleplező)

A Vágófelvételek Operatőrei:
Molnár F. Árpád (ELI)
Kovács Adrienn Nikoletta
Domján Tibor

Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ELI):
110825/5. Az Ötödik
és más műveiből

Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)

Közreműködtek:
Balogh Béla
Ruszkai Barnabásné
Bustya Tibor
Síklaky Katalin
Bárdos Mária
Balog István
Nagy Gertrud
Takács Rózsa

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.10.29., II. és III. kerületi Bíróság. 1035 Budapest, Miklós u. 2.
Készült: 2012.10.30. és 11.01., Budapest, Hungary (Magyarország).
Premier: 2012.11.01.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Molnár F. Árpád (ELI) és Balogh Béla.

A Domján Tibor Emberjogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező elleni bírósági per HÍRHÁTTÉR-Filmfelvételeiből. www.hirhatter.org

Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Első HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője és Balogh Béla, minden magyarok Legfőbb otthonvédője, a Koppány Csoport elnöke.

Leült Síklaky Katalin, a politikai gyilkosság útján megölt Síklaky István professzor rokona.

Music by Molnár F. Árpád "ELI": Az Ötödik (és más műveiből)

Domján Tibor Emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező.

Emberjogvédők a Domján Tibor elleni koncepciós per bírósági tárgyalása folyosóján.

Sárga sállal Molnár F. Árpád (ELI).

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Gyorsfilmjének a Címe:
Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket
Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort

2012-06-23. HÍRHÁTTÉR TV: Molnár F. Árpád szabadult utoljára a 25 elhurcolt jogvédőből! - A búza utcai kilakoltatás, könnygáztámadás és fegyveres elhurcolás után a rendőrségnél
(Film, 7:18.88 perc; KLIKK!)

Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor elítélt. www.hirhatter.org

Bíróság előtt Domján Tibor, mert a rendőröket mindig, mindenért fel kell jelenteni...

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

Domján Tibor Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező. www.hirhatter.org

A tárgyalás Operatőre: Molnár F. Árpád "ELI" (A bolygó vezető Echelon-Tanúja)

Interjúoperatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő, Echelon-Leleplező)
www.hirhatter.org

Vágófelvételek:
Molnár F. Árpád (ELI)
Kovács Adrienn Nikoletta
Domján Tibor

Háttérmunkatársak:
Angela Trianglar "Musica"
Emma Paradigma
(Echelon-Tanúk)

A rendőröket és az állami fizetésből élőket mindig fel kell jelenteni, különben mint fékevesztett állatok rontanak rá arra, akiről azt látják, nem védekezik! MINDIG TÁMADNI KELL!

Szigetiné dr. Juhász Orsolya bíró.

A rendőröket és az állami fizetésből élőket mindig fel kell jelenteni, különben mint fékevesztett állatok rontanak rá arra, akiről azt látják, nem védekezik! MINDIG TÁMADNI KELL!

Szigetiné dr. Juhász Orsolya bíró.

Aki feljelentette a rendőrbűnözőket, azok ellen az eljárást felfüggesztették. Aki tűrte a gyalázatot, azt maximális támadásnak vetették alá! Az állami közpénzparazitákat mindig fel kell jelenteni!

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!
2012.10.26-ra a Keresztyén Roma Jogvédő és Echelon-Tényfeltáró, 3 gyermekes Nagy Sándor újra beidézése a 138 km-re lévő hírhedt állami bűnöző Tóth Zsuzsa pszichiátervezérhez, hogy megállapítsa, Nagy Úr azért náci, mert bűnöző, vagy mert bűnöző elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

Balogh Béla, a Koppány Csoport nemzetközi hírű elnöke, a legfőbb otthonvédő, akinek csoportja - ahogyan a HÍRHÁTTÉR Keresztyén Jogvédői - azért is vezető probléma a titkosszolgálatoknak, mert ideológiája, céljai és tettei erkölcsileg kikezdhetetlenek!

WWW.HIRHATTER.ORG
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

Bevonulás az Orbán-Pintér szerint Emberjogvédő bűnöző elleni ítélethirdetésre. Orbán Elmebeteg.

Ugyanez a bírói közpénzparazita bűnszervezet ama 2006-os közpénzrendőröket, akikre rábizonyították, hogy szándékosan maradandó fogyatékosságot okozó testi sértést követtek el ártatlanok ellen, felfüggesztett börtönbüntetést kaptak.

Szigetiné dr. Juhász Orsolya bíró.

Filmfelvétel: 2012.10.29., II. és III. kerületi Bíróság. 1035 Budapest, Miklós u. 2.
Készült: 2012.10.30 és 11.01., Budapest, Hungary.
Premier: 2012.11.01. www.hirhatter.org

Kovács Adrienn Nikoletta Emberjogvédő, Echelon-Leleplező. www.hirhatter.org

Narrátor és a Tárgyalás Operatőre: Molnár F. Árpád (ELI), a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.

Szigetiné dr. Juhász Orsolya bíró.

Orbán-Pintér a civilek ellen egy óra fogdáért 200 Ft-ot számol. Tehát egy Orbán, Pintér vagy Simicska-féle 1 milliárdos csalás esetén az orbáni bűnözőknek fejenként 570 év letöltendő jár! A közpénzbűnözőket egyébként is rekordbüntetésekkel kell sújtani!

A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium! HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Domján Tibor és Molnár F. Árpád (ELI) Emberjogvédők Keresztyén Újságírók, Roma Jogvédők, Világszintű Echelon-Tényfeltárók. Interjúoperatőr: Kovács Adrienn Nikoletta Emberjogvédő, Echelon-Leleplező.

Egyik Feljelentéscikkünk!: Nem jelentette fel az orbáni rendőrséget, ezért bosszúból őt ítélték el elsőként - Börtönbüntetést kapott a HÍRHÁTTÉR Keresztyén Újságírója és Emberjogvédője azzal, hogy otthonvédőnek, ezért bűnözőnek deklarálta egy rendőr. (KLIKK!)

A rendőröket, ügyészeket, bírókat, pszichiátereket, politikusokat MINDIG FEL KELL JELENTENI(!), mert aki nem teszi, arra féktelen szociopata bűnözőkként rontanak rá!

Az ilyen orbán-pintéri eljárások tömegei megalapozták, hogy a közpénzparazitizmus elkövetőit saját rendőreink bemondása alapján, bírósági ítélet nélkül tömegesen bebörtönözhessük! Így a bírói kar büntetőjogilag és morálisan alkalmatlan elkövetőit mind!

Domján Tibor és Molnár F. Árpád (ELI) Emberjogvédők, nem bűnöző védők. Így számos emberjogvédő szükségesnek és elkerülhetetlennek tartja kimondottan az állami bűnözők életfogytiglani fegyházbüntetése tömeges megvalósítását! Ez alapvető létbiztonsági érdek!

A világszerte náci elmebetegnek nevezett gyakran horogkereszttel ábrázolt Orbán annyira gyűlöli a népet, hogy reális értesítésre sem tartja érdemesnek, de arra sem, hogy bíróság előtt védekezhessen. A jogerős bírósági ítéletet már a rendőrségen letudja!

A pszichiátriai diagnosztikai leszögezi(!), a tesztek pedig halál biztosan deklarálják: Orbán Viktor LEGALÁBB súlyosan antiszociális jegyekkel halmozott, rendkívül erősen bűnöző alkatú paranoid és szkizoid pszichopata! Közéletre abszolút alkalmatlan!

A kamera kikapcsolásra került. A záró képsorok még egyszer...

Az elektromágneses sugárzás egymásra merőlegesen haladó...

Az elektromágneses sugárzás egymásra merőlegesen haladó...

Super Delta Kód XXX
Super Delta Kód XXX
Egymásra merőlegesen...
Egymásra merőlegesen...

ELI Delta D.
ELI Delta D.

3 3 Egymásra merőlegesen

Máté: 16.Rész 18-19.! János: 8.Rész 3-12.! János Ev. vége: 21.Rész 19-25.! Jelenések: 6.Rész 5-6.! Máté: 27.Rész 45-47.! Máté: 17.Rész 10-11.! Márk: 9.Rész 11-12.! Máté: 18.Rész 6-7.! Márk: 9.Rész 42.! Lukács: 17.Rész 1-2.! Máté: 24.Rész 41.!

HÍRHÁTTÉR

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!
HÍRHÁTTÉR

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R
∆ ∆


Érintve még: Kilakoltatás, otthonvédők, fogda, fogház, fegyház. Búza utca 8., Búza utca Super 8. Bíróság, tárgyalás, BRFK, mentő körülmény elhallgatása, Btk., büntetendő, rendőrbűnözés, Független Rendészeti Panasztestület, FRP, RSZVSZ. Budapest, jogvédő, emberjogvédő, emberi jogok. Szigetiné Juhász Orsolya, bíróbűnözés, pártokrácia, terror, REBISZ, 2006. Médiaüldözés, újságíróüldözés, keresztényüldözés, human rights, humanrights, Szklenkáné Kovalcsik Enikő, BKV. Titkosszolgálat, titokminiszter. Ügynök. Hivatalos alakuló ülés, gyűlés, a titokminiszterrel vacsorázott, családvédelem, életvédelem. Monostori Attila, jogász, BAUMAG ügyvéd. Nem látó, vak asszony, néni. Adolf Hitler, zsidók, elgázosítás, Holocaust, MÚOSZ, sajtóigazolvány, újságíró igazolvány, faji alsórendűség, aktivisták, könnygáz, gázspray, Jézus Krisztus, Sátán, antikrisztusok, pénzbírság, pénzbüntetés, bírság, közmunka, kényszermunka, szabadságvesztés, őrizetbe vétel, arrested, arrestato, letartóztatás, előzetes letartóztatás, panasz. Tudósítás, kihallgatás, kifogás. Rákosi Mátyás, szocializmus, kommunizmus, sztálinizmus, fasizmus, hitlerizmus, nácizmus, Pintér Sándor belügyminiszter, rendőrminiszter, polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter, NBH, AVH, AH, Alkotmányvédelmi Hivatal, Nemzetbiztonsági Hivatal. Jövedelem, vagyon, vagyontalan, szegénység, mélyszegénység, rendőrségi határozat, bírósági határozat, számlaszám, bírósági folyosó, hallgatóság, mentő körülmény, elzárás, értesítés, szabálysértési törvény, szabálysértési hatóság, bírósági tanács, közigazgatási eljárás, bűncselekmény, bűntett, jogszerűség, bizonyítékok mellőzése, eltussolás, hivatalos személy részéről elkövetett bűnpártolás. Mozgássérült, népüldözés, népgyűlölet, lakosságüldözés, lakossággyűlölet, személyiségzavar, perszonopátia, personopathia, Orbán Viktor és Pintér Sándor (Fidesz), elmebaj, elmebetegség, tudathasadásos elmebaj, téboly, pszichózis, zavartság, életképtelenség, cselekvőképtelen, gyámság alá helyezés, gondnokság alá helyezés.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Music and Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Na hülye gyerek (Domján), mit gondoltál mi lesz ennek a vége?
Mondjuk egy tökösebb rendőr elvitetné ez egész kilakoltatós bohócbrigádot, amikor egy hivatalos kilakoltatás akadályoznak.
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY