7684 Loop készítése
6
0
2017. nov. 29.

Forrás: Naruto-kun.hu

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
+Captain_Morgen Kakashi szavai tényleg roppant biztatóak, bár sajnos én egy számomra túl erős akadályba ütköztem ezért ott kellett hagynom a képzést. Szóval jelenleg semmi ötletem a jövőmre nézve, ezért kaptam fel a fejem Kakashi mondataira. Ez volt az amiért érdemes volt megnézni ezt a részt. Na de hogy Kakashi semmit nem öregszik az kész.
thumb
Köszi a részt. Soha, de soha nem gondoltam volna hogy 21 évesen Kakashi szavai jelentik majd a legnagyobb biztatást a tanulmányaimban. Mert hát hiába felvételiztem 486 ponttal célkitűzések nélkül elakad az ember és sose fejezi be amit elkezdett.

+EdemKnight igazad van, de ez nem most romlott le, hanem még a Shippuuden alatt fokozatosan. Ha megnézel egy régi Naruto részt és összehasonlítod ezzel, itt jobb a képfelbontás, talán szebb a háttér, de bizony a karaktergrafika sokkal jellegtelenebb mint 13 éve volt.
thumb
És am csak engem idegesit a grafika?Ugy néz ki a hajuk mintha paintben csinálták volna és csak kiöntötték volna a szint
thumb
Am naruto shippuudenben is benne volt Kakashi riporterként és ott láthattuk az arcát is csak gondolom nem sokan nézték meg mert filler volt.De ha Kakashi csinálja a vizsgát akkor nagyon sokan megbuknak.Bááááár a sorozatot ismervén kizártnak tartom h azok akiket ismerünk megbukjanak
thumb
Annyira tudtam hogy láttam már az a riportert korábban, hogy egész végig nem tudtam ki verni a fejemből és mikor a végén azt a tanácsott adta Borutonak akkor azt hittem egy ellenséges sinobi aki be szivárgott a faluba hogy információt gyűjtsön de arra is gondoltam hogy Narutó egyik kéme de rá vég kép nem számítottam. Szegény lurkók ő tán a leg rosszabb vízsgáztató akit kaphattak volna. ellene még Narutó is veszített. ha komolyan veszi és ő biztos hogy komolyan veszi akkor nem sok esőlyük lesz. Vajon azt fogja alakalmazi amit a Harmadik Hokage is alkalmazott vagy valami új vízsga féle lesz. De szerintem a régi módszer viccesebb lenne ! Bár őt ismerve mindegy mivel rukkol elő kemély vízsga lesz . :D Köszi a feltöltést
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY