9293 Loop készítése
18
4
2019. jún. 30.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/AnimeRogues-1218735718194698/?fref=ts
Weboldalunk: http://animerogues.hu
Steam csoportunk: http://steamcommunity.com/groups/arfansub

Fordította és lektorálta: Patrik

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Ez az anime,tartja a SZAR színvonalat. Úgy látszik a mangának kell hogy neki kezdjek, mert ami eddig kiderült az LÓFASZ!
Boruto szeméről még mindig semmi.
Jó sokat vesztegettem el az életemből,hogy ezt a szart nézem.
Örülnék ha történne már valami,mert ez eddig egy kalap szar.
Még jó hogy 6 hónaponta nézem ezt az animét,mert hetente felesleges nézni.
Így telebaszni fillerrel.... kész vicc.
thumb
Én is azon a véleményen vagyok hogy a mostani részek kb. nem szólnak semmiről. A vér hiányzik, az izgalom hiányzik, a zenék se a legjobbak. (Viszont.. Mai napig szívesen benyomok egy naruto vagy shippuden OST-t, mert brutálisan jók lettek, persze személyes szubjektív vélemény )) Jó persze nem mindig várhatja el az ember hogy egy adott részben rengeteg dolog történjen, viszont ez a sok fillér egymás után már sok.. Kb ha megnézzük az anime fele az mind fillér, felesleges idő húzás. Illetve megemlítette az alattam lévő kommentelő ( Szisz ) hogy neki nem jön be ez a mostani nemzedék stb.. Nos egyettértek veled, én is személy szerint visszakívánnám a régi naruto világját, ez az új cuccos nem annyira jön be. A színvonal egyre csak csökken, a karakterek se a legjobbak. + Eléggé sok a klisé. Mellesleg az se tetszik hogy minden olyan egyszerű itt. 113 rész alatt egy karakter se halt meg, mindig a másik győzőtt. ( Aot ellenpéldája ).. Elsőnek jó animének hittem, de kezd kezd megváltozni a véleményem róla, kifejezetten csak a témája illetve a karakterek miatt követem ezt az animét.
thumb
Azért kezdtem el nézni hogy lássam a "Naruto"-ban szereplőket, hogy mi lett velük. Volt egy pár rész ami nagyon jó volt, de ez így nem lesz jó, nagyon nem haladunk. Most 100-szorra újra elkezdtem a Narutot és klasszisokkal jobb. A Borutoból egyedül Shikadait bírom nagyon. Remélem beindul most már.
Hogy őszinte legyek ez az "új" kor se tetszik, lehet jobb lett volna ha nem kezdenek új nemzedékbe és rendesen lezárják a Narutot. A vége eléggé összelett csapva, reméltem is hogy majd itt kiderül utólag pár hiányzó láncszem itt. (hálisten volt ilyen)
Gáz hogy még mindig a régiek miatt nézem meg hátha...
thumb
Nem is az a gond hogy nincs kőzponti karakter . Hanem az hogy nincs irány vonnal. . A narutó ne indult szarull. Ott volt szereplőknek stillusa és átudtak adni érzést. Az elején narutó mint a nagyra vágyó rosz kőlyők. A szerelmi szállat k épiteték sakurával , a rivalizálást sasukéval , És bedobot egy Sexi jutsut a hokage ellen. . Aztán kakashit mit szadista kemény ninját mutaták be azt zabuza elleni harc . Azét ez ellég erős inditáss. Akor lasult amikor sasukét kezték keresni de meg vot a részek minősége. érzelmi tőltése logikája.
A shipudenbe volt tull sok filter azoknélkül jobb letvolna igaz rővidebb. A zuhanás a shipudenbe kezdődőtt miután kijőt a last movie. egybőll killet lőve aszerelmi száll . De legaláb harc vol és kurva sok filter. Viszont az eskűvős részek már a zuhant szinvonall voltak. sajnálom hogy az érzelmi szállat nem varták ell szakurával és dolgozták ki hinatát .
A last moviébe volt egy haluzós jelent ahol kiolgozát 5 percebe . az hogy mért nem a 400 részen át hajtot csajt szereti.
Nyilván hogy fia őrőkőlje a biakugan valami változatát sajnos ezt a szállat sem kőveti a borutó. Sajnos narutó családját akarták kővvetni . Sokal jobb let volna ha marad a sakurás szerelmi szál. borutó nem őrőkől egy nem használt képeséget és Saradároll szolna aki lene mindkét szem teknika a szinte fél árvaság nyomásávall. klánok kőteleztségeivel és az apja büneivel kéne küzdenie. . Ha végetelen sorozatot akarnak nem jó egy családhoz szereplőhőz ragaszkodni. Mivel naruto legyőzőt egy istent ráfért a sorozatra egy szereplő frisités egy gyenge szereplőre. akinek lehet kihivást okozni.
A varázserejű ninják világábn végtelen potenciáll van ha joll kezelik az irók.
Sajnos most ovoda ami ott megy.
thumb
Igen kezd begyengulni az anime. Egy szakadék kifog rajtuk ? Naruto a 3 szorosat atugrotta volna fel lábbal.remélem bekomolyodik ez az anime ,mert , jó. Sokkal tobb mindnet kilehet belole hozni.gondolom mindennek meg van a maga ideje .személy szerint borutonak arra a kulonleges szemére lennék kiváncsi.hogy ugy használja hogy tudatánal van es ne csak véletlen.hiaba kezd unalmas lenni megnézem mert megia narutonak a fia ;D
thumb
A probléma, hogy zuhan a nézhetősége. Méghozzá nem kicsit brutálisan. Dög unalmas részek egymás után. Valamint a harcok is siralmasak. Se vér, se összetettség. Olyan az egész mintha kb. 8 éves gyerekeknek készült volna. Gagyi jelenetek vannak egymás után erőltetve. Még azt sem lehet tudni merre tart jelenleg az anime. A legelső részben volt egy kis beetetés és annyi. Tök felesleges 400 szereplő, ha egynek sincs kidolgozott sztorija.
A Naruto is nagyon lassan indult be, de ott legalább egy ember életútját követte az anime. Itt meg mindenkiről megnézhetünk valami poénos valamit, egy klisés tanulsággal.
Naruto apróbb döntéseinek is volt súlya az elején mivel "kitagadott" volt. Itt nincs feszültség, a tökéletes szuper gyerek története, amiben ő maga is alig vesz részt.
thumb
A narutóba nézhetők voltak a fillterek és . sokszor egy egy karater lényeges eseményt mtatak be . Uchiha klán kinyirást , Kakasi megszerezte a szemét , .Persze voltak tőltelék eseménytelen részek is is de ott megvolt humor. a vagy egykis echi
thumb
Sajnos nagyon sok a felesleges töltelék rész, és sokára fog kibontakozni az anime. Aki nézte a Naruto, Naruto Shippuudent, az tisztában van a rengeteg fillerrel. Nos ez a sorozat sem különb. Aztán hogy megéri megvárni mire történik is valami, azt nem tudom. Bízzunk benne. Ezer hála a feltöltésért.
thumb
igen sajnos kicsit vissza esett a színvonalból de idővel jobb lesz.... remélem...
annyival jobb hogy nem mindig boruto van főszerepben és jobban meg lehet ismerni a többi karaktert
thumb
ja és köszi a forditást azért :D
thumb
kegalább egy 100 siralmas rész lesz aztan fog be indulni sztem elégé szánalom ez igy felesleges meg nézni a részeket semmi se derül ki
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY