7156 Loop készítése
19
2
2019. júl. 14.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/AnimeRogues-1218735718194698/?fref=ts
Weboldalunk: http://animerogues.hu
Steam csoportunk: http://steamcommunity.com/groups/arfansub

Fordította és lektorálta: Patrik

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
Hát igen, Saradánál a motivációt kihagyták amit nagyon hiányolok hisz alapjáraton egy jó karakter lehetne. ( Most sincs vele bajom, de megmondom őszintén nem 1 karakteren lehetne javítani.. ) Nem tudom hány részes lesz ez a boruto de én már nem nagyon bírom ezeket az unalmas filléreket. + Még annyit hozzáteszek hogy csak nekem hiányzik a régi naruto világa? Mikor narutoék elmentek több napos küldetésekre, volt kaland, izgalom, borutoban ezek hol vannak? A fillér részek, az unalmas semmit mondó jelenetek, a túlzott modern világ számomra nagyon elvesz az élményből.
thumb
ablemor . Az Ooutsostsukki nyilván az egyik fő gonosz visznont ez a boruto sorozaboll nem derüll ki minimállisan szerepeltek . azota ez a szála nem foglalkoznak. Az hogy Sarada hokage legyen nem jelentkezik nálla motivációként . ezel se foglalkozik a sorozatt. Narutónáll ez meghatárózó volt vagyis a kisebségi komplexusa mait akarta. , ahogy Sakura iránti érzelmi határozták meg még a teteit. Itt nincs ilyen erős motiváció. és elvileg nem Sarada a főszereplő.

PaiNN A shipudenben volta jó fiterek de roszak is mint amikor a az első sorozatboll kimardt együt logások voltak kőzős fürdő stb vagy jiraya ninja kőnyve és a fa álatl halluzot filterek . DE azok is jobbak voltak mint a borutó részeinek 80% a mert nem voltak enyire gyerekesek .
A borutónak az egyetlen pozitivúma hogy nem a nagy harcokat szakitják meg 10-20 részre ijen filterekkel. Hátránya hogy nincsenek nagy harcok szorosan őszefügő részek amit meg lehetne szakitani.
thumb
Én imàdtam a Naruto filereket volt amelyiket többször is megnéztem pl. Kakashi éléről , Itachi,Guy,Obito,Nagato-Konan,Yahiko, Minato,Kushina. Ezek mind nagyon jó filerek voltak imádtam őket. De itt ezek olyanok , hogy alig van valami értelmük.
thumb
attila, ezt leírhattad volna olvashatóbban is, nagyon helytelenül írtad le. Egyébként még annyit fűznék hozzá hogy ez az anime már nagyon gyerekes. Közel 115 rész alatt szerintem sehol se láttam például vért az animébe. Nagyon lent van a színvonal. Naruto amilyen régi, olyan jó volt. 2017-ben indult ez az anime, de a régi naruto simán odaveri ezt. Sejtésem szerint ennek a szériának az Ootsotsukik legyőzése a cél, és az hogy Sarada hokage legyen. + Még annyi hogy a karakterek is oda lettek hányva, érdekes a narutoból szinte minden ismert karakternek lett gyereke... Csak reménykedni tudok hogy egyszer a színvonal feljön mint a talajvíz, és eláraszt az örömmel hogy végre egy jó részt kaptunk, nem pedig egy dögunalmas fillért.
thumb
A narutóban vallóba sok filter volt. DE ment a tőrténés is a végére kezdett igazán durván sok lenni. Azok a filterek sokall nézhetőbbek voltak sokszor meghatározó multbéi eeményekkel. jó harcokal durva karakter sztorikall. . Igen tul sok volt belőlük ez volt naratu sorozat hibája. A narutó b a filterek az utcsó eskűvős évadba voltak szarok csak a narutóban ot kezték elszarni a sztori lehetőségeit . Viszont haladt a tőrténett . Az keresed sasukét és az akatsuki szállat végig vitték. Persze volt egy két nézhetetlen a narutóban is ugy 10% de a borutó 80% ban csaknézhetetlen filterek.
Előszőr nue (a csakra elnyelő ninja állat sztori) . majd tudományos eszkőzők , outsuki klán , mesterséges emberek ősze fügéstelenül be dobállva ugy hogy egyikre sem épit a sorozatt.
Nincs alap sztori , nincsen célja a főhősnek narutónak ott volt a kisebségi komlpexusa és sakura iránti mániája. amik az első részbe megadták a céljait a karakternek.
Se sztoriban se karakter fejlődésben nincs semijen haladási irány.
Tull gyerekes . Nincsenek benne fanservice jelenetek háram jutsu stb. Nincsbene erőszak szadizmus. És felkavaró sztorik sem .
A sima narutoban a sausuke őldőzés az alap sztorivolt amire az eseményektt fellehetet füzni é adott egy célt azok a filterek nem voltak ijen gyerekesek. Itt agon hogy a korosztály 6 év allatira lőték be nincsen párkapcsolati gondok , szexualitásal való poénok , ezért laposak. hiényoznak a yiraihoz hasonló karakterek hiányzik a ninja éllet sulya hogy ők gyilkosok kémek
thumb
Ééés legközelebb se fog történni semmi. A változatosság kedvéért. Beindítottak egy tök jó alapsztorit, hogy az Ootsotsukik visszatérnek. És ennyit lehet belőle kihozni?

Amúgy azt nem tudja valaki, hogy ezt a mangát veszik-e még az eredetit, ha ilyen szar? Vagy hogy megy ez?
thumb
A Naturoba is 220 részen kersztül a sasuke üldözés volt meg fillerek szerintem most se lesz másképp csak itt nem tudom valami más lesz de az se lesz sokkal érdekesebb mint mikor sasukét kergeték és majd csak utánna fog be indulni mind a shippuden. Aztán addig meg ez van
thumb
Voltak a Narutoba is fillér részek igen, meg volt olyan is hogy dögunalom és inkább skippeltem stb, de még azok is jobbak voltak a mostani boruto részeknél. És én is PaiNN véleményén vagyok, én is azt várom hogy egyszer majd csak beindul az anime, de eddig nem nagyon..Meglátszik hogy nem Kishimoto írja.
thumb
Befoghatnánk a szánkat? . Annyi volt a külömbség , hogy az a 20 filer rész értelmes volt és sokat meglehetett tuddni a múltbeli tőrténésekből pl... De ezek a részek olyanok mind ha ovodásokat néznél és alig tőrténik bennük valami konoly dolog. Na de mind1 én nem vitatkozom másokkal és nem is fogok provokálni senkit, nem sülyedek arra a szintre. Jó anime lesz ez csak idő kell neki. Köszi a részeket.
thumb
Szerintem semmi baj nem nincs a fillerekkel én imádom őket, mert ebben lehet látni mindig, hogy ki mennyit változik, + általában az ilyen részekben tanulnak meg a karakterek egy menő új jutsut is. Szóval ja... Xd
Kellenek a fillerek mert jók, akárki akármit is mond róluk még ír.
A forditoknak pedig köszönöm az összes részt ami ideaig fent van és az összes többit is ami majd fent lesz. ;D
thumb
Most már igazán befoghatná a száját aki folyton azt hozza fel, hogy mennyivel jobbak voltak a naruto részek, mert baszottul irritálóak ezek a hozzászólások! Én értem, hogy a Naruto valaki szerint jobb, de ott is voltak 20 részen át tartó felesleges fillerek, amiknek szintén semmi értelme nem volt és baszottul unalmasak voltak..Továbbá a Borutot ne nevezzük már Naruto folytatásnak, mert ez a 2 anime külön áll egymástól. Igen, egy univerzumban játszódik, de nem NARUTO a főszereplő, hanem BORUTO, bár ezt felesleges mondani, hiszen ismeritek a sorozat nevét. Több okkal nem tudok feljönni, szóval ne várjatok tőlem válaszokat, én szeretem a Borutot. Köszönöm a fordítást.
thumb
Talán ez az egyetlen filler rész amit vala vártam életemben
thumb
a naruto közel se volt ennyre rossz mindig megfeleö volt az akcio és a akcio nélküli részek aránya de ebbe jo ha 50 részenként van egy akciodus jelenetxd én nem forditanam max ha felpörög az anime pedig anno nagyon vártam
1 | 2
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY