68 0 47
38075
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2021. szept. 19.
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/AnimeRogues-1218735718194698/?fref=ts
Weboldalunk: https://www.animerogues.hu/
Steam csoportunk: http://steamcommunity.com/groups/arfansub
Hozzászólások | 47
Abyzou
2021-10-25 19:14:18

Bár elnézve itt a kommenteket geci siralmasak vagytok ahogy sírtok olyan dolgokért ami konkrétan meg van magyarázva ha esetleg elfutottatok felette SASUKE ÉS NARUTO azért gyengébbek mert már nincs meg a 6 út bölcs-től kapott reinkarnációs pecsét mert leszakadt a kezük.... ezért nem olyan erősek most átlag shippuuden szinten vannak nem azon amikor még mágneses rasengan meg az apja fasza is volt összecsaptak leszakadt a karjuk kalap kabát a pecsétnek, a limbonak stb-nek ezért "gyengébbek" de amúgy is az Outsusukik kurva erősek momoshiki ellen elég volt a mostani erejük de pl Kaguya ellen is kellettek 4-en 5-en hogy megrakják ő meg azért 2 különböző szeme és 2x olyan ereje van mint Kaguya-nak :D remélem kielégítő a magyarázat.. a hősöknek előbb utóbb meg kell halniuk ez mindig így van...és így kell lennie,ha most nem is halnak meg előbb utóbb megfognak Itachi és Jirayai is így halt meg,valamit hátra hagyva.

Abyzou
2021-10-25 19:08:01

Azt a mocskos kurva isten faszát mi ez a FORMA? :O hát megőrülök mindjárt hogy ennyire menő tud lenni így rá 20 évre is hogy nézem :D imádom,imádom,imádom! Bármi lesz is belőle Naruto a best karakter ever :D az a zene meg ahogy megjelent,könnybe lábadt a szemem!

BloodSquirt
2021-09-27 00:55:45

Magor009 ahogy már írtam a következő rész 2. percében be igazolódik hogy marhaság hogy nem hat rá a jutsu,nekik is van vakfoltjuk,ezt a hülyeséget felejtsétek el hogy nem hat rá.

Magor009
2021-09-26 10:32:50

jó páran elmagyarázták már hogy nem lettek gyengébbek narutóek csak az ellenség lett erősebb. kérlek ne sírjatok azon hogy ezt vagy azt nem használta láttátok semmilyen jutsu nem hat isshiki ellen.

Renesmi
2021-09-25 16:47:22

NEM Naruto és Sasu NEM hallhat meg !! Nem akarom elveszíteni Itachi után Sasut is :'( Naruto most úgy néz ki mint valami szuper hős >.<

Soketsu
2021-09-23 17:28:14

Köszi.

BloodSquirt
2021-09-22 00:31:27

Mindenki azt írja hogy semmit nem értek volna ellene a képességek de ez marhaság,mivel szem technika,azt tudja csak zsugorítani amit lát,vagyis van vak foltja,Momoshikinek is véges volt az elszívás,pont így sikerült legyőzni,az ő képességüknek is van határa,ezt azért nem így oldották meg itt mert ez konkrétan butított változata a narutónak,a végére is egy 3 másodperc alatt benyögött önfeláldozás,és már dobja is le a kockát,nem mondom hogy nem erősebb mint eddig bármelyik ellenfél de simán egyet kell értsek azzal hogy másképp is meg lehetett volna oldani,az meg hogy utolsó pillanatban még egy olyan erőt is felszabadít amiről eddig nem is hallottunk és hirtelen még erősebb is lett Isshikinél,mondhatni klisé a shounen anime körökben.Az meg hogy lesz feeler ,hát istenem az első 200 csak az volt,hova ennél több?

iggi44
2021-09-22 00:07:56

A Susanoo, és teljes testes Kurama forma mellett meg többet nem érvelek. Hogyha a 204. epizódba Isshiki Jigen testében a saját Karmája segítségével erejének 10%-t használta és úgy áttört a Susanoon, akkor szerintetek ereje teljébe mennyi idő lenne??? Shippuuba Tsunade is megrepesztette és áttörte Madara Eternal Mangekyos Susanooját...

iggi44
2021-09-22 00:04:25

Az a baj nem értitek Isshiki erejét meg a képességébe rejlő potenciált. Az animések számára hirtelen bejött a képbe kb. egyik epizódról a másikra, egy "egyszerű" szemtechnikával és nem értitek miért nem tudják legyőzni meg miért nem használnak ellene más technikákat. Sokaknál olvasom hogy hiányolják a Kuchiyose-t, Naruto is megidézheti a legerősebb béka harcosokat, vagy Sasuke is a kígyót vagy Sas-t, de Isshiki egy pillanat alatt lerendezné. Több ezer éve (?) a földön van Jigen testében rengeteg tapasztalatot gyűjtött és ki tudja mikor zsugorított össze a dimenziójába. Gyakorlatilag bármi hatalmas, éles, hegyes hatalmas súlyú tárgyat ha megidéz és ráküldi a Kuchiyose-val idézettekre azonnal kinyírná azokat is.

Viktoriaaa123
2021-09-21 22:46:38

Naruto 100× jobban tetszett mint a Boruto de nem fogom abba hagyni ha már eddig meg néztem

tamas2019
2021-09-20 23:45:52

@iggi44 Az nem baj hogy jönnek részek. Most ha bele tennének is 20 kerülő részt, akkor azért vinnyogna mindenki, hogy el húzzák. Kakashi meg itachi része is jó részek voltak, de nagyon sok rész volt. Mire jött volna jó rész, bele tettek ennyi más történetet. Majd lesz itt is biztos idő húzás, de örüljünk neki hogy megy rendesen.

tamas2019
2021-09-20 23:41:43

Isshiki erősebb mint momoshiki. Most támadást miért használjanak? Le zsugorítja mint itt is rasengant. Momoshiki is tudott el szívni támadást, ezért sem használtak semmit, csak kézi harcot, amiben momoshiki nem volt olyan jó, mint isshiki. Nem lett volna értelme susanot használni, meg kurama módot, ki ütötte volna őket. Mire egy démon bombát meg csinálnának, már össze is zsugorítaná. Plusz isshiki tud idézni is nagy súlyú kockákat. Most naruto összenyomva, hogy tudott volna kéz jelet formálni. Hiába erős ha nem tud mozogni, meg van kötve. Ahogy mondták isshikinek egyszerű képessége, épp ezért legveszélyesebb.

vipi44
2021-09-20 23:41:27

"Susanoo se Amaterasu nem értek volna sokat, amint láthattad Jigen testébe is szétverte őket ugy hogy akkor az ereje kb 10%-át használta." Ez igaz azonban én azzal nem vagyok megbékélve hogy miért nem használta arra a sussanot,hogy megvédje Borutót a rudaktól miért a testével védte meg a sussano helyett. Elég lett volna hozzá egy gyenge mini sussano is.

iggi44
2021-09-20 23:40:39

@minato_kushina8 Ember az ilyeneket mint te nem tudom megérteni mintha nem néznéd az animét és kommentelgeted a baromságokat. Milyen gyenge ellenfél? Megvan hogy ő Kaguya felett áll? Kb. Az eddigi legerősebb ellenfél akit eddig láthattunk Naruto Animében. Kakashi,Tsunade,Orochimaru és senki más se semmit se érne ellene egy pillanat alatt megtudná ölni őket. Amint láthattad Kashin Kojival is gyerekjáték volt végeznie úgy hogy egy "tökéletesített" Jiraiya ellen harcolt. Edo Tensei-el se érnek sokat. Sajnos az eszméletlen nagy fizikai ereje mellet a Daikokuten-nel szinte legyőzhetetlennek számít, bármikor bármit egy pillanat alatt megidéz amit korábban összezsugorított, szinte végtelen a repertoárja ennek köszönhetően. Borutot nem ők vitték magukkal, alap esetben Borutonak nincs is keresnivalója ott. Sasukéval tervelték ki hogy Karma rifttel egy másik dimenzióba nagyobb esélyük lesz, illetve Momoshiki ereje még az ő hasznukra is válhatna.

iggi44
2021-09-20 23:27:49

@sylvette Amit Kaguya ellen használt Naruto, ennek a módnak semmi köze, az csak szimplán akkor annyi volt hogy kapott egy kis Six Path Senjutsut amivel félig meddig Otsutsuki jellegű ereje lett (mármint hasonló amivel Hagoromo is rendelkezett) ez a mód amit most fog használni teljesen más, ezt inkább Gai 8. kapujához lehetne hasonlítani egy fajta végső ütőkártya amiért hatalmas árat kell majd fizetnie. Nem volt felkészülési idő, amint láttad kb. semmit nem tudtak az Otsutsukikról és Isshkiről, Amado hirtelen megérkezett Konohába, nagyon hirtelen történtek az események. Susanoo se Amaterasu nem értek volna sokat, amint láthattad Jigen testébe is szétverte őket ugy hogy akkor az ereje kb 10%-át használta.

A felhasználó további videói
Hasonló videók