64 3 45
36292
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
3 hete
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/AnimeRogues-1218735718194698/?fref=ts
Weboldalunk: https://www.animerogues.hu/
Steam csoportunk: http://steamcommunity.com/groups/arfansub
Hozzászólások | 45
Abyzou
2021-10-27 20:13:30

Azért az elején semelyikünk nem gondolta hogy valaha sírni fogunk a 9 farkú róka démon után :D aki mostanra a barátságos Kurama lett :) És hát Sasukét sem irigylem szegénynek a legnagyobb fegyverét vették el ott van még az Eternal sharingan de már nem olyanok lesznek mint régen :( Azért bárhogy nézzük az a Baryon mód nagyon megérte..mert eszméletlen volt.

Magor009
2021-10-09 23:05:12

@Sekiryu okés köszi az infót

Sekiryu
2021-10-09 16:01:15

@Magor009 sosem volt a bijuuk fele narutoban hanem csak egy kis részük! a háború során a bijuuk a tudatuk egy részét is bele tették narutoba de amint kiszabadultak vissza helyezték őket (kb mint amikor volt 2 kurama) de az erejük egy részük narutoban van de ez kevesebb mint az 50% szerintem olyan 5-10% körül lehet)

Sekiryu
2021-10-09 15:59:16

@sylvette nagyon sok dolgot rosszul tudsz pajtás! :D 1. susanoo-t elvileg tudja még használni mivel akkor kell 2 mangekyou mikor felébreszti a susanoo-t! madara és itachi is használta a susanoo-t mangekyouk nélkül; itachi ki kapcsolta nem csak a ms-t hanem a sharingant is mivel már majdnem meg vakult, madara pedig szemek nélkül képes volt használni! 2. saradának előbb ms kell! valamint ott vannak még mindig sasuke eredeti szemei amit ki vett hogy itachi szemeit operálják be! 3. megint csak sasukénak nem kell megint felébresztenie! tobirama elmagyarázta hogy az egész sharingan és mangekyou ereje az agyban szabadul fel és abban a részben ami a látó idegekhez van kapcsolva! ennél fogva sasukénak még mindig meg van a mangekyou chakrája és ha valahogy meg tudnák gyógyítani a szemét akkor mind az ems mint a rinneganja visszatérne! 4. ez már csak teória de sarada lényegében olyan mint indra! igen sasuke reinkarnációja DE!!!!!! sarada és indra is úgy örökölték meg a kekkei genkai-ukat hogy az rinneganból való volt! sasukénal és hagoromonak is van/volt rinneganja! emiatt lehetséges hogy sarada nem is fogja elveszteni a látását mivel indra sem vesztette el mivel közvetlenül a rinnegan chakráját örökölte meg! 5. naruto-ban nem a bijuuk fele van hanem csak egy kis részük! és még mindig képes használni az erejüket! gyk-án nagyon megy erről a vita szinte naponta olvasd el azokat a kérdéseket nagyon sokan szépen leírják! a lényeg a delta elleni harcban naruto használta azt a magmás rasenshurikent ami son goku erejéből jött létre! és igen azért nem használta a többit mert nem akarta az író aki nem kishimoto volt! meg elvileg a karma csak azt tudja elnyelni ami chakra és ha valami olyant hozol létre ami nem csak chakrából van pl kimimaro csont képessége akkor azt nem tudja... szóval naruto tudott volna harcolni szépen mivel több olyan képessége is van ami nem csak chakra alapú a bijuuk által! valamint sasukénak is ugye az shurado út amivel tud gépiesedni (persze megint csak isshiki képes lenne lekicsinyíteni de akkor is)

Magor009
2021-10-09 13:27:02

@sylvette nincsen már a többi bijuu fele narutoban ha jól tudom

sylvette
2021-10-07 04:09:51

Még valami, ez az utolsó. Narutoba van pecsételve a többi bijuu fele ha minden igaz. Akkor egyréstr miért nem használta az ő erejüket is? Másrészt a jövőben tudná használni, miután használta is már a föld elemet egyszer. Persze ez nyilván nem ugyanaz, mint Kurama.

sylvette
2021-10-07 04:01:26

Na várjunk, Sasukénak legfeljebb a jobb szemén lehet majd rinneganja, mert miután a bal szemét kiszúrták, és ott sharingan sincs már, akkor az nem is tud továbbfejlődni rinneganná. Ha viszont a másik szeme valami módon újból sharingan lenne, akkor ahhoz, hogy az továbbfejlődjön mangekyo sharinganná, tudjuk milyen feltételnek kell teljesülnie. Hát ez nagyon nem egyszerű. Na mindegy, befejeztem.

sylvette
2021-10-07 03:55:23

Mégis jól gondoltam, Sasuke a bal szemén a sharingant sem fogja tudni használni, mivel azt a szemét kiszúrták. Amaterasut a jobb szemével szokta használni, mindig a jobb szemében gyűjti hozzá össze a chakrát. Viszont ahogy itt lejjebb már írta valaki, ahogy Madara, ő is elérheti a rinnegant. Viszont a Susanoohoz két mangekyo sharingn kell, így azt sem tudja majd használni, egyelőre legalábbis. Továbbá felemrül az is, hogy honnan lesz Saradnákak eternal (végleges) mangekyo sharinganja, hiszen ahhoz be kell ültetni két sharingant, rajta kívül pedig Sasuke az egyetlen élő Uchiha. Hacsak nem számítjuk az Uchiha Shin-eket. Mellesleg őket is be lehetett volna vetni esetleg, bár lehet, hogy ez hülyeség. Ami Kuramával történt viszont borzasztó.

Magor009
2021-10-05 20:19:57

@Sekiryu Akkor Naruto halálára gondolt Kurama valószínűleg (nincsen már plot armor nem hinném hogy vissza jönne ha Kishimoto ki nem talál valamit)

Sekiryu
2021-10-05 19:44:01

@Magor009 elvileg narutoból tűnt csak el! valamint figyeljétek meg 22:32-nél mit mond kurama!

Magor009
2021-10-05 16:38:48

@BloodSquirt Kurama meghalt nem fog újjáéledni, mivel eltűnt a chakrája, Kurama mondta 20:09-nél. Ha megmaradt volna a chakrája akkor újjá tuddott volna születni. Szerintem nem cáfolták meg a történet alapjait.

Sekiryu
2021-10-05 13:31:00

@sylvette szerintem kicsit félreértettél pár dolgot! 1. kakashi azért döbbent le mert a sorozat eleje volt :D de amúgy is eddig csak is az átlaggal találkozott emiatt is lepődött meg nem pedig mert sasuke szuper erős volt korához képest inkább gyengék voltak ha az előző csúcs generációkat nézzünk! 2. szóval megint csak emiatt az állítás miatt nincs az hogy a későbbi generációk erősebbek lesznek mindig! láthatod hogy pl kiba lee shino tenten stb naruto generációja + konohamaru nem ér fel kakashi minato itachi shisui guy generációjához! tök átlagos shinobik és persze konohamaruban még lesz potencia de kakashi minato itachi shisui már gyerek korukban olyan erősek voltak hogy felülmúlják naruto és boruto generációját és csak naruto és sasuke lett erősebb náluk! (jó persze igazából még sakura is és mondhatni hogy naruto sasuke után ő a legjobb a generációban! ehhez képest mindenhol szét oltják) 3. elemek! kakashi kihangsúlyozza hogy mestere/elsajátításáról van szó nem pedig a használatáról! de igen boruto előnyben van mert egyszerre 3-ra érzékeny de de ezek közül egyet tud közepes-erős szinten használni! de boruto zseni már a sorozat elején ki derül róla viszont nagyon kevés chakrája van ez sokszor meglátszik megint csak jounin szint kell hogy kettőt mesterin használj pl ahogy sasuke használja a shippuudenben 4. a sharingan miatt pedig nem vagy képes minden jutsut lemásolni! pl ha csak tűz elemet vagy képes használni akkor nem tudsz vizet is használni viszont ha van egy kis érzéket hozzá akkor könnyebben fogod tudni használni! és akkor itt nem affinitáésról van szó hanem gyakorlásról 5. borutoról még pár szót! nem kell elfelejteni hogy az apja naruto! valamint uzumaki és hyuuga vérvonallal rendelkezik! + naruto rendelkezik mind az 5 elemmel és még 3 kekkei genkai képességgel is! ezért sem kell csodálkozni ha sokkal több erővel születik amire rá megy a tehetsége is... 6. a kevesebb jutsu használat azért is van mert az ellenség képes elszívni a jutsukat még pár szó szerintem ez így jó húzás volt mert így tényleg teret tudnak engedni a többieknek is! a baryon mód lényege pedig a chakrák keverése és ezt az új chakrát emésztik fel mangában magyarázzák hogy ez olyan mint a nap esete hogy a hidrogén atomok egyesülnek nehezebb atomokká és az ég el viszont én nem csináltam volna isshikit ennyire erősre vagy pedig naruto és sasukét nem gyengítettem volna le mert gyengébbek lettek!!!!!!!!! naruto gömbjei? de akkor még a kekkei genkai képességei? a gömböket pedig elnyelni sem lehetne mert 1. mindent lebont akinek nincs six path chakrája 2. ez egy teremtés ami után már nem ninjutsunak számít sasuke pedig a rinnegan képességeit felejtette el a shinra tensei képességeket amikkel megint csak lehetne védekezni a rudak ellen és megragadni isshikit vele de akár még az a gépiesedés képesség amivel megváltoztatja/átalakítja a testét és megint csak nem lehet elszívni azt.........

BloodSquirt
2021-10-05 03:34:07

először is,jujj,minek írtok regényt? másodszor Magor009 egy dolgot nem értesz,nem a sorozattal van a baj,nem is azzal hogy meg hal Kurama,a gond az hogy cáfolják a narutó történet alapjait,pedig ez a folytatása ,nem lehetne más a chakra mechanikája,Kuramának nem lenne szabad eltünnie,mivel ,ahogy a narutóban is volt ha legyőznek vagy megölnek vagy bármi ilyesmi történik egy jinchurikivel újjá születik (pontos adatokért ajánlom a naruto animet és mangát),ez itt teljesen át lett írva,és ez már nem az első eset mióta fut. A másik dolog akik nézik azért nézik mert elkezdték valamikor régebben nagy reményekkel és valószínűleg nem a 218. résznél fogják abba hagyni,pont mikor kezd beindulni a történet.

sylvette
2021-10-04 19:43:47

Nem láttam az epizódot-egyelőre-ezért gondoltam, hogy ha Sasuke szemét kiszúrták, akkor megvakult és akkor a mangekyo sharingant sem tudja használni, de eszerint tévedtem, ezért elnézését. Mindazonáltal akkor is szívesebben látnám Sasukét két rinnegannal, mint egyel sem, Kuramát pedig élve. Az edo tenseihez nem tudom hogyan oldották volna meg az áldozatokat, de az biztos, hogy ez a helyzet az egész shinobi világot érinti, tehát legalábbis informálni kellett volna a többi nagy nemzetet már sokkal korábban. Mindegy, sajnálom hogy más a véleményem, de nekem nem tetszik, hogy le lettek gyengítve, és hiszem, hogy meg lehetett volna csinálni ezt a sorozatot jól, nem így. Azt sem gondolom, hogy ez a legjobb módja az izgalom fenntatásának, bár belátom, ez a harmadik sorozat, nehéz újat kitalálni. De azért biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ez nem tetszik. De meggondoltabban írok máskor negatív kritikát, ha írok.

Magor009
2021-10-04 18:03:21

Kurama teljesen meghalt fogadjátok el. Nem tűnt el egy kis időre, nem reinkarnálódik, ez a sorozat már nem róluk szól. Igen itt már le lettek gyengítve de én nem bánom, szeretem ezt az animét azért nézem. Ha nem tetszik ne nézd.

A felhasználó további videói
Hasonló videók