41999 Loop készítése
69
2
2018. júl. 19.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/AnimeRogues-1218735718194698/?fref=ts
Weboldalunk: http://animerogues.hu
Steam csoportunk: http://steamcommunity.com/groups/arfansub

Fordította és lektorálta: Patrik

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
thumb
valyon mi van a horgászbotos Kagujával? :)
:)
thumb
úr isten hát ez lélegzet elállitó volt
thumb
Gyerekek csak engem ver a víz ráz a hideg és szakadok mindjárt szét az adrenalintól HÁT MI a jó isten fa**a volt ez a harc bakker ÚÚÚÚÚRISTEN Sasuke meg Naruto nem normális milyen erejük van.
thumb
Aty19 Ezzel az a problem, hogy ehhez saradának , hatalmas lelki terrort kell átélnie,halál stb , ÉS ha ez megvan , akkor persze kell egy másik UCHIA vagy legalább pár szem, hogy ne is vakuljon meg. HA ez meg van akkor már amperkedhet :D ( uchia sin-ek vannak dögivel )
thumb
Nem tudom ki, hogy van vele de én Sarada képességeire leszek kivánicsi. :D

Hisz gondoljunk bele már most képes a sharingant használni, akkor mi lesz mikor felébreszti Mangekyou Sharingant, kiváncsi leszek a susanójára, plusz örökölhette a rinnengan előhívásához való dns-t, így akár nem csak egy de mind két szeme az lehet, és ez azért még nem minden. talán még képes lehet Borutóval együtt a szendzsucu technikát is elsajátítani, borutónak alapból meg van hozzá a kellő chakra mennyiség, sarada meg Sakurá miatt lehet nagy chakra mennyisége, plusz kombinálja a sannaróval, khmm kicsit oda baszós lesz az ütései. :) Sakura Tsunedát felülmúlta, ezt Sarada így már jóval felülmúlja, plusz ott lesz neki a mitikus regenááráció, ha eltanulja anyjától. Azért Sarada ha csak ezeket örökli meg így elég op képességei lesznek. :D
thumb
Xaviki, minden eddig elhangzott beszélgetés Naruto és Sasuke közt azt bizonyítja, hogy Kaguya Momoshiki és Kinshiki ellen készült háborúba, vagyis tartott tőlük. Ők pedig úgy beszélnek Kaguyáról, mintha csak egy gyenge beosztott lenne.

Rikudou nem tudta egyedül legyőzni Kaguyát, kellett hozzá a testvére ereje is. Ezt ő maga mondta a visszaemlékezős részekben.

Az eddig történtek alapján egy az egy ellen Momoshiki bizonyult a legerősebbnek, Madara már Narutot vagy Sasukét sem tudná legyőzni, annyit fejlődtek a Shinobi háború óta.
thumb
Hát már fasz ki van a olyan ideges vagyok a kurva jó édes anyádt bazmeg a gecibe kövi résznek ki kellet volna állítólag már jönnie és még nem nyeljen gecit aki felrakódósa és utána le van Szarva
thumb
Xavaki biztos nem erősebb Urashiki mivel Momoshikiék a felettesei voltak neki és Gaaraék elintézték volna csak elmenekült
thumb
Hihetetlenül jó rész volt! Köszi :D
thumb
Janax ÉRSD Már meg hogy ez a boruto a narutora épül , HA nem igy lenne akkor valami no name anime lenne, ami Magyarországra nem jutna el és ennyi!!!! Tévedésben élsz hogy ezt külön kell kezelni .Ja kezeljük külön a narutot. meg a shippudent is mert hát miért ne ez már nem ugyan az tök mindegy naruto vagy a kölyke van benne . Aki ezt külön kezeli annak oly mindegy hogy mit nézz . Annyi a különbség közte ,hogy a tanulságot vagy mondani valót most arra hegyezik ki ,hogy nem kell követnie az apját , családját . Mint legtöbb helyen a világban apáról fiúra szált a szakma . Ha ügyvéd az apád akkor te is az leszel nagy valószinisséggel .Ha asztalos akkor te is asztalos vagy egyéb szakma. Japánoknál még nagyon él ez a hagyomány hogy a céget a fiú viszi tovább . A narutóban meg az álom elérése célokért mindent , nem ad fel. tanulság ilyen egyszerrü sablonokra épül fel . Még mindig úgyan az De ezért terjed el mert nagyon sokk nemzetnél alap dolgok és könnyen emészthető .
1 | 2 | 3 | 4
következő
Felhasználó videói
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY