54 0 25
26274
megosztás
Megosztás
Video jelentése

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Ha gondolod, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.

Video beágyazása
Üzenetküldés
Hozzáadás listához
Új lista
2018. szept. 6.
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/AnimeRogues-1218735718194698/?fref=ts
Weboldalunk: http://animerogues.hu
Steam csoportunk: http://steamcommunity.com/groups/arfansub

Fordította és lektorálta: Patrik
Hozzászólások | 25
Animefan2006
2019-11-12 14:31:47

Köszi

RIHO
2018-10-01 01:04:04

hm köszi

Darth_Pokman
2018-09-16 17:49:43

Azért elég sok mindent benéztetek, egyik mondattal a másikat ütitek ki. Így igaz béke van de akkor mi a f*****t van az, hogy már most ilyen erősek a geninek, ha béke van akkor elméletileg gyngébbek kéne legyenek nem erősebek mint Narutóék az ő korukban azért ne szórakozzunk már. A másik, hogy csak a pénzért vágtak bele ilyen hamar a Borutoba normális esetben várnak pár évet egy új manga, főleg shounen manga előtt mielőt belekezdenek. Na nem mintha ez akkora baj lenne csak itt bénán oldották meg a fillereket. A legröhelyesebb, hogy Onoki még mindig életben van már a shippudenben is 80 felett volt csak gondoljatok bele, még Madarával is harcolt WTF?!?!?!?! Ha már a shounen-nél tartunk ezeknek a részeknek eddig kb 20% volt shounen a többi valami valós életű(mármint narutos valós életű) paródia volt. Igaz, hogy be kell mutatni a szereplőket de amit itt csinálnak meg röhej. Amúgy meg a szereplőket nem fillerekben mutatják be max a mellék-mellékszereplőket a többiről minden animében a főszálon tudjuk meg a dolgokat. Apropó szereplők miért mindenki Sarada rajongó itt? Egyebet sem olvasok csak Sarada így Sarada úgy csak úgy megsúgom nektek azokat a részeket kivéve amikor az apjával találkozik ő e legsablonosabb karakter. És mi az a hülyeség h már most erősebb mint Sakura XD A Narutóban sem a fő karakterek győzték le minden esetben a főgonoszt láthattunk másokat is: Kakashi, Tsunade, Hiruzen. Az igazság az, hogy ezt a folytatást mindenki Naruto esetleg Sasuke miatt kezdte el nézni mondhattok amit akartok ez az igazság. Mondtátok, hogy azért hasonlít nagyon a Narutóra mert a folytatása na ez a legnagyobb baromság amit hallottam ÉPP AMIATT, hogy a folytatása nem kell kopizni a dolgokat. Már láttam olyat, hogy egyik anime a másikat kopizza de olyat még nem, hogy saját magát XD (mielőtt valaki belekötne h ez egy másik anime, max a címében de tulajdonképpen közvetlen folytatás így ugyanoda van sorolva mindenhol) Amúgy nézzetek ránk azért veszekszünk mert a szerencsétlen stúdió lövi nekünk az unalmasabbál unalmasabb fillereket ráadásul az egészet pisiseknek csinálták semmi komolyabb sérülés v harc v beszélgetés. Lehetett volna ezt izgalmassá tenni ha pl egy másik kontinensről érkezők letámadják az öt nagy nemzetet ha már nem akarnak háborút köztük, később biztos izgalmasabb lesz de amit eddig láttunk az egy nagy 0.

attila1705
2018-09-14 16:38:53

Animefun eddig elment 70 rész a karakterek megismerésére. Amikor a narutó sorozat kezdődőt akor is béke volt konohában csak feszült vollt a tőbbi országal a viszonya. A társadalmi normák változtak narutót meghuznák a sullibe.Azért ottse kőzpkor volt volt génsebészet. áram , nagy mcsekhez használt kijelzők. De ugyan ugy kiadnak gyerekeknek testőri feladatokat . Az elenfeleik probálták megőlni őket . Itt hiányzik az erőszak nem a társadalmi szerkezetel van gondon hogy nem ép két ezerfős sereg őszecsapása van hanem a az itt meg tőrténő eseteknél is hiányzik az ábrázollása. És az érzelmi erőszak is hiányzik pl a dagadék amikor a filmsztárba szeretet nem lehetet átérezni a hejzetét. Az eredetiben sokal jobban bene volt naruto szakura iránti érzelmei az hogy mit érzet amiért nem ő tecet neki. Vagy otvan Nue esete onan is hányzik az erőszak és nem magyarázható a kor normáivall. Egyedül Sarad tuta arola szoló részekbe hozni az érzelmi szintet. Meg mét ott a vér hiánya a séruléseknéll. Azt hogy a ninják tompulnak killehetne használni. Pl kődrejtekbe volt is példa rá. De render elbaszák . A tnarutó sorozat békeidőben játszódot shipudenben tőrt csak háború ki azis hetekig tartot csak kb .

gergoka321
2018-09-13 14:32:10

Animefun valaki tudja!? teljesen igazad van! xd... ténleg pörgős már így is!

Animefun
2018-09-12 23:37:11

Azt is nézzétek, hogy ez a sorozat inkább a realitásra alapul és a való életből is vesz dolgokat és boncolgat + béke van és nem egyszer mondta Naruto meg a többi nagy ninja, hogy a békének két oldala van és az egyik negatívum, hogy a ninják tompábbak + nincs erőszak, mert kevés a bűnözés és a gyerekek nem tizennégy évig élnek ezért nehezebb izgalmasabbá tenni , mert körülbelül a huszonegyedik századba léptek és nincs háború hanem béke van és a társadalmi normálok is modernizálódtak. A Narutó azért volt izgalmasabb, mert ott az életedért harcoltak és az első korában mint mondtam a tizennégy év volt az átlag. Magyarul a sötét középkorban voltak és egyből mehetett a durbelebumm, de pont azért, mert ők harcoltak és nyertek, jött létre Konoha, szóval, ha a Barutót hibáztatod, akkor Narutot is hibáztatod meg az elsőt és még sorolhatnám. Azért sem lehet olyan sok összecsapást csinálni, mert van néhány szökött ninja a háborúból, de szerintem már a nullához közelít a számuk és nem nagy falatok így most nincs is ellenség + ne mondjátok, hogy pl a Narutóban volt száz, kétszáz szereplő a Barutóban is van ennyi új + ugye a régiek. Őket nem lehet bemutatni két részben és nem beszélve a viszonyokról a régi karakterek változásairól/haláláról. Várni kell, mire beindul, mint ahogy az előttem író is ezt mondta ez a stílus erről szól. Ötszáz részt ki kell valahogy tölteni, amíg nem jönnek a harcos részek. Ahogy látom most a karakterek megismertetésére, a régiek, és újak viszonyáról, a társadalom és a fejlődés és a ninjalét súrlódásáról szól. Kell a kibontakozás és mivel ez is olyan terjedelmes lesz, mint a Naruto így lassabban kell haladni. (A mostani jogszabályok, ízlés változott a tíz-tizenöt év alatt. Olyanokért is büntetnek, amiért nem kéne ezt is figyelembe kell venni és a nézettséget is kielégíteni). A filler meg pont a bemutatásról szól és azt sem feledjétek, hogy a ninja háború részei közt is 20 filler volt /rés sőt valamelyik részt ötven filler is megelőzte és azt is ócsárolták, hogy menyi a filler és még sorolhatnám. Viszont azért a végén milyen jó volt, hogy a legtöbb szálat lezárták, összefonták és megmagyarázták amit úgy tíz évvel ezelőtt nyitva maradt és nem volt olyan sok kérdés a végén, amit meg kellett magyarázni, valamint nem volt annyira befejezetlen, még ha kapkodtak is, bár még elbírtam volna némi mennyiségű részt, Baruto születéséig, de ez már az én önzőségem. Összefoglalva: Nem igazán védem és nem támadom igen döcögős és lehet, hogy klisés, de ennek ilyennek kell lennie. Már most pörgősebb mint az első részek. A harmincadiknál is az volt, aztán az ova és egyre jobban gyorsul csak hát várni kell max, félbehagyjátok és egyben néztek meg száz részeket. Ne legyetek türelmetlenek!

attila1705
2018-09-12 09:09:51

Ezse volt vallami erdeti. Nekem nem az a bajom hogy nem naruto meg sasuke a főszereplő. Kétsorozat uttán és egy isten leverése után nyugdijba kell küldeni őket mer van egy határ amifellet nemlehet megjeleniteni az erőt max elpofázák hogy az anál is erőseb elenfél. A gond az erőszak hiánya. Pl az őrőket komába küldték nem őlték meg. Sőt kb senki nem dőglőt meg még a sorozatban. És nem csak fizkai de az erzemi agreszió is hányzik . A narutó sorozat a kezdetektőll épitet rá. A tőrténetbőll karakterekből mé ki is lehetne hozni egy jó animét ha nem az 5+ os korhatárt célloznák. Igy még eegy rohhadt harem jutsut se fognak bevetni . Momosikhi legyőzésénéll narutó csakrájűát használták borutónak anyi szerepe volt hogy egy trükőt alkalmazon. amit magáttol nagyon kis erejő támadásal tudna csak.

AshenOne2000
2018-09-11 21:18:16

Tisztázzunk valamit, mert látom itt nagyon sokan hülyék... Kaguya az Istenek Istene volt akit Naruto és Sasuke legyőztek... Boruto Kaguya egy újjától meghalt volna... Momoshiki-t csellel győzték le + amit Boruto Odama Racenganként használt, az is mind Naruto chakrája. És miért van ennyi filler? Mert a manga még csak a Momoshikis harc után jár éas szerintem azt meg senki nem akarja hogy hónaponta jöjjön egy rész... Szerintem meg jók a fillerek megismerjük a karaktereket. De hát aki nem néz Fillereket az valószínűleg még nem látott egy Shounen Anime-t sem :)

Yuuichibi
2018-09-11 02:31:22

Persze egy tizenéves kis takony kicsapott egy outsukit akit a shippuudenben 1000en alig győztek le valós,9 bijuuval hogyne. A másik a skillek, felháborító hogy mindenki ajándékba megkapta a shippuuden legjobb jutsujait ott a chipstemetőnek a pillangós jutsu , borutonak a szeme meg az alap 2-3 elem amit használ hagy ne folytassam.A színvonal a bányász béka segge alatt 10 lábbal van. És ami meg a bónusz hogy 10 bol 9 rész filler. És ha ennyi nem lenne elég akkor még folytathatom azzal hogy a story egy az egyben naruto kopi, helyesbitve fogtak a részeket zabuzás pl és annyit változtattak hogy nem híd mérnököt hanem híd tulajdonjogi tekercset kell védeni, és ez csak egy volt a sok közül.

balazsirenke
2018-09-10 11:17:35

Ez mind attól függ, hogy mennyire van jól osszerakva és mennyire klisés az anime, de miután kishimototol elvettek a munkát bocsánat a kifejezesert de egy nagy szar lett belole. Pedig annyi jó dolgot kilehetett volna hozni belőle....

balazsirenke
2018-09-10 11:15:47

SZletti Az, hogy ők a főszereplők meg nem vonja maga után azt, hogy ők is kell legyozzek a legerosebb ellenfelet(bosst). Hunterxhunter-ben sem ok győzik le példa gyanánt

balazsirenke
2018-09-10 11:05:42

Chuu ez csak egy filler, tehát semmilyen események nem indulnak be

Mateeeee
2018-09-09 18:56:04

Beindulnak az események :)

Nika97881
2018-09-07 17:15:45

Egyre jobban azt érzem, hogy ez a Naruto kiparodizálása... Boruto az agyamra megy... Hihetetlen, hogy a Narutoban a legunalmasabb filler rész is izgalmasabb volt, mint ez :D Személy szerint engem sokkal jobban érdekelne egy Saradáról szóló anime :D Én csakis azért nézem, mert reménykedem,hogy az adott részben nagyobb szerepe lesz Narutonak vagy Sasukénak :D És szerintem sokan vagyunk így ;) Boruto egy nagy és szörnyű Naruto kopi.. nem is értem..

Tamakoma
2018-09-07 13:22:09

Köszi

A felhasználó további videói
Hasonló videók