5 Loop készítése
0
0
2012. jan. 28.

A magyar "rendőrség" szellemileg alultáplált tagjai elfoglalták az Erzsébet hidat. Rendőrségi gépkocsik tömeges jelenléte miatt megbénult a város közlekedése. Békés polgárok közlekedését akadályozták. Tömeges igazoltatásokat végeztek. Táskákban túrkáltak.Személyes,lakcím adatokat jogellenesen rögzítették írásban és videó kamerával. Békés járókelők tömegét állították elő indokolatlanul. Szabályosan közlekedő személygépkocsit a hídon megállítottak,négy utasát előállították. Az esztelen lények feljelentést tettek a gépkocsi utasai ellen is. Természetesen hazugságba keveredtek a tárgyaláson. Nagy Juhák elvtárs a gépkocsira elhelyezett zászlóról,hangerősítőről vizionált. ÁVH videó felvétellel (is) bizonyítva lett,hogy se zászló,se erősítő nem volt a kocsin. Eddig számtalan kártérítési perre került sor az Erzsébet híd és környékén rendőrök által elkövetett jogellenes cselekmények miatt. Sok millió forintnyi kártérítés kifizetésére kötelezték az ÁVH szerveit.Ezúton is kérünk minden tisztességes embert (rendőrt is)aki rendelkezik 2007 október 26-án készült képekkel,videó felvétellel,rádióforgalmazási hanganyaggal... tegye közzé.
Így működött/működik a diktatúra idegenszívű „rendőrsége"
Ezúton is köszönet a több ezer órányi ÁVH-s rádióforgalmazást megörökítő amatőr hangfelvételekért. Köszönet a hanganalizáló programokért,közterületeken készült hang,kép és videó felvételekért. Magyar polgárok szívós munkájának eredményeként a Budapesti,Városi Rendőrkapitányságokon készült felvételek segítségével számos 2006-ban,azt követő években súlyos bűncselekményt elkövetett ÁVH-s személyét sikerült azonosítani. Hiába a símaszk,elég egy fél mondat...
A Nyomozó Ügyészségek bűnpártoló tevékenységének „eredményeként" a 2006.szeptember,októberi terrorcselekményeket,és későbbi brutális,jogsértő cselekményeket elkövető rendőrbűnözők szabadlábon,nyugdíjban kaszinóznak.
Kicsi huszárok! Közeleg a meglepi. Nem a Nyomozó ügyészek fognak kopogtatni ismert tartózkodási helyeteken.A 2006-os,és azt követő rendőri bűncselekmények kapcsán nincs „ kis rendőr" csak elkövető,bűnsegéd és bűnpártoló. Nem tudnak ezek a veszélyes,jellemtelen bűnözők eltűnni a magyar nép elől. Ezért a felvételért is köszönet egy 2006-os volt REBISZ-esnek,aki nem vett részt a népellenes bűbcselekményekben. A többiek is könnyíthetnek lelkiismeretükön. A vérengzésben résztvevők nevét,adatait,fényképét kell „csak" közzétenni.

0
0
0
Méret:pxpx

Videó jelentése.

Mi a probléma?

  • Szexuális tartalom
  • Erőszakos tartalom
  • Sértő tartalom
  • Gyermekbántalmazás
  • Szerzői jogaimat sértő tartalom
  • Egyéb jogaimat sértő tartalom (pl.képmásommal való visszaélés)
  • Szexuális visszaélés, zaklatás

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

...
Jelentésed rögzítettük. Hamarosan intézkedünk.
Hozzászólások
Követés emailben
Szólj hozzá!
Felhasználó videói
thumb
2:47
Nyár 2016
2016. máj. 15.
thumb
3:06
Bambino
2016. máj. 15.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Hozzászóláshoz lépj be az Indapassoddal!

VAGY